Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbarra

obca kobieta zniszczyła życie mi i mojej rodzinie. to jakiś koszmar!

Polecane posty

Gość ghhooooooooooooooooooooooooooo
filipinka nie podniecaj sie tak bardzo :(

Przyszłaś po dobre słowa czy po prawdę ? Ludzie dobrze piszą. Kopnij tego kutasa w dupę i ciągnij od niego też alimenty.

Gość a co sie dziwisz
przyslij do mnie twego mezusia:-) niech mi zrobi bachora i bede miala z kogo zdzierac kase:-)

Gość rtgertertr
jaja se robisz autorko? twoj maz zrobil jej d ziecko i ma placic na to biedne dziecko!!

Gość sensitive23
Kazde dziecko ma matke i ojca i oboje sa zobowiazani do placenia i utrzymywania dziecka bez wzgledu na to czy zostalo poczete z prawego czy lewego loza.Coz taka moja definicja. Autorko sama sobie niszczysz rodzine bedac z takim lajdakiem a swoja droga co ty masz biedna powiedziec 6 latkowi ze nie mozesz mu kupic tego czy tamtego a co ma powiedziec tamta kobieta jak sie urodzi maluszek ze co nie bedziesz jadl bo tatus nie dal pieniazkow??? Idz sie lecz bo piszesz glupoty. Zrobil to niech placi i to sie dotyczy kazdego faceta.

Gość tubka
a czego Ty oczekujesz? Skoro ma zasądzone alimenty to płacić musi. Bo twoje dziecko nie będzie miało tego czy tamtego, to może idź do pracy i wspomóż finansowo swoją rodzinę, wyręczając w ten sposób swojego nie wiernego męża. Mówisz o nim w samych superlatywach, a to właśnie on ponosi winę ,za sytuację w jakiej teraz jesteście.

Gość adinnaaaa
to na pewno prowokacja, to jest nie mozliwe zeby ktos byl tak glupi!!!!!!

Gość aha ii ach
manipulacja jak cholera. Wystarczy inaczej ubrać sytuacje w słowa i wszyscy nasuwają żone zamiast kochanki. Gdyby post byl napisany z punktu widzenia kochanki, w stylu np. "Bardzo Go kocham, wiedziałam ze jest zonaty, ale tak strasznie chciałam miec z Nim dziecko, udało mi sie zajsc w ciażę, a On sie odsunął. jestem taka nieszczesliwa, co teraz robić???" (nie poprawiać zaimków na małą literę :D )wasze posty byłyby zupełnie inne. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, sorry: od punktu pisania. Manipulowalni ludkowie :P

Gość gość
wspolczjuje

Gość gość
Nawet Noxa się tu udziela a kaczkę końskiemu nadstawila

Gość gość
i po o tępa dzido wyciągnęłaś swoje prowo sprzed kilku lat? Ty kaski nie dostaniesz na bachora ze zbiorówki, bo już dawno wrobiłaś w ojcostwo takiego jednego frajera. Niech ci teraz on płaci na to swoje i nieswoje co uznał za swoje