Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasik8899

nie wiem kto jest ojcem mojego dziecka.

Polecane posty

Gość jakbyniebylo
tu nie chodzi o dawanie, kurde miałem sobie już iść

Gość jakbyniebylo
tu już nawet nie chodzi o to czy ktoś ją uważa za kurwe czy też nie, pa pa:P

Gość he he
tak jak myslalem zadna sie nie przyzna;) he he sypiecie sie na lewo i prawo a laske oczerniacie homofobki

Gość jakbyniebylo
dalej ją utwierdzajcie, ona tylko czeka żeby nic z tym nie zrobić

Gość svnsklvjhsklv
do Eweliny, " idz dziecko do książek poczytaj coś do kolokwium może" jak ona dała tą dupę co? Na talerzu, czy moze na zawsze żeby sobie na półkę położył. Przeciez seks to nie jest dawanie dupy, tylko obopólna przyjemność, są dorosli mogą sie pokochac jak mają ochotę. tym bardziej jak są samotni

Gość he he
test niech zrobi, jesli da jej to spokoj umyslu i bedzie szczesliwsza jak nie to niech sie dreczy cale zycie i szuka podswiadomie cech narzeczonego w dzidziusiu;)

Gość jakbyniebylo
".....jesli da jej to spokoj umyslu" do tego wystarczą jej wasze komentarze

Gość he he
to wiadomo przeciez ze te wypociny trzeba dzielic bo sami swieci tu sa co to problemow nie maja dlatego cale dnie na kafe napierdala...ja:)

Gość nadstawiła picz ochlana
:o

Gość ELISA Z GRABFA
Brzydze sie takimi szmatami jak ty. Wmawiasz facetowi ze to jego dziecko a nie masz pewnosci. Ty kurwo.

Gość he he
te z murzynskiego gryfa lepiej ci?porzadnisia?a wiesz kto twoim ojcem jest?jaka masz pewnosc?

Gość svnsklvjhsklv
przeciez nikomu nic nie wmawia idioci!!!

Gość Rikta Fitta
Ciekawe czy jak z nim wezmiesz slub to tez sie bedziesz puSzczala z byle kim i wmawiala mu ze to jego dzieci! SZMATA!

Gość qupa z masłem orzechowym
Autorko jestes zwykla dzifka!

Gość svnsklvjhsklv
mam wrażenie, że jedna osoba podszywa się pod inne linki, i wypisuję te głupoty. Nie rozumiem dlaczego miałaby się puszczać po ślubie z innymi. Z nikim sie nie puściłą, jak uprawiała seks z tamtym gościem to była wolna, co nie wolno już kobietom seksu uprawiać może co??? Mają siedzieć w chacie samotnie i czekać na śmierć, nie spotykać się z nikim nie sypiać, tak?

Jest tylko jedno okreslenie na panny ktore sie roochaja po pijaku - to okreslenie to DZIFKA! A trzymanie faceta w niewiedzy co do tego czy dziecko jest tego to - KURESTWFO! JESTES KUREFSKA DZIFKA!

Gość alinaaa90233435436754654675475
jak to jest normalne ze sie z innym przespalas to powiedz to narzeczonemu , co juz taka odwazna nie jestes ?

Gość moze na poczatek dowiedz sie
jaka wszyscy macie grupe kwi, zobaczymy jakies kombinacje moze miec dziecko i czy mozliwe bedzie wykluczenie ojcostwa na podstawie grupy krwi. bedzie szybciej, taniej i mniej zachodu niz z testem DNA

Gość svnsklvjhsklv
ale ona nie była wtedy z narzeczonym idioci!!!!! To co robi nie będąc w związku z facetem to jej sprawa, nikogo nie zdradziła!!!!

Gość baba z lasu
a ja dziewczynie współczuję, NIKT z was nie ma pojęcia co ona przeżywa, gówniarskie komentarze wsadzcie sobie w d..pę!! jestem z tobą dziewczyno, trzymaj się i nie stresuj się bo to na dziecku się odbije. Może lekarza zaufanego spytaj jak testy można zrobić, może można jeszcze w ciąży? to byś się uspokoiła bo byś wiedziała na czym stoisz. Pozdrawiam i życzę siły:)

Autorko na odchodne napisze ci jedno - jestes zwykla, najzwyklejsza szmata i gdybym cie znala, to bym ci naplula w twarz. Jestes gownem! SLYSZYSZ! JESTES GOWNEM I ŚMIECIEM!

Gość svnsklvjhsklv
Sama jesteś gównem, to jest normalna kobieta, a Ty jesteś zaściankowym śmieciem, a pewnie kurwa z Ciebie taka, że głowa mała.

Gość oranyjulekk
Ludzie co wy tu wypisujecie???To sie w głowie nie mieści! Jakaterina-brak słów do Twojej wypowiedzi,jedno co mi się ciśnie to to że musisz byc bardzo nieszczęśliwa że tyle w Tobie jadu.

Widze ze bronia jej tu podobne do niej szmaty. Nic tu po mnie. Pamietaj autorko ze jestes niczym i smieciem! Pluje na siebie worku rzygowin!

Gość svnsklvjhsklv
Jaka... coś tam, zobacz jakich ty wulgarnych słów używasz, kto tu jest smieciem ? A dla ścisłości, nie jestem szmatą spłam tylko z jednym facetem, który jes moim mężem, nigdy go nie zdradziłam, ale gdyby mnie zostawił to nie zostałabym do końca życia sama i uprawiałąbym dalej seks

Gość poważna wypowiedź
Nic nie mów narzeczonemu. Jestem pewna na 80%, ze to dziecko narzeczonego. Żeby mieć pewność 100%, to po urodzeniu dziecka weż wymaz dziecku z wewnątrz policzka i zdobądź DNA narzeczonego i zanieś do badania nic nikomu nie mówiąc. Poczytaj w necie o badaniach DNA, zobacz cennik, już teraz odłóż kasę na te badanie i ciesz się ciążą. :)

nie mow, i nie przejmuj sie pomaranczkami na sto procent jestem pewna ze dziecko jest twego faceta a nie tego z przypadku . Nie bylas z nim i mialas prawo uprawiac sex z kim tylko chialas . nie przejmuj sie. ciesz sie ciaza sfulstrowane pomaranczki zastanowcie sie bo ona zadala pytanie a wy od razu ja od kurew wyzwaliscie , nie byla wtedy. narzeczonym .. miala prawo pojsc do lozka z kim chciala!!

Gość he he
najlepiej jest powiedziec ze laska jest dzifka... taaa wszystkie jestescie juz niebo lepsze? laska nie byla z nikim i mogla sie bzyknac nawet z krolowa elzbieta i nic by wam do tego nie bylo kafeteryjne zmije... zal, zajmijcie sie swoimi mezulkowi bo takim jak wy najlepiej sie doprawia roki ladacznice;P

Gość hahahahahahahah
ja z facetem kochalam sie bez gumki z 2 lata i nagle bum - zaszliśmy ;] moi rodzice też 2 lata się starali także to może być dziecko Twojego narzeczonego :) i nie słuchaj dewot, teraz skup sie na swojej rodzinie a reszte olej