Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropkaa2311

krostki na buzi

Polecane posty

jeśli to potówki, to można tylko czekać aż same znikną :) ja przemywałam buzię przegotowaną wodą i to wszystko

To nie potowki bo dziecka nie przegrzewam, jak byly upaly to mial potowki na szyji a jak zrobilo sie chlodniej to zniknely a na twarzy dalej ma. Karmie piersia. Gdyby to byla skaza wysypke mialby nie tylko na twarzy. Czy to moze byc tradzik niemowlecy?

Gość uczulenie kontaktowe
to moze być uczulenie kontaktowe np na proszek którym pierzesz swoje ubrania albo poduszkę, koc, narzutę na lóżko. Dotyka tego buzią i to go uczuliło.

Gość mama_michaliny
moja misia tez tak miala, ograniczylam nabial na jakis czas a krostki zniknely po jednej nocy, wieczorem wykapalam ja i nasmarowalam emolium. inne kosmetyki nie pomogly. Sprobuj z nabialem , ale mozliwe ze to hormonalne. Przy okazji prosze o glosik na moja corcie http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/3871

Gość taka jedna mama, która ma
do powyższych pomysłow dodam, ze czasami tak dzieci reagują na nawliżone chusteczki używane do przemywania twarzy. Wiem, że wiele mam ich używa w ten sposób, bo łatwo i szybko, ale to raczej nie jest produkt do częstego mycia twarzy.

Gość wiele mam tak używa?
Powiem Ci ze nawet przez myśl mi nie przeszyło. Przecież to chusteczki do pupy. Ja ich używam tylko do pupy. Czasem raczki przetrę ale to 3 latkowi, ale buzi dziecku? Nigdy!