Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??????????????????????

Jak dorobić?

Polecane posty

Chodzi mi o pracę bez wychodzenia z domu. Czy lepiej 'bawić się' w internecie czy zamówić długopisy i je składać? Pracujecie w ten sposób? Chciałabym sprawdzone oferty...

up

Gość lallalalalala
Tylko nie podejmuj współpracy online...Twarzą w twarz porozmawiaj z pracodawcą, podpisz umowę i dopiero rozpocznij pracę w domu. Żadnych przedpłat z Twojej strony. Poczytaj sobie w necie o pracy w domu, przede wszystkim o tym, na co uważać. Wiesz, raczej te osoby, które pracują w domu i zarabiają "naprawdę dobrze", nie zdradzą Ci swoich sekretów, bo po co mają tworzyć sobie konkurencję?;)

Gość ?????????????????????????
Ale ja własnie nie wiem nawet jak się za to zabrac, skąd wziąć takiego pracodawcę? Chętnie coś podpiszę, ale nie wiem jak zacząć... i nie muszę dobrze zarabiać, nawet 300 zł mnie usatysfakcjonuje. Pomóżcie :(

Gość gość
Byłam w trudnej sytuacji finansowej, z pomoca przyszła mi strona http://energiaduchowa.pl z której zamówiłam rytuał przyciągnięcia pieniędzy. W ciagu kilku tygodni moja sytuacja polepszyła się na tyle, że obecnie jestem w stanie sama się utrzymać i opłacić mieszkanie.