Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecież to żart

dlaczego przeciętne kobiety

Polecane posty

"ja przynajmniej mam szanse ale Ty, stary prawik na bank nie doczekasz się potomstwa " z potomstwem czy bez i tak się cieszę że w odróżnieniu od ciebie bóg mnie przynajmniej nie naznaczył debilizmem.

Przeciętna znaczy najczęściej spotykana, powszechna. I przeciętna dziewczyna nie jest brzydka z założenia, bo nie spotykamy w większości samych atrakcyjnych jednie dla wąskiego grona ( że tak bawełną owinę)

Widzę, że nie skumaliście sensu mej wypowiedzi. Nie chodzi o to, że zaniżać czyjeś poczucie wartości ale o to, żeby go bezpodstawnie nie zawyżać. Kiedyś ktoś takiej pannie uświadomi, że właśnie jest przeciętnej urody i co wtedy, szok? Dlaczego nie odnieśliście się do programu "jak dobrze...". Uważacie, że to też w porządku, takie oszukiwanie?

Gość oczymnalezydociebiepiszkurwota
dlaczego kurwo piszezsz non stop i odpowiadasz na tematy niezwionzane z twoim do zalatwienia dlugiem? napisz dziwko kiedy tym przecietnym i nie tylko przelalas kase i ile jak ciongle sie ,,bawisz,,on line czekamy na ten temat jedynie a inne nas twoje nie interesujol tak wienc pisz dziwko kasy ile przelalas i gdzie a jak nie to kiedy tania

Gość Jaroslawe-84
lady love bierzesz z połykiem ?

Gość przecież to żart
niestety w necie przeciętniary to nawet luksus o reszcie nie muszę wspominać nikt was nie chce w realu to przyłazicie do neta i szukacie

baldur, jakieś komleksy wyłażą z twoich wypowiedzi, chyba nie zdajesz sobie sprawy jak wielkie szkody w psychice wrażliwego dziecka może wywołać wychowanie jakie ty proponujesz? Zresztą, co w tym złego, że "przeciętniary" uważają się za piękności? Ileż bym dała za to by móc sie tak zachowywać, wierzyć albo chociaż udawać, że czuję się piękna. Chwała im za tą wrodzoną pewność siebie.

Gość przecież to żart
podnoszę

Gość niech mnie kto przytuli
.