Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinka9022

zdjecia satelitarne sprzed paru lat?

Polecane posty

Gość sabinka9022

Witam. Mam proble, ponieważ sąsiadka od paru nastu lat sie na nas wyżywa.. co chwile idzie gdzies do jakies inspekcji i wysyla na nas róznych idiotow. Narazie nic jej sie nie udało wsskurać, ale chciala btym zakonczyc tą męke i chcialam sie zemscic.. Pare lat temu sasiadka miala 2 duuuuzee hoinki przed domem, jej sie nie podobaly i ielegalnie je wyciela, poczym wsadzila sobie małe ale w innych miejscach na calej długosci płotu.. chciala bym poprostu sie dowiedziec czy jest mozliwosc uzyskanie skądś zdjec satelitarnych sprzed paru lat? bardzo mi na tym zalezy.. chciala bym zeby widziała z kim zadarła..

Gość GuGluŚ
Spróbuj wpisać w googlach mapa dokładny adres i zobacz czy te choinki są na zdjęciu.

Gość sabinka9022
juz tak robiła.. zdjecia satelitarne sa robione regularnie co roku.. ja potrzebuje zdj z roku 2006

Gość wielka niewiaDoma
napisz donos ,ze kradnie prąd:P

Gość sabinka9022
nie kradnie heh sprawdza i to bedzie bezsensu;/ musze wiedziec gdzie mam sie udac zeby pokazali mi archiwa zdjec satelitarnych;/

Gość wielka niewiaDoma
a nie ma ktoś zdjęc takich normalnych , tak se zrobionych przy jej posesji z tamtych lat?

Gość sabinka9022
dobrze myslisz ale ju tez myslałam nad tym i jedynie co to moja siostra sie zenila ale juz tych choinek nie było:/

Gość fdsksjgjd
Ani na zdjęciach satelitarnych ani na zdjęciach lotniczych nie będzie widać 2 choinek przed domem sąsiadki, zastanów się kobieto! Takie rzeczy to może być widać, ale na zdjęciach normalnych

Gość sabika9022
no to widze mało wiesz ! wpisz sobie swoja beznadziejna okolice to zobaczysz wszytko na podwórku (no chyba ze ślepota sie kłania) .. najpierw zobacz dokładnie a potem pisz i wykłucaj sie na forum, bo aby nie potrzebnie zaśmiecasz to forum!!!

Gość to.mecz.q
Witam i udało sie komuś uzyskać takie zdjęcia sprzed kilku lat?