Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachuska1977

Odwieczny problem - tesciowa

Polecane posty

Gość kachuska1977

Od pewnego czasu zamieszkala z nami tesciowa,z poczatku bylo nawet ok,kobitka sobie siedziala albo przed telewizorkiem albo bawila sie z naszym dzieckiem.Dla mnie bylo spoko,az do czasu,kiedy to zaczela sie wtracac w wychowanie mojego dziecka i w moja kuchnie(synus jej powinien jesc to ,a nie tamto,ze ona nie lubi moich zup,woli te z gotowe,jak kupilam te gotowe,to wg niej moglam dodac do niej to i tamto,itp- a przeciez ja mam dziecko,nie moge caly dzien stac przy garach i gotowac dla tesciowej i nas czego innego).Sytuacja przy samym stole jest dosyc napieta,siedzi z naburmuszona mina i je jakby chciala a nie mogla.Szczerze mowiac odkad jest z nami stracilam chec do gotowania,kiedys maz uwielbial moje obiadki, chwali w nieboglosy,nawet przed innymi,a teraz milczy jak glaz.

ja bym powiedziala jej, ze zawsze jest wyjscie z sytuacji - jak jej nie pasuje to sie moze na wlasna reke stolowac i tyle :)

Gość kachuska1977
A najgorsze jest to,ze moj maz wpatrzony jest w nia jak w obrazek

Gość 3ertz6789
jak na filmie klutnia kto lepiej obiadki pichci :D:D:D jezeli tesciowej sie nudzi czemu nie zaproponujesz zeby gotowala????????????????????matkoooooooo jaka wyreka w domu,nie potrafisz wykorzystac momentu.ja bym jej podziekowala za wyreczenie mnie w takiej pracy jak gotowanie:D

Gość mąż wcześniej mówił
że smakują mu twoje obiady, a teraz ze strachu przed matką nic nie mówi. To powiedz mu jak następnym razem będzie narzekała: zawsze mówiłeś, że uwielbiasz moje obiady, a teraz co się nie odzywasz

wlasnie,moze tesciowa ma za malo zajecia? pozwol jej gotowac. A jesli wtedy powie,ze ja wykorzystujesz,to znaczy,ze jednak jest falszywa i wredna,co bys nie zrobila to bedzie zle...