Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Co (kto) się tu pierdoli?

Polecane posty

Nie jestem, tylko nie mam pomysłu co ugotować. Co wy do cholery na te obiady i kolacje robicie? U mnie w kółko kotlety, ziemniaki. A na kolacje kanapki albo parówki :O. Jak czasami wejde na "Gotowanie, dom i ogród" czytam te przepisy to aż się w głowie nie mieści jakie dobre rzeczy..

LL to ja nie jadam mięsa :) Proszku, jadłam makaron razowy z warzywami. Niby nic specjalnego, ale pycha. A do tego makaronu nawaliłam sobie jeszcze buraczków :classic_cool: Ja bez kawy to bym rady sobie nie dała chyba. Wlasnie sobie przypomniałam, ze zapomniałam magnez kupić.

Gość załamana mama proszka
Lady.... a to juz z proszkiem gadac nie wolno? nawet jesli to facet? a to niby czemu? Bo opuści się w nauce.

jutro do pracy na przykład zrobię sobie tosta z serem, pomidorem i ogórkiem i wezmę jogurt. Proszek, Ty masz większe możliwości niż ja. Mi w sumie też się wszystko przejadło.

Gość odpierdolcie się już od proszk
a rowna baba z niej

Proszek nie tyle osłabiona, co mam dziwnie drgania i skurcze różnych części ciała. Ogólnie to nie czuję się zbyt dobrze ostatnio.

Gość obserwująca
może i równy, ale na pewno nie babka :D

Mnie często w nocy łapią skurcze łydek. Cały dom na nogi postawiam.. Chyba sie wybiore do jakiegoś lekarza, dzie wolnego będę przy okazji miała ;)

Gość odpierdolcie się już od pros
moze dla ciebie:P

Proszek, jak Wam smakują to wpierniczajcie ile wlezie. Ja tak mam z plackami ziemniaczanymi. Mi łydki puchną Proszku. Powiedziałam o tym keidyś lekarce to stwierdziła, ze wszystko przez moj wegetarianizm, bo mięśniom brakuje białka i wypełniają się wodą :O Zaczęłam więc jeść więcej białka, w wyniku czego nie zmieniło się zupełnie nic. A tak w ogóle to babka od początku była negatywnie nastawiona do mojego nie jedzenia mięsa, choć wyniki wychodziły mi zawsze bardzo dobre i niczego mi w organizmie nie brakowało.

O placki ziemnaczane :d. Jutro zrobie z jakimś sosem ;). Mnie lekarka, jak miałam grype źle wypisała recepte. Musiałam się wracać, a mój lekarz jest na drugim końcu Wrocławia. Najlepszej jest to że drugą recepte też źle wypisała i też musiałam się znowu wracać.. Myślałam że ją rozerwe. Mało jem warzyw i owoców. Jestem pewna że mam jakieś niedobory witamin..

Mnie też w nocy dość często łapie skurcz łydek. Nie wiem, czy to przypadek czy też może przyczyna zbyt intensywnego myślenia o Tobie. :classic_cool: Jednakże to nas zbliża :D

ja dzisiaj robilam np cos takiego gotowalam sobie grzybki ( zamrozone ) w wodzie ok 0,5litra moze wiecej, dodalam troche przypraw, kostke grzybowa, pozniej dodalam smietane i ryz do srodka a! wczesniej jeszcze podsmazylam mieso pokrojone w koteczke i tez wrzucilam do tego czegos:P wyszlo mi cos a la risotto z grzybami latwe i dobre

LL brzmi przepysznie. Na pewno niedługo spróbuję coś takiego zrobić, bo UWIELBIAM, KOCHAM i UBÓSTWIAM grzyby :D ja tez ide spac dobranoc

Gość hgerherwrew
Jesteście mega-tępi, skurcz mięśni (w szczególności łydek) to efekt braku potasu i magnezu w organizmie, odstawcie kawe i inne pobudzacze, ale zmieńcie dietę! :D