Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbarra

obca kobieta zniszczyła życie mi i mojej rodzinie. to jakiś koszmar!

Polecane posty

Gość barbarra

jesteśmy małżeństwem od tylu lat. mamy 6 letnie dziecko. nie przelewa nam się i nagle zaczęła pojawiać się ta kobieta żądając od męża pieniędzy. potem zaczęła nas nachodzić z brzuchem, potem z wózkiem twierdząc, że mój mąż jest ojcem jej dziecka. ja nie wierzyłam. wiedziałam, że mąż mnie kocha.potem zaczął się ten koszmar z wezwaniami. ciągała go po sądach, jakieś testy dna kazali mu robić, potem oskubała nas z pieniędzy :( ja wiem, ze mój mąż zbłądził. wybaczyłam mu, bo się kochamy. czemu ta kobieta nam to zrobiła? :( co ja jej takiego zrobiłam? co jej zrobiło moje dziecko, które najbardziej cierpi. co ja mam 6 latkowi powiedzieć, jak mu teraz nie mogę kupić tego czy tamtego. ludzie są naprawdę źli i podli :(

Gość Martina Martina
że co przepraszam ? logicznie rzecz ujmując, to twoj mąż zniszczył Ci życie a nie ta kobieta. Mało tego, prawdopodobnie zniszczył je i Tobie i tamtej

Co ty chcesz od tej kobiety. Twój szanowny małżonek skoczył sobie w bok i zostawił ją z brzuchem. Skoro was "oskubała" to znaczy, że testy DNA potwierdziły jego ojcostwo, a ta kobieta domaga się jedynie pomocy w utrzymaniu swojego dziecka. Pretensje możesz mieć tylko do męża - teraz musi utrzymać dwójkę dzieci. Jak już tak bardzo chciał cię zdradzić, to mógł przynajmniej o zabezpieczeniu pomyśleć.

Gość sexi blondiD***
Współczuję Tobie, i tamtej dziewczynie, która pewnie nawet nie wiedziała, że Twój mąż nie jest wolny. Nie wiń jej, tylko jego. Ona jest pewnie wolna i ma prawo do związków - on nie.

Gość bede mówic nie
buhahhahahahhahha twoj maz cie zdradzał zrobił dziecko innej a ty obwiniasz ta kobiete????????:-( a ty co bys zrobila na jej miejscu cooooooo??!!! ale jestes straszna naiwniara!!!wybaczyc mezowi zdrady i dziecko z inna to juz akt desperacji:-(

Gość prawda jest taka że twój
głupi mąż zniszczył życie tej kobiecie i waszej rodzinie

Wybacz, ale Twój mąż to zwykła świnia... A tamta kobieta ma prawo chcieć pienięszy na utrzymanie ich WSPÓLNEGO dziecka. Współczuję ci z całego serca, Twój mąż zniszczył życie wielu osobom 🖐️

Gość barbarra
ja wiem, że mój mąż źle zrobił. ale ja ta kobiete tyle razy prosiłam, żeby dała nam spokój. tyle razy z nią rozmawiałam, że jesteśmy rodziną i żeby jej nie niszczyła :( a ona to specjalnie zrobiła i po złości pewnie! mój mąż wiele razy jej mówił, że ma spadać i nie chce jej więcej widzieć. a ona co? tatusia to już dla dziecka nie chce, ale pieniądze to już tak? :(

Gość prawda jest taka że twój
to musi być prowo, bo nie ma takich idiotek chyba..

Gość dididididid
Ze co???????? wbij sobie to do glowy ze to twoj maz zniszyl zycie Tobie i dziecku, skok w bok!!!!!!! a teraz co?ty wybaczyllas i myslalas ze bedzie ok?A co to dziecko jest winne?Nich placi!TO NIE TA KOBIETA ZNISZCZYLA CI ZYCIE ALE TWOJ MAZ!Swoje dziecko chronisz i chcesz mu zapewnic byt, a to drugie dziecko ?ma z glodu umrzec? Niech twoj kochany mezulec poczuje sie do tego co zrbil!dobre sobie "wybaczylam mezowi" i co z tego!niech placi i poczuje sie do obowiazku, egoistka jestes i tyle

A co myślałaś, że jej dziecko będzie głodem przymierać, bo męska świnia chciała poruchać? Głupia jesteś, ale to pewnie z bólu tak zgupiałaś 🖐️

Gość olivia dunhamm
a po co jej taki facet jakim jest twoj maz?? A pieniadze coz, twoj zalosny maz ma obowiazek lozyc na wlasne dziecko. A dziecko tej kobiety to takze JEGO dziecko. Wiec przestan juz obwiniac ja

Gość hiuolooooooooooooooooooooooooo
jaka ona tam obca ? twój mąz zna dokładnie jej zakamarki intymne i macie wspolnego ojca waszych dzieci - a to juz rodzina

Gość barbarra
glupia bylam ze tu napisalam. na co ja liczylam? ze ktos mnie tutaj wesprze i zrozumie? jaka ja naiwna byłam. nic tu po mnie. też widać musicie być takie suki ktore bez mrugniecia okiem niszcza cudze rodziny skoro tak bronicie tamtej szmaty i jej bachora!

Gość sexi blondiD***
Może nie chce tatusia, od kiedy dowiedziała się, że jest żonaty, więc i nie chce ojca takiego dla dziecka, żeby dziecko w przyszłości się nie puściło i nie rozwaliło rodziny. A pieniędzy, że chce, to co w tym dziwnego, dziecko jest w 50% jej i w 50% jego, więc czemu ma ponosić 100% kosztów? A powiedz, co Ty byś zrobiła, gdybyś te kilka - kilkanaście lat temu gdy poznałąś swojego męża, wpadła z nim, a potem dowiedziała się, że jest żonaty? Nie chciałabyć kasy od niego?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to Twój mąż zniszczył Wam zycie nie ta kobieta, ona bierze tylko to co nalezy sie jej dziecku, mozna wybaczyc zdrade ale taki numer z dzieckiem to juz jest nie do przyjęcia

Gość a co sie dziwisz
"tyle razy z nią rozmawiałam, że jesteśmy rodziną i żeby jej nie niszczyła" oni TEZ sa rodzina :D laczy ich wspolne dziecko i tak jak u ciebie jest mama tata dziecko.

Gość ghhooooooooooooooooooooooooooo
szmata ? moze nie wiedziała o Twoim istnieniu ? bachor ? Twoje dziecko tez tak nazywasz ? do seksu potzrebne sa dwie osoby a nie jedna , skoro umoczył to niech płaci i to słono

wesprze i zrozumie ? co tu rozumiecc ? kopnac gnoja w doope i koniec . zdrada to zdrada - tylko nie mów mi ze gdy cykał tamta babe myslał jak bardzo ciebie i wasze dziecko kocha !

Pisząc takie durnoty trudno liczyć na zrozumienie. Postaw się lepiej w jej sytuacji, może TY zrozumiesz.Więcej empatii kobieto. Pomyśl lepiej zanim coś napiszesz. Ciesz się, że ta kobieta nie chce tatusia dla swojego dziecka, bo dopiero wtedy skrzywdziłaby twoją rodzinę i wasze dziecko. A twój mąż niech daje kaskę na dziecko. Chciał seksu pozamałżeńskiego to do burdelu mógł iść, a nie niszczyć życie innej kobiecie.

Gość hanaja
szukasz wspolczucia to ci je damy: zalujemy ze masz meza lajdaka ale ze na laske jakos mamy gadac bo chce kasy na swoje dziecko?OMG brak slow, wez jej dziecko na utrzymanie i bedzie cacy;) taka wspaniala roddzinka;) i tak mezowi wybaczasz wiecej niz powinnas i zal masz do ludzi ktorym powinnas wspolczuc;)

Gość tubka
prosiłaś, żeby dała wam spokój? No tak , idealnie było by wrócić do czasu sprzed zdrady męża. Nie wiem dlaczego twierdzisz, że ta kobieta zniszczyla wam życie. Zgwałciła Twojego męża czy jak, bo skoro świadomie poszedł z nią do łóżka to chyba logiczne, że wiedział co robi. Mówisz, że mąż zbłądził? heh dobre....

Gość a co sie dziwisz
niech zrobi jescze wiecej bachorow :D bedzie Cie codziennie inna zla baba nachodzic i niszczyc Twoja rodzine :D

ty gotujesz obiadek dla męża w domu , bieniesz po smietane której zapomniałas kupic a potrzebujesz do zupy ..... mąz sonczył szybciej prace .. wiec do kochanicy by popiescic jej cycki , wylizac piczke i ruchac długooooo a ona jeczy z rozkoszy .... godzine pozniej wraca do domu i na powitanie buziaczek z odrobina spermy z waginy kochanicy ..... i smaczny obiadek naiwniaczki która wybacza zdrade ...

nie czytałam wypowiedzi innych ale mam pytanie. czy twój mąż płaci jej alimenty na to dziecko?? bo jeżeli płaci je w terminie to fakt ,coś z nią jest nie tak skoro wywraca wasze życie do góry nogami, jak dostaje pieniądze to powinna dać sobie spokój. inna sprawa jak twój maż nie daje jej ani grosza, w tej sytuacji to się jej nie dziwię i popieram

Współczucie? Tak, współczuję ci, że mąż cię zdradził. Tak, współczuję, że musicie teraz utrzymywać drugie dziecko nie mogąc się nim cieszyć i wychowywać. Podziwiam,że mu wybaczyłaś (zwłaszcza, że to nie tylko skok w bok, ale również jego bardzo realne konsekwencje) - ja bym się na taki gest raczej nie zdobyła. Ale powyższe nie zmienia faktu,że masz do tej kobiety nieuzasadnione pretensje i za to zbierasz tu baty.

Gość filipinka z budziwua
fajne prowo :D najbardziej śmieszni sa ludzie produkujacy sie i chcący wytłumaczyć istotę problemu :D