Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nie_czaj膮ca

Zabieg PELLEVE

Polecane posty

Go艣膰 nie_czaj膮ca

Dziewczyny czy kt贸ras z was robi艂a ten zabieg i jakie s膮 efekty. To podobno nowo艣膰. Mi zale偶y na podniesieniu opadaj膮cych policzk贸w. A poni偶ej to co na jego temat znalaz艂am Zabieg Pelleve, to jeden z najnowocze艣niejszych, niechirurgicznych metod s艂u偶膮cych utrzymaniu m艂odego wygl膮du, przeprowadzany bez potrzeby zastosowania znieczulenia og贸lnego. System Pelleve wykorzystuje energi臋 o cz臋stotliwo艣ci fal radiowych, kt贸re ogrzewaj膮 tkanki mi臋kkie znajduj膮ce si臋 pod sk贸r膮. Specjalny 偶el zamra偶aj膮cy Cool-Gel ch艂odzi zewn臋trzn膮 powierzchni臋 sk贸ry w czasie zabiegu. Ogrzewanie i r贸wnoczesne ch艂odzenie prowadzi do kurczenia si臋 i napinania w艂贸kien kolagenowych, co powoduje napi臋cie i odm艂odzenie sk贸ry. Napi臋cie sk贸ry trwa od roku do trzech lat. Pelleve, to metoda nieinwazyjna. Po zabiegu nie ma widocznych 艣lad贸w zabiegu, takich jak zasinienia lub ci臋cia, a ryzyko powstania blizn jest minimalne. Od razu po zastosowaniu systemu Radiage mo偶na powr贸ci膰 do codziennych zaj臋膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie_czaj膮ca
No ja w艂asnie siedzia艂am 2 godziny i czyta艂am o niciach hialuronowych. Tez na kafe, jaki艣 starszy temat. Ale pod koniec dyskusji tak sie dziewczyny poci臋艂y oskar偶aj膮c siebie o celow膮 reklam臋, 偶e nie wiem ju偶 w co wierzy膰 a co uzna膰 za naganiactwo. Opisywa艂y spektakularne efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie_czaj膮ca
Efekt fajny. Dzi臋ki za fotk臋. :) Mi najbardziej chodzi o tzw. chomiczki, a buzi臋 mam raczej okr膮g艂膮. U tej babeczki ze zdj臋cia 艂adnie wyszlo bo mia艂a zapadni臋te policzki. Nie wiem jak jest przy okr膮g艂ej twarzy. Chyba najpro艣ciej i艣膰 na konsultacj臋, bo inaczej si臋 nie dowiem czy w moim przypadku efekt b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie_czaj膮ca
Siedz臋 w necie ju偶 z m-c i szukam odpowiedniego zabiegu i im wi臋cej czytam tym g艂upsza jestem ;) A grawitacja dalej dzia艂a :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fale radiowe tylko w radiu !!!
Jesli chodzi o chomiki to mo偶na je usun膮c lipoliz膮 iniekcyjn膮 albo smartlipo :P Na tym drugim forum Beautywpolsce babki o tym gada艂y ,jedna mia艂a lipo laserem , na tamtym forum ma nick ''iszyna'' i jest b.zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

mam to samo :D chcia艂am powiekszyc tylko usta a teraz po przeczytaniu kilku for widz臋 u siebie same wady i cz臋艣ci cia艂a do przer贸bki :O :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie_czaj膮ca
O 偶esz jasna cholera, to znowu musze poczyta膰 o tych zabiegach kt贸re mi poda艂as. Mi sie ju偶 wszystko myli! :) Ale dzieki za podpowied藕 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie_czaj膮ca
A mo偶esz mi co艣 o tych zabiegach tak prosto jak 5-latkowi powiedzie膰, 偶eby przybli偶y膰 temat? :)

Udost臋pnij ten post

tu jest topik o iniekcyjnej :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3403580&start=150 lekarz wstrzykuje w chomiki ten preparat ,fosfatydylocholina = czyli lecytyn臋 ,ktora likwiduje t艂uszczyk , po zabiegu z tego co czytalam i widzialam twarz jest mega spuchni臋ta ,doslownie jak balon :D zazwyczaj trzeba powtarza膰 raz lub dwa po jakims czasie, na szczescie drogie nie jest. Czasami na niekt贸rych nie dzia艂a. A ta druga metoda usuwania t艂uszczyku z tego samego miejsca to smartlipo , znieczulenie dentystyczne w policzek ,potem 2mm naciecie obok ucha, potem wk艂ada cienk膮 rurke z laserem i rozpuszcza ten t艂uszcz, ta dziewczyna o kt贸rej pisa艂am mia艂a to robione z odssyaniem, strzykawk膮 odessa艂 rozpuszczony tluszcz, mozna tez to zostawic by organizm sam wch艂on膮艂. Z 1 metody duzo ludzi korzysta bo jest tania, na jednych dzia艂a na innych nie z tego co czyta艂am. O smartlipo jest mniej opinii ,cena rzecz jasna sporo wyzsza ,kolo 2tys

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie_czaj膮ca
Bardzo Ci dzi臋kuj臋 za info :) Nie siedzia艂am bezczynnie i te偶 znalaz艂am ten topik o lipolizie. W艂asnie sobie przegladam :) Ta druga metoda bardziej inwazyjna, a ja si臋 takich cykam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie_czaj膮ca
A jeszcze skorzystam z Twojej uprzejmo艣ci i cho膰 sama szukam info to mo偶e Ty bedziesz wiedzia艂a gdzie w Warszawie mo偶na zrobi膰 lipoliz臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie_czaj膮ca
Dzi臋ki :) Poczytam o nich jakie maja opinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaude
Zabieg jest super! By艂am , zupe艂nie nieinwazyjny, a efekt rewelacyjny, ale trzeba troche poczekac , bo widac tak mniej wiecej po miesi膮cu, ale potem jest coraz lepiej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 petrycha234
Klinika WIatroszak we Wrocku teraz ma 20% zni偶ki na ten zabieg. A kurcze, naprawde efekty sa super... Tak jak kto艣 nei chce volumy albo mezoterapii tak naprawde to jest ok i zmarszczki wyg艂adza.

Udost臋pnij ten post

Nie wiem, czy to bezczelne zdj臋cia producent贸w: http://www.timeclinic.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=3 Ale...o ile wyg艂adzenie zmarszczek srednio mnie interesuje bo mam ich niewiele poki co, a poprawa gestosci sk贸ry... wWiec kt贸ra艣 moze cos powiedzie膰 o tym efekcie przy zastosowaniu pelleve? Bede wdzi臋czna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawie Starsza Pani
Gdyby to Pelleve dzia艂a艂o, to czy ten facet z filmiku sam by nie skorzysta艂? Przecie偶 ma opadni臋t膮 g臋b臋 jak si臋 patrzy. Sami sobie nie robi膮, bo wiedz膮 , 偶e jest szkodliwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna_pier
Zbieg Pelleve jest niez艂y, ale lepsze jest zaffiro. Zaffiro to zupe艂nie inna technologia od Pelleve. Ale na chomiczki najlepsze b臋dzie polaczenie dw贸ch zabiegow w GoodTime DaySpa: Cryolab i Maximus. Cryolab wyszczupla, a Maximus unosi. Apropos Maximusa - pierwszy w 艁odzi oczywi艣cie na Gda艅skiej 96 :) Oni sa niesamowici!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annnnnnnn
szukam czego艣 na obwis艂y podbr贸dek. Nie mam tam t艂uszczu, w艂a艣nie po odessaniu sk贸ra wisi w kszta艂cie takiej dwururki. Kopi膮c w necie dosz艂am do Pevelle. Co o tym sadzicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annnnnnnn
podnosz臋 temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o.............................
odswie偶am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 129Mimozza
Anna pier. Zafiro jest akurat gorsze, nie uprawiaj "reklam szeptanej". Zafiro nie ma certyfikatu FDA a Pelleve ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne oczy
ja w tym tygodniu id臋 na ten zabieg, napisz臋 jakie efekty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne oczy
by艂am na zabiegu pelleve, przez pierwsze dwa dni widzia艂am znacz膮c膮 zmian臋 na trzeci dzie艅 wszystko wr贸ci艂o. Wisz膮cy napuchni臋ty worek pod okiem, wi臋c czekam nadal. Ma podobno zmieni膰 si臋 po trzech- czterech tygodniach zobaczymy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jak tam ,,jasne oczy" czy co艣 si臋 poprawi艂o ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne oczy
by艂am dwa razy na zabiegu pelleve. Jest ju偶 zdecydowanie lepiej ni偶 przed 6 tygodniami. Mnie lekarz skierowa艂 na te zabiegi w ramach korekcji po powik艂aniach przeszczepu t艂uszczu w powieki dolne. Mam jeszcze zabieg ipl 23 wrzesnia i zobacz臋 co dalej? w ka偶dym razie jest to zabieg na pewno pomagaj膮cy w 艂adnym wygl膮dzie aczkolwiek nazywanie go rewelacj膮 wed艂ug mnie jest mocno przesadzone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja robilam i jestem zadowolona, mam 40 lat. Robila tez moja kolezanka i jej maz (47) . U niego efekt spaktakularny, u nas taki ,ze nie potrzebujemy botoksu na czolo, mi bruzdy wargowe sie wypelnily. Na pewno powtorze za rok. Robilam w Sopocie. Jak dla mnie lepsze efekt niz kwas hiauloronowy i mezo, ale sa rozne skory i reakcje. Naturalnosc osiagnieta tym zabiegiem mi sie podoba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nabitawbutelk臋
Pelleve to WIELKA 艢CIEMA,wiem,bo robi艂am.Na efekty nie doczeka艂am si臋.Nie dajcie si臋 omami膰 opowie艣ciom,偶e czasu trzeba na odbudow臋 kom贸rek,a.... za p贸艂 roku chc膮,by zrobi膰 nast臋pny.Po dw贸ch,trzech m-cach drobne zmarszczki mia艂y znikn膮膰,a i cera mia艂a by膰 艂adniejsza.Przy inwazyjnych [bardziej,czy mniej] przynajmniej s膮 jakie艣 efekty.U mnie jest jeden-zdrenowana kiesze艅!!!! Nie p艂a膰cie podatku od naiwno艣ci i nadziei.Da艂am si臋 nabi膰 w butelk臋 i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do "jasne oczy" czy mo偶esz napisa膰 co艣 wi臋cej o zabiegu przeszczepu tkani t艂uszczowej- ja obecnie przymierzam si臋 do takiego zabiegu. Napisa艂a艣, 偶e pojawi艂y si臋 powik艂ania- co dok艂adnie si臋 sta艂o, czy odradzasz ten zabieg, u kogo robi艂a艣, itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne oczy
powik艂ania po przeszczepie t艂uszczu pod oczy zdarzaj膮 si臋 bardzo cz臋sto tylko si臋 o tym nie m贸wi, taka ukrywana prawda jak i w wiekszo艣ci zabieg贸w medycyny estetycznej, chodzi przede wszystkim o pieni膮dze, nasze i ci臋偶ko zarobione. W moim przypadku by艂y to przebarwienia i worki pod oczami, kt贸rych wczesniej nigdy nie mia艂am. Zabieg peeleve w moim przypadku niewiele mi pom贸g艂 i tak jak napisa艂a jest niestety prawd膮. Szkoda pieni臋dzy na ten zabieg. Pozdrawiam i 偶ycz臋 podejmowania rozs膮dnych decyzji

Udost臋pnij ten post