Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgghghffgf

może nie uwierzycie, ale stalo sie ze mna cos dziwnego

Polecane posty

Gość gfgghghffgf

Kiedys najlepsza uczennica, teraz na studia mi nie poszlo, mam sesje poprawkowa, a w ogole nie jestem w stanie sie uczyc ;/ potrafie caly dzien siedziec przy biurku i nic sie nie uczyc, nie potrafie przez 5 minut nawet sie uczyc ;/ tak juz cale wakacje zmrnowalam;/ nie potrafie wziac sie w garsc;/ bo wiem, ze i tak jestem na przegranej pozycji ;/

Gość ciurevbhulbevijebvir
To samo miałam...

a może to depresja ? nie masz przypadkiem też innych objawów ?

Gość gfgghghffgf
w ogóle często jestem płaczliwa, nieszczęsliwa, zakochana nie, ale ciagle raniona. W ogole starsznie kłopoty z pamięcią, ze skupieniem sie ;/

Gość mardżolenka
może jesteś mało inteligentna a w szkole twoja nauka polegała na bezmyślnym wkuwaniu

Gość chyba maż Tobie
pij mocna kawę

Gość lalalalalal
Dlaczego jesteś na przegranej pozycji? Jak sobie "wkręcisz", że jesteś "słaba", to zmarnujesz całe życie. Na jakich jesteś studiach? Ja miałam robić doktorat, ale wybrałam własną firmę;) i nie żałuję:) Naprawdę studia nie są takie ważne. Najważniejsze jest to aby sobie poradzić w dorosłym życiu. Co Ci po "papierkach" ?

Gość gfgghghffgf
ale ja chcę skończyć te studia, to dopiero pierwszy rok :( ścisłe, inżynierskie. Nie mogę znaleźć motywacji, w ogóle nie mogę się skupić...zawalam je przez nic nie robienie, a nie jakieś impreezy czy coś ;/

Gość gfgghghffgf
............

Gość gfgghghffgf
up

Gość jestem lekarzem
chyba depresja , jeden z objawów to kłopoty z koncentracją , czasem człowiek nie rozumie co czyta :/

Gość gfgghghffgf
tak właśnie mam...co mam z tym zrobić? Bo to nie jest typowe lenistwo, ja sę boję zacząć uczyć, naprawdę jak mam się uczyć, to wolę robić sto tysięcy innych gorszych rzeczy ;/

Gość gfgghghffgf
up

Gość pani inżynierówna
Musisz się zmusić i tyle. Studia inżynierskie odbiegają trochę od tego trybu nauki, jaki miałaś w szkole średniej. Tu trzeba rozumieć i umieć ze sobą kojarzyć pewne rzeczy. Niestety - samo się nie zrobi. Jak jesteś za słaba na inż. to idź na studia humanistyczne i tyle, jesteś na pierwszym roku, spokojnie możesz zacząć od nowa gdzie indziej

Gość przebadaj tarczyce
moze masz niedoczynnosc?