Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Co (kto) się tu pierdoli?

Polecane posty

Gość BEN(hacker) 10
Wygraliśmy 2:2

pije proszek carlsberga i kupno tego piwa było cholerny błędem, bo jest obrzydliwe :O a u Ciebie jak tam?

mi tez ktos zarzucil, ze jestem Proszkiem, ale jak juz wspomnialam na kafe az roi się od speców detektywistycznych :classic_cool:

Gość ieriqwr
Proszek co tak późno się pojawiasz ostatnio? Słyszałam, że dopóki lekcji nie odrobisz nie możesz korzystać z internetu? :D

mi sie np ciasto pierdoli i nie wiem czy cos z tego wyjdzie :d walcze i wlacze z nim juz dobre kilka godzin :D kurwa :O wszystkie sprzety mi sie zjebaly

Gość rewtwr342342
Poza wiecznie zapijaczoną vódkć chyba już nikt nie wierzy w to co wypisuje ten chłystek :D

Lady Love, a co tam pichcisz dobrego ? Proszek, sprawy sercowe bez zmian. Lewej znajomości dobiega koniec, a w związku chyba się poprawia. Lubię z moim pić piwo :) zwłaszcza, gdy nagle zaczyna się rozgadywać jak głupek, wczoraj miał niezwykle dużo do powiedzenia na tematy polityczne, religijne i społeczne hehe

pomarańczo nie przesadzaj, dwa piwa nie są w stanie wprowadzić mnie w upragniony stan nietrzeźwości.. no chyba, ze mam słaby dzień :classic_cool:

Gość porewtg
En-Dżi nie rozpędzaj sie, to nie jest jego fotka... Proszek to upośledzony szczyl płci męskiej. Sprawdzone i udowodnione. :D Zdjęcia podpierdolil siostrze, kuzynce, sąsiadce albo znalazł gdzieś na necie. Śledztwo w toku. :D