Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stomach00

LUDZIE BŁAGAM, POMÓŻCIE MI!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość czorito
au pair! nie myslalas o tym? nie dosc z bedziesz mieszkac za granica to wszystko masz zapewnione

Gość ghhvhg
Wiesz co ? może masz papier jeden i drugi, może masz pracę, może świetnie zarabiasz i jesteś bogata ale wiesz kim nie jesteś? NIE JESTEŚ CZŁOWIEKIEM. Nie każdy ma dzieciństwo usłane różami i resztę życia. Także spusc z tonu, bo ja wolę byc biedna a miec serce i nie szydzic z każdego, kto ma takie a nie inne problemy. mam papier, DUŻO NAJRÓŻNIEJSZYCH DOŚWIADCZEŃ i własną firmę. masz szczęście że jestem człowiekiem i pokazuję ci gorzką prawdę która uratuje ci skórę. też miałem w życiu ciężko

Gość ghhvhg
miejmy nadzieję że się czegoś nauczyłaś

Gość ghhvhg
Bynajmniej nie od Ciebie. to jesteś niereformowalną idiotką

Gość ej stomach
idz na ulice tam matura nie jest ci potrzebna

Czemus biedna? bos glupia! Czemu glupia? bos biedna! Chcesz mieszkac w Krakowie? wolisz opiekowac sie za grosze cudzymi bachorami, czy podcierac staruchy, niz isc np do marketu? Tam wcale tak zle nie placa (choc zalezy od danej sieci). Jednak mysle ze problem tkwi w tym, ze chcialabys paniusiu tak popularna teraz prace biurowa, czyli nie robienie niczego, podpieranie kopiarki i ploteczki.

Nie, nie mówię wcale o żadnej pracy biurowej...! chodzę wszędzie, daje CV, ale tak jak mówię- dziękują mi jak widzą, że nie mam jeszcze matury :O dlatego napisałam tutaj, bo może ktoś też mieszka w Krakowie, potrzebuje jakiegoś pracownika do czegokolwiek... tak trudno to zrozumiec...? nie pytam ludzi czemu tak jest, bo ja wiem czemu i jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, to nie z mojego wybiru tak mi się życie ułożyło... kocham to wasze generalizowanie.

Gość jest praca na budowie
murowanie i tynkowanie. stomach00 umiesz to robić ?

Gość vxvcsrwv
jeśli sie interesuje opieka na dzieckiem znajdz sobie: niania.pl

Do ochrony galerii przyjmuja kobiety (np. galeria krakowska), podobnie do sprzatania. Tam twoj status ucznia to tylko dodatkowy atut! Tym tez gardzisz?

stomach00 nic nie umie i che pracę

jest praca handlu. trzeba handlować towarem na targowiskach. masz prawko i umiesz jeździć busem ?

Nabijasz się ze mnie, jesteś chory. lecz sie, to moja ostatnia odpowiedź do Ciebie. 🌼 i jeśli chodzi Ci o to aby mnie sprawdzic czy gardzę to nie gardze, ale nie umiem robic na budowie, ani nie mam tez Prawa Jazdy. Nie popadajmy w skrajności budowlańcem to się nie stanę, chyba że jeśli chodzi o sprzątanie to ok.

Gość buuuuuuuuuuuum,m,jkjkj
stomach niech twoj kolo da ci kase i cie utrzymuje

stomach00 twoje umiejętności pozwalają ci wykonywać żadną pracę

Gość kokardka luny
jaka szkoda,że dopiero teraz napisałaś! Ja szukałam kogoś poukładanego do pracy nad morzem od czerwca do września a z Twoich wypowiedzi wynika,że fajna dziewczyna jestes. pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość kokardka luny
i wiecie co !!! czasem taka osoba bez doświadczenia jest o wiele bardziej lepszym pracownikiem niż nie jedna z papierkiem.wiem co mówię.

a czemu chcesz uciec od swego mena??

Mieszkam z rodzicami, a nie " z menem" Pisałam, ze szukam pracy tu, w Krk, bo mam pewne zobowiązania.

Gość sdassdsdsdasd
o matko czemu ja nie pomyslalam o takim apelu? jestem w gorszej sytuacji od ciebie, duzo starsza i bez pracy! i do tego niesmiala strasznie, no kto mnie przyjmie?

Gość kiedyś sobie czytałam
Uda Ci się bądź wytrwała i nie załamuj się . ja wiele lat temu byłam w pierwszej klasie LO dla pracujących po zawodówce , dostałam pracę( przez koleżankę ,którą poznałam w tej szkole)do wypisywania faktur z upływem czasu zostałam prawą ręką szefa i mój zakres obowiązków był już o wiele większy i bardziej odpowiedzialny. Mnie tez z moim CV nikt by nie przyjął normalnie z ulicy ale kiedy poznali się na mnie , zobaczyli,że można na mnie liczyć a w pracy daję z siebie wszystko awansowałam z zasadniczym wykszt. a w między czasie spokojnie zrobiłam średnie . nie mam studiów i dzisiaj mam swoją firmę.

Gość a co umiesz ?
o matko czemu ja nie pomyslalam o takim apelu? jestem w gorszej sytuacji od ciebie, duzo starsza i bez pracy! i do tego niesmiala strasznie, no kto mnie przyjmie? wypisz swoje umiejętności

uuuu mieszkam z rodzicami i co oni cie tak gnoja ze musisz isc do pracy

Napisałam na 1szej stronie, że moją sytuacje przybliżę ale bardziej prywatnie, nie na forum.

starzy ci kasy nie daja i tyle co tu dzuo mowic pewnie na puder nie masz