Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasik8899

nie wiem kto jest ojcem mojego dziecka.

Polecane posty

Gość ladniejsza przede wszystkim
byłą wtedy sama, mogła robić co chce, nawet i spać z całym plutonem miejscowej jednostki a co do możliwości zajścia w ciąże - jeśli owy nieznajomy miał żywotne plemniki, może być ojcem, ale jeśli masz cykle 28 dniowe lub dłuższe - bardziej narzeczonego bym obstawiała jeśli masz 28dniowe cykle akurat miałaś owulację jak współżyliście

Gość svnsklvjhsklv
Czy wyście ogłupiały!!!! Dlaczego jeśli zostawi mnie facet, kopnie w dupę, to nie mam prawa spotykać się z innym i kochać się z nim co???? Mam do końca życia czekać na księksia, bo może zmieni zdanie??? Nawet psycholodzy radzą by odreagować i spotykać się z innymi ludzmi

Gość jakbyniebylo
wy chyba na prawdę nie rozumiecie o czym tu jest mowa

Gość svnsklvjhsklv
Kobieta nie może być tarktowana gorzej od mężczyzny tylko dlatego, że może zajść w ciążę!!! To nie fair, gdyby faceci zachodzili w ciążę, to na świecie były by tylko same bękarty, a do tego mieli by ich po 10, bo nie sądzę żeby jakiś facet był na tyle odpowiedzialny, żeby pi;lnowac brania tabletek itd. Kobieta nie może być traktowana gorzej i mieć mniej praw, tylko dlatego, że zachodzi w ciążę, to nie jest jej winna. Wypadki się zdarzają, a przespać się z facetem który jej się podoba jak jest wolna, ma pełne prawo!!!!!!

Idz do lekarza nie wiem czy jest taka mozliwosc przy badaniach prenatalnych aby sprawdzic ojcostwo ale twoj ginekolog powinien mniej wiecej wyliczyc te dni albo cos poradzi.

Gość he he
od razu puszczalska?czy wy idioci czytac umieta?ona z njim nie byla!ale fakt nie mow mu o tym bo do konca zycia ci wypominac bedzie, zachowaj to dla siebie, a ojcem wedlug wylicxzen raczej jest narzeczony a nwet gdyby nie to pamietaj ze ci tatusiowie i wierne mamuski to zwykle ladacznice. co 4 powtarzam co 4 dziecko wychowywane jest przez innego ojca(zwiazek malzenski) a akurat na forum same porzadne he hehehhehe statystycznie tego nie ogarniacie!

Gość jakbyniebylo
svnsklvjhsklv życzę miłego dnia

svnsklvjhsklv bardzo przemyslana wypowiedz lol oczywiscie ze mozecie dawac komu chcecie tylko pozniej nie wkrecajcie kolesi ze to ich dziecko - zalozmy ze koles bedzie z ta laska a dziecko bedzie innego - przeciez jak sie dowie ze to nie jego dziecko to laske moze czekac tragedia

Gość svnsklvjhsklv
Przecież nie napisałam o wkręcaniu w nieswoje dziecko!!! Umiesz czytać, napisałam przeciwnie, że sama ma zrobić test i jeśli wyjdzie, że ojcem dziecka jest inny facet, to niech mu powie. Ale to, że spałą z innym facetem jak nie była z narzeczonym, to jej prywatna sprawa i narzeczonego nie dotyczy, bo nie byli razem. I nie piszczie dawać komu chce, bo to Wy jesteście obrzydliwi, co ona niby daję???? Przecież kochają się razem, więc on też jej daję! Oboje mają przyjemność z tego, ona tego za karę nie robi, jest dorosła, on też podoobają się sobie, to się kochają żeby mieć z tego obopólną przyjemność, to nie kwestia dawania czegoś!!

Gość jakbyniebylo
może one przez te wypowiedzi chcą pokazać że są kontrowersyjne tylko my proste stworzenia mamy je za idiotki

Gość mojka28
Autorko jestem z Tobą :-) Nie słuchaj jakiś debili, będzie dobrze, i też myślę wg tego co napisałaś o miesiączce i dacie, że to na99% Wasza dzidzia, a nie tamtego gościa. Trzymaj się :-)

Gość jakbyniebylo
przecież od początku tu chodzi o coś innego.....a z resztą

Gość he he
jestescie deklami:) daje co?co daje? tragedia ludzie ona nic nie daje ani za kase ani za ziemiaki;) on sie bzykala bo miala ochote i tyle nie wolno jej bo co?nie miala wtedy nikogo wiec jej sprawa jak swoja brocha rosporzadza:)

Gość jakbyniebylo
ja myślę, że autorka bardzo chce tego typu wypowiedzi słyszeć "Autorko jestem z Tobą Nie słuchaj jakiś debili, będzie dobrze, i też myślę wg tego co napisałaś o miesiączce i dacie, że to na99% Wasza dzidzia, a nie tamtego gościa. Trzymaj się " bo bardzo chce w nie wierzyć, ale nie łudź się dziewczyno...to się tak czy inaczej wyda, uwierz

Gość svnsklvjhsklv
jakbyniebyło. To może wytłumacz nam w końcu, o co Tobie chodzi, czemu tak wieszasz psy na autorce, to takiego złego zrobiła. Dlaczego nie mogła się przespać z kimś jak miała ochotę i była wolna, tylko miała czekać aż jej byłemu się odwidzi??? Dlaczego miała być psem w chacie czekającym aż jej Pan do niej wróci??? Dlaczego nie mogła się kochać z innym facectem co????

Gość Renata 19
Z tego co czytam to autorka nie powinna miec dzieci bo nie ma podstawowej wiedzy o antykoncepcji- wyplukiwanie sie :-O

Gość svnsklvjhsklv
do Renaty - i co w związku z Twoją wypowiedzią? Co ma je usunąć? O co Ci chodzi? I co twoja wypowiedź wniosła do rozmowy??? Gówno!!! Przecież ona na siłe nie chciała tego dziecka nie??? Pisze przeciez, że wpadka!!!

Gość tak właśnie kończą
nienasycone szmaty beztrosko nadstawiające picz do ruchania :o

Gość jakbyniebylo
teraz wpadł mi do głowy głupi pomysł....wy to potraficie mnie rozbawić:D 09:33 kasik8899 Witam. Mam problem. Mój były wiecie, ten co mnie tam kiedyś zostawił, jednak dobrze, że nie dowiedział się o tym o czym pisałam kieyś nie wyszło nam i rozwiedliśmy się, problem w tym, że nie płaci alimentów co z tym fantem? pomóżcie dziewczyny!!!!. Dzieciak zdrowy, nie choruje i zdolny, jednak ten przypadkowy dawca to był samiec alfa :D

Gość Renata 19
do Renaty - i co w związku z Twoją wypowiedzią? Co ma je usunąć? O co Ci chodzi? I co twoja wypowiedź wniosła do rozmowy??? Gówno!!! Przecież ona na siłe nie chciała tego dziecka nie??? Pisze przeciez, że wpadka!!! PEWNIE ZE WPADKA JAK PO PIJAKU ROBI TO Z BYLE KIM! AUTORKA TO TYPOWA DZIWKA JAICH PELNO PO KNAJPACH!!!

Gość jakbyniebylo
może się bzykać z kim chce, ale nie może wrabiać gościa, przecież o to chodzi prawda?

Gość Ewelina, Studentka otykologii
Dziewczyna sie puscila z jednym po pijaku, wrabia drugiego i mamy jej przyklaskiwac?!

Gość he he
klaskac mozesz ze swoja stara u rubika a dziewczynie daj spokoj i tak ma za swoje a teraz jest w ciazy i potrzebuje spokoju, a to czy jest puszczalska czy nie ona wie najlepiej

Gość svnsklvjhsklv
Jak się puściła idiotki??? Umówiła się, spodobał się jej to poszli do łóżka, są dorośli do cholery!! Była wolna, miała ochotę na seks co w tym złego idioci!!!!

Gość he he
jakby miala lat 14 to faktycznie ciut za szybko ale dwudziestoparoletniej babie nie potrzeba chyba pol roku by dala wianuszek;)

Gość svnsklvjhsklv
do renaty- "No faktycznie masz rację, ma siedziec w chacie i czekać aż zdechnie ze starości i z nikim sie nie umawiać i broń boże nie uprawiać seksu"

Gość jakbyniebylo
svnsklvjhsklv "Jak się puściła idiotki??? Umówiła się, spodobał się jej to poszli do łóżka, są dorośli do cholery!! Była wolna, miała ochotę na seks co w tym złego idioci!!!!" nie ma w tym nic złego......albo poddaję się, miłego dnia dzieci

Gość Ewelina, Studentka otykologii
Po pijaku dała dupy- jest kurwa 🖐️

Gość he he
jestescie kretynami.krora z was co tak gada na nia jest swieta... napiszcie po jakim czasie wy dajecie?