maaggg32 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 mam miesniaka 8cm w koncu szyjki macicy niektorzy radza usunac inni jednak pierw starac sie o dziecko sama nie wiem co zrobic mam 36lat błagam poradzcie moze ktos miał cos takiego to powazna sprawa bo niektorzy mowia ze jak pojde na zabieg moge miec trudnosc z zajsciem w ciaze ...kurcze co robic pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaggg32 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 nikt nie miał tu miesniakow macicy przed ciaza no nie wierze a pisza ze ma je co piata kobieta po 35 roku zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabcia74 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Ja co prawda nie mam mięśniaków ale słyszałam że powinno sie je usunąć przed ewentualnym zajścim w ciążę. Możliwe że każdy lekarz ma inne zdanie na ten temat, a Tobie co radzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw w przelocie Napisano Wrzesień 6, 2011 Może chodzi o to, że razem z mięśniakiem mogą usunąć fragment szyjki macicy przez co zajście i/lub utrzymanie ciąży może być trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach