Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasik8899

nie wiem kto jest ojcem mojego dziecka.

Polecane posty

Gość o maj god o maj god
taaak, to moze byc dziecko jej narzeczonego albo innego faceta... no to pomoglas jej.... aaaa co to znaczy ''sfulstrowany''???????????

Gość kmdijzvh
mam problem. 2 czerwca kochalam sie z kolega. a od 4 do 10 kochalam sie z narzeczonym. jestem w 7 tyg ciazy i nie wiem ktory z nich jest ojcem. dodam ze miesiaczke mialam od 29 maja do 1 czerwca a cykle mam 30 dniowe i zawsze regularne. ktory z nich jest ojcem

Gość strach pomyslec
ten z wasem :P

Gość gosca
Piszecie takie bzdury jakich mało mówię tu o jednostkach . Jak można tak odgórnie oceniać kogoś i wyzywać od różnych.Nikt nie jest ideałem jesteśmy tylko ludźmi ktozy też popełniają błędy. Z których są kasekwencje i wyniki. Ważne że ktoś zdaje sobie sprawę z tego że zrobił źle i nie chce popełniać tych samych błędów. To całe zdarzenie nie jest czymś niezwykłym tak czasem jest. I trzeba analizy i czasu . Żyć dalej i umieć uczyć się na błędach.

Gość paolaaaa88
Tutaj https://zdrowegeny.pl/ustalenie-ojcostwa można zrobić testy na ojcostwo anonimowo. Myślę, że tylko w ten sposób można ustalić kto jest ojcem, albo wykluczyć potencjalnego kandydata. Innego sposobu nie ma. Tutaj się nie da niczego obliczyć.