Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

refforma_...

Grunt to dobrze postawiona diagnoza !

Polecane posty

Gość mam pytanko_
a nasza klasa ,fb czy inne tego typu portale? Tam tez się obnażamy (czasem dosłownie wklejając pół nagie zdjęcia)Nie widzę w tym niczego dziwnego ,szokującego.Inetrnet stał się naszym drugim światem i dlatego zachowujemy się czasem zbyt swobodnie. Reformo--dlaczego się zaczerniłaś?przecież pisząc na pomarańczowo,zmieniając nicki w dalszym ciągu byłabyś sobą.....ale jednak nierozpoznawalna przez inne nicki . zdiagnozowałąś już siebie ?:P

krynica się boi, że zostanie zdiagnozowany :classic_cool: Re - tu się tworzą różne społeczności netowe, jak wszędzie. poza tym kafe jest fajną, odmóżdżającą rozrywką. jedni mogą ponarzekać, gdy już nikt w realu słuchać ich nie chce, inni się z tego pośmiać. ot, wszystko :)

mam pytanko_ obnażanie to tylko jeden z powodów który przyszedł mi na myśl podczas tych rozważań kto i dlaczego tu bywa. Najczęściej spotykaną chorobą która pcha nas w objęcia wirtualnego świata i takich miejsc jak to są niestety różnego rodzaju kompleksy. Zaczerniłam się ze względu na podszywy, to jest jedyny powód, zrobiłam, to niechętnie. Nie odczuwam potrzeby bycia rozpoznawaną, powiedziałabym, wręcz przeciwnie. Tak, zdiagnozowałam. Jestem na tym forum od bardzo dawna, ale tak intensywnie od jakiegoś czasu dopiero. Kiedyś mi minie ;) Żabo, to, że każdy bywa tu, bo lubi i traktuje jak odmóżdżającą rozrywkę to oczywiste. Przecież nikt tu nie trzyma nas na siłę :D Zawsze mądry, o życie znasz jak nikt, tylko taki jakiś niedopieszczony jesteś :)

Gość mam pytanko_
Najczęściej spotykaną chorobą która pcha nas w objęcia wirtualnego świata i takich miejsc jak to są niestety różnego rodzaju kompleksy. nie do końca się z tym zgodzę.Potrzeba rozmów,relaksu to powód dla którego to msc jest oblegane. Druga rzecz/pytanie,pare dni temu widziałąm twój topik ---w stylu'' iść do kina czy też nie'' Nie mogłaś tego pytania zadać REALNYM ZNAJOMYM? A ten topik?chciałąś się poczuć normalniejsza czy mądrzejsza od innych?:P

Ależ ja zadałam to pytanie "normalnym" znajomym, okazało się, że nikt jeszcze nie był na tym filmie. To wszystko :) chciałąś się poczuć normalniejsza czy mądrzejsza od innych? Nie doszukuj się drugiego dna, akurat tam go nie było. Zwykła dość szybka sonda a nie temat ciągnący się miesiącami. :D

Gość mam pytanko_
Nie doszukuj się drugiego dna, akurat tam go nie było. Zwykła dość szybka sonda a nie temat ciągnący się miesiącami. I jaki wynik sondy? wszyscy są nienormalni oprócz ciebie ?:P

Gość mam pytanko_
chciałąś się poczuć normalniejsza czy mądrzejsza od innych? to pytanie dotyczyło TEGO topiku ,a nie sondy o film ;) chyba się nie zrozumiałyśmy

Nie upierałam się przy tym, że jestem normalna. Nie odczuwam też potrzeby konfrontacji, czy jestem bardziej normalna, czy mniej od innych.

To co napisałam dotyczy też inteligencji, nie widzę potrzeby przyrównywania się do innych. Mam dużo "niedociągnięć" ale nie mam rażących kompleksów na ich punkcie. Twoja diagnoza zmierza w niewłaściwym kierunku :P

Gość mam pytanko_
to do mnie? po co się tłumaczysz?mnie nie interesuje dlaczego tutaj piszesz :P Ale ciekawi mnie dlaczego założyłaś ten temat ponieważ tkwisz w xxI wieku i zastanawiasz się dlaczego ludzie piszą w necie :P

mam pytanko_ chciałąś się poczuć normalniejsza czy mądrzejsza od innych? odpowiedziałam tylko na to pytanie zastanawiasz się dlaczego ludzie piszą w necie zastanawiam się dlaczego piszą? Raczej dlaczego się uzależniają od tego konkretnego forum. Co sprawia, ze jest im tu fajnie, albo co jest z nimi nie tak :)

"Co sprawia, ze jest im tu fajnie" nie wiem, czy to słuszne spostrzeżenie, ale kafe jest bardzo przejrzyste i przystępne wizualnie. weźmy taką insomnię - od tej ich obrzydliwej kolorystyki aż mnie skręca.

zastanawiam się dlaczego piszą? Raczej dlaczego się uzależniają od tego konkretnego forum co kolejny raz potwierdza postawiona diagnoze - jestes nierozgarnieta, gdyz: 1. sama wiesz dlaczego piszesz - twoje powody, nie sa odosobnione 2. odrobina inteligencji pozwala stwierdzic grupy pozostalych powodow skutek - powody sa rozpracowane podpowiem, podobnie fenomenem jest to, ze niektorzy ludzi ida na studia, z roznych przeciez powodow moze wez to na tapete, bedziesz coraz madrzejsza :-)

Gość mam pytanko_
Refforma tylko zadała pytanie, a wy przeżywacie jak stonka wykopki nie przeżywam,tylko delikatnie się droczę :P

1. sama wiesz dlaczego piszesz - twoje powody, nie sa odosobnione 2. odrobina inteligencji pozwala stwierdzic grupy pozostalych powodow oczywiście, chciałam jedynie podyskutować na ten temat, to wszystko. Zobaczyć punkt widzenia innych. KONIEC temat zszedł na inne tory i przestał być dla mnie interesujący

"podobnie fenomenem jest to, ze niektorzy ludzi ida na studia" ja na to pomyślałam o "fenomenie" wydawania przez niektórych ogromnych sum na gry komputerowe

"ja na to pomyślałam o "fenomenie" wydawania przez niektórych ogromnych sum na gry komputerowe" a czemu na gry? może na prostytutki :D

Gość refformo,
Sama jesteś cholernie uzależniona od tego forum i to jest jeden z twoich problemów. ;] Zajmij się sobą zamiast doszukiwać się u innych ich "problemów".

Och, Refformo, ależ z Ciebie myślicielka, no, no. Co Cię skłoniło do takich przemyśleń? Nie sądzę, żeby zastanawianie się nad tym czemu ludzie piszą na forach dyskusyjnych było aż tak zajmujące. Może źle się czujesz w swojej epoce? Nie martw się, wyjdź ze swojej Pipidówki w nocy o północy może ktoś po Ciebie podjedzie automobilem i zabierze do ubiegłego wieku. :) P.S. Obejrzałaś już ten film, czy wolisz siedzieć na kafe? :)

Gość reforma idz do lekarza
:classic_cool:

Gość reforma = żaba letycja
= zielony żelek = troll przebrzydły

Gość zaba letycja nie jest taka
tepa i durna jak reforma

Gość bo to jej projekt
zobacz ze zawsze pojawiaja sie w tym samym czasie :classic_cool:

no ostatnio tam gdzie refforma tam i ZS więc pewnie on też jest projektem żaby :P w sumie to na pewno ( żeby zaraz znowu nie wyszło, że jest w ciąży tylko częściowej)