Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złośliwa zołza7777

Jak zrobić na złość?

Polecane posty

Gość Złośliwa zołza7777

Hej, mam zdjęcia laski, której nienawidzę, głeboko zaszła mi za pazury:) Jak jej zrobić na złość? Macie pomysły? Konkretnie mam zdjęcie jej cycka, rozjebanej pizdy i jej samej jak siedzi w wannie:P

Gość rtgertertr
o cie a skad masz az takie foto?

Gość Złośliwa zołza7777
Wysłała swojemu byłemu a mojemu obecnemu facetowi:)

Gość niania123098
nooo to się nie dziwię, że jesteś na nią mega wściekła... a laska wiedziała, że gość ma już nową dziewczynę i zrobiła to specjalnie czy nieświadomie? jak się o tym dowiedziałaś? chłopak Ci powiedział czy trafiłaś na nie przypadkiem :)

Gość powiem i ja.....
a wiesz że coś takiego jest nie legalne i możesz mieć przez to spore kłopoty z policją jeśli rozpowszechnisz takie zdjęcia bez jej wiedzy ?...jak dziewczyna się wkurzy i udowodni że to Ty może nawet Cię pozwać do sądu

Gość niania123098
kurde no ale bez przesady... ja bym na miejscu autorki nie darowała zdzirze tego tak łatwo

Gość Złośliwa zołza7777
Nie wiem co miała we łbie, ale chyba do końca świadoma nie była:) facet mi pokazał te zdjęcia. Sama szuka guza, nikt normalny do niezaufanych osób takich zdjęć nie wysyła. Może zdobędę numer jej obecnego gacha i wyślę mu te zdjęcia, niech zobaczy z kim się zadaje, niech ma!:D

mój obecny chłopak też miał kiedyś kompromitujące zdjęcie swojej byłej, ale on znał jej hasło do popularnego wtedy serwisu fotka :D wstawiliśmy tam zdjęcie i była kupa śmiechu :P

Gość Złośliwa zołza7777
Teraz, jak ja z nim jestem. Jęczała za nim, że ją zostawił i nie wiem, co chciała osiągnąć...

powiedz jej, że widziałaś jej cipsko i śmialiście się razem z niej. To ją mocno zaboli na początek :) i powiedz, że je masz i będziesz oglądać na poprawę humoru :p

Gość Złośliwa zołza7777
No właśnie... Julk44 fajny pomysł, ale jej już nie ma na żadnym takim portalu... Była, ale usunęła konto jak zobaczyła, że ja też mam:)

Gość niania123098
ten pomysł z przesłaniem zdjęć jej obecnemu mi się podoba tylko możesz mieć problem ze zdobyciem jego numeru jeśli nie znasz gościa, nienawidzę takich byłych które z zazdrości włażą z buciorami w czyjś udany związek... masakra sama miałam niezłe przejścia z jedną lafiryndą która w dodatku wypowiadała się w imieniu mojego faceta

Gość Złośliwa zołza7777
margirit to też dobre:) właśnie ona do mnie pisze od czasu do czasu jak ma zły dzień, żeby się wyżyć:D wymyśla jakieś niestworzone historie i próbuje mnie wkurwić. Nie wspominając już o tym, że mi dupę obrabia, suka jedna.

Gość Złośliwa zołza7777
niania, to jest właśnie taki typ:D nie potrafi się pogodzić z porażką i wpierdala wszędzie swój paskudny ryj. Ona też się wypowiadała w imieniu mojego faceta, ogólnie dużo syfu robiła i pewnie robi nadal, tylko do mnie już to nie dochodzi... Gościa znam z widzenia i był na nk, gdzie nawet był jego numer telefonu, ale usunęła mu konto razem ze swoim... Żałuję, że nie spisałam od razu jego numeru, mógł się zawsze do czegoś przydać...:(

Gość ljkdfkdjlsjklf
Jak mnie wkurwiają tacy ludzie Jak coś masz do niej powiedz jej to prosto w oczy, jebnij jej- co boisz się? Więc nic nie rób tchórzliwa suko

Gość niania123098
w mojej historii było tak laska nigdy nie była z moim ale się w nim kochała już dobre kilka lat teraz niby ma tam jakiegoś gacha ale najwyraźniej nie jest z nim szczęśliwa bo do mnie się przyczepiła i też zaczęła wymyślać, jak to mój niby bardzo ją kocha i niby tutaj do mnie dobrze żebym była dla niego dobra ale też wypisywała bzdury żeby mnie wkurwić i nawet jej się udało ale na chwilkę tylko bo jak już porozmawiałam sobie ze swoim facetem to dopiero do mnie dotarło jakie to pierdoły mi klientka z zazdrości wypisywała.... też bym się chętnie na niej odegrała ale nie bardzo mam jak....

Gość niania123098
ljkdfkdjlsjklf nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie wypowiadaj, pewnie sama należysz do grona ludzi wpieprzających się do innych i dlatego taka reakcja

Gość Złośliwa zołza7777
Oj niania, jak ja to dobrze znam:O a ty się zamknij jak nie masz nic do gadania, suką to może ty jesteś. A co ty wiesz? Myślisz, że jej nie mówiłam, co o niej myślę?! Raz, piąty, dziesiąty... Na takie kurwy żadne słowa nie działają, bo i tak robią swoje. Więc skoro jesteś taka sama to zamilcz 🖐️

Gość ljkdfkdjlsjklf
Należę do osób które nienawidzę obgadywania i takich frajerskich akcji jak ta za plecami.Jestem ciekawa co by autorka zrobiła jak by tamta podeszła i po prostu jej wyjebała

Gość ljkdfkdjlsjklf
powiedzieć to nie znaczy załatwić sprawę, cos tam powiedziałaś w efekcie zazdrości co było śmieszne i żałosne

Gość niania123098
ljkdfkdjlsjklf śmieszna i żałosna to Ty teraz jesteś, nie byłaś w takiej sytuacji to obyś nigdy nie była, że ktoś na siłę będzie chciał zepsuć Ci związek i używał wszelkich podstępnych sposobów aby osiągnąć cel, namieszać w czyimś życiu i to niby jest w porządku? tego nikt nie krytykuje jak ja miała bym możliwość spotkania zdziry która mi się w życie miesza to na pewno nie uszło by to jej płazem ale nie mam więc nie mogłam za wiele zrobić ale autorkę szczerze dopinguję w działaniach aby udało jej się uwolnić i dopiec lafiryndzie

Gość Złośliwa zołza7777
Wyobraź sobie, że odbyłam z nią niejedną rozmowę. Jak chciałam rozmawiać jak z człowiekiem, to zachowywała się jak idiotka. Jak przestałam traktować ją grzecznie, to sama kończyła rozmowę. Jak chciałam się z nią spotkać i "wyjaśnić parę spraw" to nigdy nie miała czasu. Frajerskie akcje za plecami... Od początku z nianią o takich piszemy, umiesz czytać? Obrabianie dupy mi i połowie mojej rodziny, obserwowanie co się dzieje u mnie w domu i wymyślanie cudów nie z tej ziemi, opowiadanie niestworzonych historii- to niewielka część jaką zaprezentowała ta panienka- właśnie frajerskie akcje za plecami. Nie znasz sytuacji, nie wypowiadaj się.

Gość hmmm....24
powinnas napewno w inny sposob zalatwic te sprawe, anie upubliczniac cudze zdjecia. Chcialabys zeby ktos kiedys wstawil gdzies Twoje kompromitujace foty? Zastanow sie, mozesz sobie narobic tylko problemow. Zycze Ci zebys zmardzala..

Gość niania123098
coś mi się wydaję, ze ljkdfkdjlsjklf to właśnie zwolenniczka naszych rywalek albo jedna z tego typu panienek więc w ogóle autorko się nią nie przejmuj bo nie ma sensu nawet czytać bzdur jakie ona pisze

Gość niania123098
z tym upublicznianiem fotek to niestety po części się zgadzam mogą być z tego problemy więc może niekoniecznie ale uważam że dziewczyna powinna dostać jakąś nauczkę bo może tylko w ten sposób zmądrzeje

Gość Złośliwa zołza7777
Ja nie jestem tak głupia, żeby wysyłać komukolwiek i gdziekolwiek takie zdjęcia ani tymbardziej, żeby takie zdjęcia robić (sorry, ale zdjęcia własnej piczy i ich rozsyłanie to już dla mnie dewiacja). Tfu.

Gość nie wklejajjjjjjjjjjjjjjjjjj
jej zdjec na jej portal w jakims serwisie....ja tam z moim obecnym zrobilismy jego bylej....a potem bylo wezwanie na policje i kara....