Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mactor

jaki pomysł na biznes ?

Polecane posty

Gość HuGRU
100 000PLN? Moge Ci sprzedać fajny samochód - mnóstwo na nim zarobisz! Co Ty na to?

Teraz coraz cześciej powstają tzw. chińskie centra. Takie tam mydło i powidło, ale ma swoich zwolenników

Gość BiednyMuzyk22
Nadia mam do tego wrocka ponad 100 km

Gość ijijii
nie [wiem na co liczysz chlopie, ze ktos ci za darmo da na tacy pomysl na dobry biznes ? buheehehhe sam rusz głową debilu.

Gość ijijii
jeszcze w dodatku na babskim forum sie pyta idiota. tutaj poziom inteligencji jest ponizej sredniej krajowej. duzo ponizej.

do ijijii: debil i idiota to ty jesteś. Przeczytaj co napisałem i na co liczę. Więcej w Twoim kontekście się nie wypowiadam. Szkoda mi czasu na takich kretynów.

Gość HuGRU
ijijii - a Twój nick prawdopodobnie świadczy o zerowym poziomie inteligencji - skoro już nic innego na określenie siebie wymyślić nie umiesz (a może kłopoty z pisaniem na klawiaturze? / mało hormonów? / żona nie dała dzisiaj rano? / może "aparacik" nie stanął i pełna frustracja nastąpiła?). Idź może pisz z dziećmi z przedszkola lub na forum dla chińczyków - tam na pewno znajdziesz ciekawych rozmówców na Twoim poziomie. Kupić Ci kredki? Tornisterek? Napisz może list do świętego Mikołaja i wyślij, to Ci powietrze trochę zejdzie?

Gość muzyczka i cos jeszcze
biedny muzyk, a na czym grasz? Masz jakies muzyczne wyksztalcenie?

pewnie gra na własnym flecie tylko.... za to czepiać sie i dokuczać to potrafi :(

Gość harderrrr
Mactor-raczej tutaj nikt ci pomysłu na biznes nie poda,ale kobietki sa spostrzegawcze i duuuzo wiedzą ,na czym znajomi ,sąsiedzi robią pieniądze .Poproś -byc moze podzielą sie swomim obserwacjami.

Gość BiednyMuzyk22
perkusja gitara basowa ostatnio wokal nie mam

Gość Gutek 890
Zobaczcie na portalu http://www.e-b2b.org/ znajdziecie tam wiele ciekawych pomysłów na biznes i nie tylko. Ja bardzo czesto z niego korzystam,warto.