Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania4268

Matma ! Prosze.

Polecane posty

Gość ciemni i ograniczeni są Ci
ale ciemnota te dzisiejsze dzieci - ze tez wam sie chce im pomagac ja to robie za kase...

lepiej nie obrażaj kogoś, kogo nie znasz... nigdy nie wiadomo, dlaczego dla kogoś jakieś zadanie jest trudne... jeden był leniwy, kogoś innego nie było na lekcji, u innego zadanie jest o wiele trudniejsze od tych przerabianych na lekcji itd mam nadzieję, że do swoich uczniów masz więcej szacunku, skoro Ci płacą, bo jeśli tak samo o nich myślisz to tylko Ci współczuję

Gość Ania4268
POwinno wyjsc 18 3/5 ?

Gość Ania4268
no mam ta niewymiernosc .. wiec jak ja obliczylam to wyszlo mi 6* 9 +2 = 3b 56 =3b /:3 b = 18. (6) 9 tak konkretnie przyjaźniąc sie z kalkulatorem

zadaniazmatematyki radzimy sobie, bynajmniej ja koleżanka - już - o ile mnie pamięć nie myli - proszę II raz - sprawdzić co znaczy słowa BYNAMNIEJ 🖐️ a dopiero potem używać 🖐️ bo inaczej SPIORĘ TYŁEK :P 🖐️ kapiszi?

Gość Ania4268
Chbya ze wkradła Ci sie literowka... i ten znaczek " ^ " jest poprsotu 6 a ja nie załapalm ? to porawie zaraz szybciutko

r = 2P/(a+b+c) 3 = [ 2 * 1/4 pierw3 b^2]/[ b(pierw3 +2) ] 3 = [ 1/2 pierw3 b ] / [ pierw3 + 2] 3(pierw3 +2)= 1/2 pierw3 b 6(pierw3 + 2) = pierw3 b 6pierw3 + 12 = pierw3 b /: pierw3 6 + 12/pierw3 = b b= 6 + 12pierw3/3 b = 6 + 4pierw3 a = (6+4pierw3)*pierw3 = 6pierw3 + 4 * 3 = 6pierw3 + 12

Gość Ania4268
Aha ,,, chbya rozumiem juz . musialam cos xle przepisac a ze spieszylam sie to jeszcze sie gdzies walnelam xle zapisalam i byk gotowy . dziekuje Ci baaardzo za pomoc Napewno przeanalizuje to jeszcze i ogarne zeby ktos jeszcze raz mi wyjasnil wszystko ładnie ;) Jestem Ci baaardo wdzieczna.

Gość Ania4268
dziekuje naprawde juz dawno nie spotkalam sie z kims tak cierliwym .. Jestem Ci bardzo wdzieczna .

Gość Ania4268
a co to wszystkich osob w stylu " jak mozesz pomagac debilom ktorzy olewaja szkole i jeszcze nie brac a za to pieniedzy " no coz .. najwyraxnije ta osoba lubi pomagac.. i Cieszy ja sama satysfakcja moze porostu z "dziekuje' a po cholere wy macie wogole konta w takim miejscu skoro ... nie pomagacie za darmo ? sciagacie jakas 1/10 ceny za prad? Nie osmieszajcie sie prosze.... bo to jest załosne