Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika_angielski123

Angielski123 nowy interaktywny kurs języka angielskiego opinia

Polecane posty

Gość Weronika_angielski123

Angielski123 nowy interaktywny kurs języka angielskiego opinia Cześć, nazywam się Weronika i chciałabym zaproponować Wam nowe rozwiązanie w dziedzinie nauki języka angielskiego, a mianowicie Angielski123. Angielski123.pl to interaktywny kurs języka angielskiego dla początkujących oraz średnio zaawansowanych. Grupą docelową ćwiczeń i zagadnień poruszanych w podręczniku są osoby w wieku 15+. W podręczniku znajdziecie liczne zdjęcia, filmy oraz gry, które wzbogacą i urozmaicą Waszą naukę. Zapewniamy 100% skuteczności. Angielski123.pl jest kolejnym produktem spółki FunEnglish.pl sp. z o.o. znanej m. in. z tworzenia: interaktywnego kursu języka angielskiego dla dzieci FunEnglish.pl, pierwszego multimedialnego podręcznika do nauki angielskiego dopuszczonego przez MEN narzędzi do zarządzania edukacją dla nauczycieli dostępnych w FunEnglish.pl. Kurs został przygotowany w oparciu o autorską metodę opracowaną przez międzynarodowy zespół językowy. Angielski123.pl został tak skonstruowany, aby jego użytkownik przyswajał język angielski w najbardziej naturalny sposób, czyli uczył się myśleć po angielsku. Ostatnio firma otrzymała prestiżowy certyfikat European Language Label - Europejski znak innowacyjności w dziedzinie nauczania języków obcych przyznawany przez Fundację Rozwoju Systemu Edukacji Więcej o nas na: http://angielski123.pl/ Zależy nam na Waszych opiniach dotyczących portalu, zawartości merytorycznej oraz jego funkcjonalności, aby nasz kurs był jeszcze lepszy. Pozdrawiam, Weronika Zespół Angielski123

Gość gość
powiem tak. Pracowałem w Polsce za marne grosze, kumpel załatwił mi prace za 9000zł miesięcznie ale angielskiego nie znałem i sie bałem jechać bo wiecie jak to w pracy jest, żona kupiła mi kurs z tej strony https://leadn.pl/p_uri/PnWjgqpZzmQrR014JAOa/e5kqy7h/?parametr= szczerze nauczyłem sie mówić komunikatywnie w 7 dni ale naprawdę zapieprzałem bardzo dobry kurs polecam oczywiście w pracy było ok i sobie dałem rady co ułatwiło mi to życie i miej stresu