Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolczuga24

co robić? ciąża. pocieszcie

Polecane posty

Gość kolczuga24

Z k jestem ok 7 mcy. duzo rozmawialismy zanim poszlismy do lozka, wiedział że nie mogę brać tabletek anty a po gumkach zaraz mam tam wysypkę bo jestem uczulona. Zdecydowaliśmy się na przerywany, ze jak bedzie czuł że dochodzi to się wycofa. A on doszedł we mnie, powiedział mi ze puścił do środka. poryczałam się a on ze zrobil to siwadomie bo chciał zebysmy mieli dziecko. No i taki swiat jest niesprawiedliwy ze jedni staraja sie latami a ja zaszlam od razu :( jestem w 7 tc z k nie gadam od czasu tego seksu, on mnie nachodzi, przeprasza ale ja jestem wsiekła na niego bo wszystkie moje plany poszly w leb.

Gość asasddddsddf
kto ci kazal dawac dupy dziwo?

Gość miła od dziś
masz przerypane:( nie ma innej skutecznej metody dla ciebie? no na później bo teraz trzeba się cieszyć dzidziusiem, powodzenia

Gość dlaczego zabic faceta?
autorko jesli wierzysz w takie bajery ze zdazy ze wycofa, to juz tylko twoja wina.... zanim sie zacznie sexic , to nalezaloby sie troche teorii pouczyc:(

Gość tomszowianka
gumki i tabletki to nie jedyne metody antykoncepcyjne...

Gość do łożka się chodzi
z facetem dopiero kiedy : a) ma się 100% zaufanie b) ciąża nie będize problemem c) każdym innym wypadku zabezpieczaj się do jasnej cholery, albo przynajmniej współżyj w okresie niepłodnym

Gość kolczuga24
wiem ze mam przesrane ale po tabletkach dostaje plamień i puchnę, po gumkach dostaję wysypki tam, używałam 2 razy globułek po których dostałam zapalenia. a spirali nie chciałam. myslicie że powinnam dalej się na niego złościć?czy powiedzieć mu o ciąży?

Gość kolczuga24
ciąża nie jest wielkim problemem bo mam 24 lata i pracę stałą więc finansowo dam doskonale rade. Tylko miałam trochę inne plany, chciłałam rozpocząć drugie studia, zrobić wreszcie prawko.

No to skoro nie jest dla Ciebie wielkim problemem, to nie narzekaj. Na studia pójdziesz później, albo na zaoczne, nie martw się. Ja za 5 lat po studiach licencjackich (o ile je skończę) mam zamiar pracować i studiować zaocznie. Ale czy to się uda, to Pan Bóg wie.

Gość Mała misia:)
moim zdaniem powiannas mu o tym powiedziec stalo sie i jiz

Myślisz, że ktoś taki będzie dobrym partnerem? Przecież on Cię oszukał. Napisałaś, że zrobił to świadomie.

Nie problem :) Tylko dzidzius! Jesli poszlas z nim do lozka znaczy cos do niego czujesz tak? Jestes dorosla i wiesz ze nie ma 100% antykoncepcji, bedzie dzidzius, i koniec! Gratuluje i powodzenia!