Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Co (kto) się tu pierdoli?

Polecane posty

Gość porewtg
To po co się ciskasz? :D

💤 normalnie się z wrażenia nie posrajcie, co poniektórzy.

a no kurde mial byc orzechowy biszkopt przekladany masa krowkowa i masa budyniowa, ale watpie ze sie udalo, jakos mi sie sciac nic nie chce no i musialam recznie wszystko wyrabiac ba na domiar zlego mi sie wszystko zdupilo chcialam jeszcze bezy na gore poukladac to kurwa mi sie bialka ubic nie chcialy, w koncu mikser odmowil mi posluszenstwa i nic z tego nie wyszlo wnerwiona jestem bo to pierwsze ciasto z ktorym mialam problemy, narazie wsadzilam go do zamrazalki zeby mi masa ztwardniala, zobaczymy.. az boje sie tam zagladac :D

Lady na pocieszenie powiem Ci, ze ja pewnie żadnego ciasta nie potrafiłabym zrobić :classic_cool: Inne dania zazwyczaj wychodza mi całkiem nieźle, ale tego typu rzeczy, słodkich nie robię i az strach pomyśleć co mogłoby mi wyjść. w kazdym razie z opisu wnioskuję, ze szykowało się coś pysznego. Jesli nie wyjdzie to ja mogę masę krówkową wyżreć, ze tak powiem :D

Gość CBŚ Biuro
Proszek to offerma obecnie 22:44 [zgłoś do usunięcia] offerma proszek daj spokoj nie daj sie prowokowac tym goownom 22:47 [zgłoś do usunięcia] offerma masz racje dam sobie spokoj 22:49 [zgłoś do usunięcia] Proszek do d**y smarowania znowu sie Proszek zapomnialas wylogowac Oferma to Ty ? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4938157& start=150

en-dżi nie lubię wtrącać się w kłótnie, ponad to, to co napsałam nie było do ciebie kierowane, ale skoro tak bardzo pragniesz, abym się zwróciła do ciebie bezpośrednio to serdecznie pozdrawiam ciebie słowem "wykurwiaj" :)

mnie przynajmniej ma kto wykurvić :) a tak nawiasem to kończę z tobą dyskusję. nara :)

Proszek, dam rady, nie ma chooya :) poza tym i tak nie mielibyśmy się jak spotkać. I dobrze.

Kamilo Rojewska bardzo inteligentna jesteś, po zdjęciu twarzy odrazu wmawiasz że widziałaś moją wagine, doope i na dodatek wyzywasz mnie od dziwek :D:D

Gość rit3445634
Pracuje w T-Mobile i posiadam wiele cennych informacji o osobniku o nicku Proszek do Prania. Ile jesteście skłonni zapłacić za adres np? :D

Proszek, nie dzięki. mam jeszcze piwo. oczywiście, ze się mijamy. Noo dzisiaj był chyba wyjątkowy dzień, ale wczoraj widziałam go jak przejeżdżał koło mojej chałupy na moto. To jednak już coś. Miej do siostry cierpliwość. Mam nadzieje, że się ułoży. Ona chyba potrzebuje jakiegoś poczucia bezpieczeństwa. Może bardziej się otworzy.

choć w tym przypadku "gówno" to chyba za dużo powiedziane.. :D

Użytkownik: En-Dżi (ilość tematów: 10, ilość postów: 247) Nara frajerze:classic_cool:🖐️ vodka mam, staram się przynajmniej mieć.. Ogólnie jestem zła bo kawy nie mam domu :O. I ogólnie w lodówce jest tylko światło :O Co robiłaś na obiad wegetariańskiego? Bo ja już sama nie wiem co mam gotować..