Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alam1984

Nakryłam męża jak pisze do starszych od siebie kobiet

Polecane posty

Gość linciaaa
05 no własnie,osmiesza zone i siebie samego tez. Tez nabijam sie z takich młodszych facetów.

aha na miejscu autorki zrobiłabym mu mega awanture i wywaliła go z walizkami z domu, by sobie przemyślał to i owo

Gość linciaaa
alam1984 05 ma racje,zrób mu awanturę i powiedz mu,ze sie go brzydzisz.

Maż pisze i flirtuje bo ma taką potrzebę. To są jakieś potrzeby których nie zaspokaja w domu, z żoną. Żona ma dwa wyjścia : - wywalić go, zrobić awanturę Wtedy on przeprosi, obieca że nie będzie. Potem się lepiej ukryje, dalej będzie oszukiwał, udawałem że mu przeszło. Czeka ich piękna obłuda i życie w kłamstwie do następnej wpadki - zastanowić się, wybadać go, zrozumieć DLACZEGO to robi, nie poniżać go tylko podpytywać, obserwować Wtedy jak się przyzna że flirtuje, to mogą razem usiąść i otwarcie żona powie (bez awantury) dlaczego to jej przeszkadza, on powie dlaczego czuje taką potrzebę. Wtedy RAZEM dogadają się co zrobić z tym jego flirtowaniem ze starszymi. Czekaj ich rozwój, pojednanie i życie w szczerości. Wybór należy do Ciebie.

ja bym się wstydziła kuźwa przed ludźmi później... powiedz mu, że WSTYDZISZ SIĘ, ŻE NOSISZ JEGO NAZWISKO I JESTEŚ JEGO ŻONĄ I CHYBA USUNIESZ PROFIL Z NK BO NAROBIŁ CI WSTYDU DODAJ O OBRZYDZENIU, NIE POZWÓL SIĘ DOTYKAĆ KILKA DNI może przyjdzie po rozum do głowy zboczenia zboczeniami, potrzeby potrzebami ale robić takie coś i podpisywac się Waszym nazwiskiem co za ŁOŚ

Gość linciaaa
JacekJ weź Ty sie puknij w głowę.

Gość linciaaa
Wąłsnie takeigo faceta,ktory oglada sie za starszymi kobietami trzeba poniżac,wysmiewac.

@linciaaa Mnie osobiście nie podniecają starsze kobiety. Mam 39 lat i napisałem czym skończy się poniżanie faceta. Ja nie dyskutuję, ja pisze jak będzie. Sam jestem facetem i można się ze mną nie zgadzać, ale to nie zmienia faktu jak się zachowa. Nawet jak się puknę 50 razy w głowę, to poniżenie faceta powoduje że się będzie wstydził i lepiej się ukryje. To nie zbuduje nic, nie zbuduje porozumienia, zgody, zaufania. Poniżenie wzbudza zawstydzenie. Potem będzie miał żal i urazę. Ja widzę tylko rozwód w takim zgonjeniu kogokolwiek.

tak wogole to na szczescie jeszcze na nk nie zmieniłam nazwiska na jego ! Jaki wstyd!!!

Gość linciaaa
alam1984 To nic nei da,bo on na pewno czatuje i zarejestrowany jest na innych portalach i na pewno klika z innymi starszymi kobietami.Jezli jeszcze nie doszło do spotkania z jakaś starsza,to za jakis czas dojdzie. Mozliwe,ze on juz sie spotykał ze starszymi kobietami gdy Ciebie nei znał.A moze nawet jak juz byliscie w zwiazku. Znam wielu takich młodych,którzy maja dziewczyny,zony. Współczuje Ci,bo nie ma nic wstretniejszego jak facet majacy swoja kobiete i ogladajacy sie na starsze kobiety.

nie chodzi o upokarzanie, wyśmiewanie z powodu jego dziwnych upodobań niech autorka mu po prostu powie, że czuje się cholernie urazona tym, że pisał z jakimiś babkami takie rzeczy i to jeszcze szargał jej nazwisko ma prawo mu powiedzieć o wstydzie, żalu i smutku jaki w niej siedzi trudno, żeby tego faceta traktowała jak jajko narobił źle- ma wysłuchać co myśli o tym jego żona a później przyjdzie czas na spokojne rozmowy i ustalanie co dalej,jak to rozegrać i co zrobić z tym "fantem"

JacekJ to czego byś oczekiwał od żony ?? czym wy myślicie??? On mi taki numer wykręca a ja jeszcze mam spełniac jego zachcianki ??

Gość Killerus
Zaproponuj mężowi trójkąt z udziałem takiej starszej kobitki i sprawdź jego reakcje:-P jeśli się zgodzi to wypierrdol za drzwi gada:-P samo pisanie z nimi jeszcze o niczym nie świadczy.

gdybym mu zaproponowała trójkąt to by mi niie uwiezył bo zmieszałam go z błotem a teraz nagle trójkąt ??? cos podejzanegoo

Powiem tak rozwód nie wchodi na razie w gre, wiec prosze o porady jak go ukarać ???