Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stomach00

LUDZIE BŁAGAM, POMÓŻCIE MI!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ghhvhg
jeśli ktoś będzie zainteresowany, będzie miał dla mnie jakąś pracę to prześlę zdjęcie i CV... ja pierdole:D co wpiszesz do cv: wykształcenie podstawowe, zawodu brak, doświadczenia w zawodzie brak :D:D:D szukam pracy. nic nie umiem szukam pracy ale szybko się uczę buhaha :D pracodawca ci powie że jak się nauczysz to przyjdź :D

No przecież będe się uczyc zaocznie od końca września lub początku października, już jestem zapisana do ostataniej klasy szkoły średniej.. wiem, że zdam to z dobrymi wynikami, planuję iśc na studia, ale chodzi mi o ten czas kiedy nie będę w szkole, czyli od pon do pt. "nie masz wykształcenia- odpuśc sobie" - czyli co ? mam się zagłodzic na śmierc i wegetowac??

Gość poczekaj, przede wszystkim
tak jak napisałam wyżej. mogę Ci załatwić pracę w Warszawie. ewentualnie możesz dorabiać przez Internet- zlecenia, copywriting, tłumaczenie tekstów. Innej drogi nie widzę.

Gość poczekaj, przede wszystkim
swoją drogą, nie sądziłam, że ludzie są aż tak zawistni i nieużyteczni... wesprzyjcie tę dziewczynę, może wy kiedyś będziecie w gorszej sytuacji. ludzie bez wykształcenia też mogą znaleźć dobrą pracę, zawistne żmije.

Nie chcę wybrzydzac, wybierac, ale chciałabym znaleźc pracę tutaj, w swoim mieście, bądź co bądź mam tu szkołę już nagraną, rodzeństwo, chorą babcię.

Gość ghhvhg
No przecież będe się uczyc zaocznie od końca września lub początku października, już jestem zapisana do ostataniej klasy szkoły średniej.. wiem, że zdam to z dobrymi wynikami, planuję iśc na studia, ale chodzi mi o ten czas kiedy nie będę w szkole, czyli od pon do pt. "nie masz wykształcenia- odpuśc sobie" - czyli co ? mam się zagłodzic na śmierc i wegetowac?? ale ty jesteś jebnięta :D "No przecież będe się uczyc zaocznie od końca września lub początku października, już jestem zapisana do ostataniej klasy szkoły średniej.. " czyli nie masz nawet szkoły średniej i zawodu pracodawcy zatrudniają ludzi którzy coś umieją :D

Gość ghhvhg
swoją drogą, nie sądziłam, że ludzie są aż tak zawistni i nieużyteczni... wesprzyjcie tę dziewczynę, może wy kiedyś będziecie w gorszej sytuacji. co my mamy jej powiedzieć ? nikt jej nie przyjmie do pracy bo nic nie umie

Za rok będę miała tą średnią, maturę, pójdę na studia i wiem, ze dam radę, ale teraz to liczy się tylko papier, dlatego napisałam tutaj, bo może ktoś taki się znajdzie. Wiem, że jak ktoś nie ma 5 kierunków studiów i doświadczenie to jest zerem, ale to zupełnie nie tak... wiem, że wiele byłabym się w stanie nauczyc w bardzo krótkim czasie. Nie lubię jak ktoś tak generalizuje...

No dobrze, nic nie wnosisz to się nie wypowiadaj...! TAK , NIE MAM SZKOŁY ŚREDNIEJ- JESZCZE ! ULŻYŁO??

Gość vxvcsrwv
Dziewczyno LITOŚCI! - od razu Rzym nie wybudowali. - ja szukałam 2 lata! tak 2 lata, aż znalazłam na umowę zlecenie (500 zł miesięcznie) - chodziłam po mieście, roznosiłam do pobliskich sklepów CV. - szukałam w internecie: pracuj.pl, gratka.praca.pl, infopraca.pl itp - pytałam się znajomych. - teraz nie jest łatwo o pracę, wiem coś o tym. - zrób jakiś kurs - kasy fiskalne, bukieciarstwo... (pożycz od kogoś kasę na ten kurs). - jak masz zrobiony kurs to inaczej na Ciebie patrzą i masz jakieś doświadczenie, zawsze plus. - jak już zostaniesz poproszona o przyjście na rozmowę kwalifikacyjną przygotuj się SOLIDNIE na rozmowę.

Gość ghhvhg
Nie chcę wybrzydzac, wybierac, ale chciałabym znaleźc pracę tutaj, w swoim mieście, bądź co bądź mam tu szkołę już nagraną, rodzeństwo, chorą babcię. żeby w sklepie sprzedawać to chyba trzeba mieć kurs na kasy fiskalne ? dlaczego pójdziesz spytać do sklepów czy ciebie zatrudnią ?

Gość ghhvhg
Za rok będę miała tą średnią, maturę, pójdę na studia i wiem, ze dam radę, ale teraz jej nie masz idiotko. zatrudnią ciebie tylko gdy będziesz coś umiała i nie chodzi tu o znajomość lektur szkolnych :D

Gość ghhvhg
No dobrze, nic nie wnosisz to się nie wypowiadaj...! TAK , NIE MAM SZKOŁY ŚREDNIEJ- JESZCZE ! ULŻYŁO?? wreszcie do ciebie trafiło :D

Gość ghhvhg
- zrób jakiś kurs - kasy fiskalne, bukieciarstwo... (pożycz od kogoś kasę na ten kurs). - jak masz zrobiony kurs to inaczej na Ciebie patrzą i masz jakieś doświadczenie, zawsze plus. - jak już zostaniesz poproszona o przyjście na rozmowę kwalifikacyjną przygotuj się SOLIDNIE na rozmowę. kurs można zrobić za darmo z urzędu pracy a na rozmowie kwalifikacyjnej sprawdzą twoje papiery i co umiesz :D

Bo chodzę po sklepach, nie mam z tym problemu, potrafię się wysłowic, ale jak ktoś słyszy, że dopiero teraz będę robiła maturę to mi dziękują. Co do kursu to ja nie mam od kogo pożyczyc, nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc, dlatego jak już jem w domu to chowam się w łazience, żeby mi nie wypominali, że w domu jem ... dlatego napisałam tutaj, bo np gdybym pracowała w sklepie odzieżowym, ale używaną odzieża, to wiem że świetnie bym sobie poradziła, bo poodbno obsługi kasy można szybko się nauczyc, ale jeśli ja idę z takim CV to każdy mi dziękuje..

Gość vxvcsrwv
ghhvhg no tak zapomniałam, że tam za darmo jest, Do autorki: IDŹ SIĘ ZAPISZ DO URZĘDU PRACY! i po kłopocie :D

byłam juz w urzędzie, skierowali mnie na rozmowę do pracy na produkcji, było około 20osób na tym spotkaniu, i pytali mnie o doświadczenie, podałam tylko to co robiłam do tej pory- promowanie klubów , opieka nad dzieckiem, pomaganie w biurze czyli właściwie nic .. więc nie dziwie sie, ze nie oddzwonili...

Gość ghhvhg
Bo chodzę po sklepach, nie mam z tym problemu, potrafię się wysłowic, ale jak ktoś słyszy, że dopiero teraz będę robiła maturę to mi dziękują. Co do kursu to ja nie mam od kogo pożyczyc, nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc, dlatego jak już jem w domu to chowam się w łazience, żeby mi nie wypominali, że w domu jem ... dlatego napisałam tutaj, bo np gdybym pracowała w sklepie odzieżowym, ale używaną odzieża, to wiem że świetnie bym sobie poradziła, bo poodbno obsługi kasy można szybko się nauczyc, ale jeśli ja idę z takim CV to każdy mi dziękuje.. no pewnie że ci dziękują bo pracodawcy nie obchodzi co możesz się nauczyć (każdy się może czegoś nauczyć) ale co już umiesz. co umiesz i jakie masz doświadczenie, jakie uprawnienia. masz chociaż prawo jazdy B ?

Gość oiuytrty
bez matury nic nie zrobisz

Wiesz, Ty jestes tylko tutaj po to aby pokazac mi jaka jestem malutka i aby ze mnie szydzic, dalsza wymiana zdań z Tobą jest bezproduktywna ( i nie chodzi tu o to, ze mnie obrażasz czy kpisz ze mnie), ale nie widze sensu dalszej rozmowy. Pozdrawiam 🌼

Gość ghhvhg
stomach00 jest kolejną ofiarą naszego chujowego systemu edukacji :D powtórz sobie lektury z j. polskiego i wpisz ich znajomość do CV buhaha :D

Gość onaonaonaja
Jesteście okropni. Dziewczyna prosi o jakąkolwiek pracę a wy jej dogryzacie. Pisała o sprzątaniu a do tego nie trzeba specjalnego wykształcenia, o opiecie nad dzieckiem a w tym ma doświadczenie. Gdybym mogła to bym wolała zatrudnić taką zdeterminowaną, zaangażowaną osobę nawet bez wykształcenia niż pseudo przmądrzałych wykształciuchów co im się wydaje nie wiadomo co!

Gość oiuytrty
moja kuzynka pracowala w takim stoisku jak sa na pazazach w centrum handlowym siedziala i sprzedawala akcesoria do tipsow paracowala tam troche przed matura idz szukaj

Gość ghhvhg
Wiesz, Ty jestes tylko tutaj po to aby pokazac mi jaka jestem malutka i aby ze mnie szydzic, dalsza wymiana zdań z Tobą jest bezproduktywna ( i nie chodzi tu o to, ze mnie obrażasz czy kpisz ze mnie), ale nie widze sensu dalszej rozmowy. właśnie że dalsza wymiana zdań jest bardzo produktywna i już zauważam że robisz postępy :D chciałem ci pokazać że jesteś bardzo malutka. jeżeli już to wiesz to dobrze bo możesz zacząć rosnąć. teraz już wiesz kogo się zatrudnia a kogo nie. stań się tą osobą którą się zatrudnia i głosuj na jedyną normalną partię kongres nowej prawicy

Chodzę praktycznie codziennie, ale każdy patrzy na moje CV, każe je zostawic a potem i tak cisza. Wiem, jak to wygląda, ale..czasami nie wszystko jest takim jakim się wydaje.

Wiesz co ? może masz papier jeden i drugi, może masz pracę, może świetnie zarabiasz i jesteś bogata ale wiesz kim nie jesteś? NIE JESTEŚ CZŁOWIEKIEM. Nie każdy ma dzieciństwo usłane różami i resztę życia. Także spusc z tonu, bo ja wolę byc biedna a miec serce i nie szydzic z każdego, kto ma takie a nie inne problemy.

Gość oiuytrty
moja kuzyka po skonczeniu drugiej klasy LO pracowala tez w sklepie spozywczym jakis towar wykladala ja ci naprawde wspolczuje szukaj dalej moze sie uda

Gość ghhvhg
Chodzę praktycznie codziennie, ale każdy patrzy na moje CV, każe je zostawic a potem i tak cisza. Wiem, jak to wygląda, ale..czasami nie wszystko jest takim jakim się wydaje ty nie możesz niczego wpisać w swoim cv co by się przydało pracodawcy. z j e b y za to powinno dostać ministerstwo edukacji