Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal4654

Jak wygląda masturbacja u faceta po np. miesięcu abstynencji?

Polecane posty

Gość michal4654

Proszę o normalne odpowiedzi, chciałbym się dowiedzieć czy różni się znacząco od np. 10 dniowej abstynencji, 2 miesięcznej itd. i czy człowiek może mieć tyle spermy co przy oddawaniu moczu? Ile max. może mieć?

Trzeba wtedy bardzo uważać bo wypływ może być bardzo duży. Pranie dywanów z nasienia jest wtedy bardzo upierdliwe i nie wszystkie firmy czyszczące chcą się tego podejmować. Prawdziwym problemem jest jednak to, że może dojść do zalania mieszkania sąsiadom z dołu. A tego nie zwraca ŻADEN ubezpieczyciel. Sam sprawdziłem. Wal konia conajmniej raz na tydzień.

A ja odpowiem poważnie, tylko raz w zyciu mi sie udalo miec tak dluga abstynencje. Jesli chodzi o sama masturbacje, bylem tak napalony ze w zasadzie prawie nim nie ruszalem a mimo tego doszedlem praktycznie przez samo podniecenie dodam ze mialem wtedy 25 lat. Sam wytrysk był może maksymalnie 2x wiekszy niż po jednodniowej abstynencji, do tego sperma miała brzydki zółtawy odcień ktorego sie wystraszylem, pozniej przeczytalem ze najprawdopodobniej zgromadzily sie toksyny ktore moga prowadzic do bezplodnosci, dlatego to byl pierwszy i ostatni raz