Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamania

oszukal mnie, zostawic go?

Polecane posty

Gość no cos bywaaaaa...
ale czy byla tkiedys taka sytuacja w ktorej chcial gdzies wyjsc a Ty bylas np zla obrazona robilas awanture??

Gość epchhhhhhhhhhhh
ale on to zataił, a nie powiedział KOCHANIE CHCE WYJŚC! tyo jest różnicaaaaaaaaaa

Gość malamania
nieee nie byłam. Ale np nie chcialabym zeby poszedl sobie sam do jakiegos klubu i powiedzial mi otwarcie "nie chce isc dzis z toba". Rozumiem spotkania z kolegami, nawet nie chcialabym w nich uczestniczyc. Ale w ogole razem nie imprezujemy, bo mu sie nie chce, chociaz ja go ciagle gdzies wyciagam. A tu sie okazuje ze on beze mnie sie swietnie bawi...

Ja była bym wściekła i na pewno nadszarpnął by porządnie moje zaufanie. Myślę, że za jeden raz bym go nie zostawiła, jeśli rzeczywiście bym go kochała. Ale była bym czujna. Samotne wyjścia są potrzebne i to, że facet, czy dziewczyna idą gdzieś czasem bez partnera moim zdaniem jest ok. Byle by było bez oszustw i zdrad. no i oczywiście bez zbędnej zazdrości tej drugiej osoby. Nie trzeba iść na imprezę, czy daleko jechać by zdradzić.

Gość nie ogarniam87
nie daje rady tego czytać.. pogadaj z nim w takim razie o tym czemu nie chciał cie tam ze sobą, czemu chce od ciebie odpocząć a nie czemu poszedł na impreze bo to że poszedł to moim zdaniem nie jest żaden problem, każdy ma prawo gdzieś sobie wyjść czy jest w związku czy nie jest i tego w ogóle nie powinnaś kwestionować. Pogadaj z nim, ludzie są różni, niektórzy potrzebują więcej wolności inni wolą siedziec i tylko patrzec ukochanej w oczy. Niby 3 lata razem a widać mało go znasz pod tym względem... Czas się tego dowiedzieć i wypracować jakiś kompromis na tym polu a nie że on chce pobyć bez ciebie a ty widać że jednak chcetniej byś poszła z nim niż go puszczala samego