Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koronkowe_majteczki

SAMOTNE 30-TKI

Polecane posty

Gość koronkowe_majteczki

Czy samotne 30 letnie kobiety są jeszcze atrakcyjne dla facetów?Czy za stare,żeby się z nimi żenić?Jak myślicie?

Gość koronkowe_majteczki
????

Gość mi sie wydaje ze zadbane 30
i 40 sa jeszcze atrakcyjne, ale jak wchodze na Kafe, zaczynam powatpiewac. Ze mna jednak nikt nigdy nie chcial sie zenic wiec nie wierze ze ktos zechce

Gość gowrony
nie związałbym się z taką na stałe ale kilka numerków czemu nie :D

Gość fgregtrtrtret
jestem po 30 i wcale nie czuje sie nie atrakcyjna, wrecz przeciwnie bo i takie zdrowe 20 mnie podrywaja:P

Gość bo chca cie zaliczyc
frajerko :D nie wierzysz chyba, ze mlody 20 leci na 30tke :D na raz mozesz byc, ale nie na stale i nie jako partnerka tylko jako dziura :D

Gość klkl;k
Atrakcyjnosc nie zalezy od wieku tylko od wygladu i sposobu bycia. Moja tesciowa ma 60 lat, a nadal piekna z niej kobieta z klasa. A niektorych 20latek nawet pies z kulawa noga by nie chcial, takie z nich pasztety.

Gość fgregtrtrtret
dobra dobra bedziesz chciala tak wygldac jak ja, ja nie wygladam ulomku na swoj wiek wiec milcz porypie:D ja wyglada duzo lepiej od rowiesniczek tych gowniarzy

Gość MrGetLaid
Powiem tak: spałem z 33 latką, zadbaną itp itd. ubytek urody to jedno, ale wy macie już w głowie staro i to jest problem. nie jesteście takie szalone i radosne jak dwudziestki i często oceniacie i analizujecie facetów - nie umiecie się więc bawić, młodszych facetów którzy by wam dostarczyli mnóstwo przyjemności odtrącacie bo liczycie na miłość ostatnim rzutem na taśmę - oczekujecie za dużo, chcecie, żeby facet miał dosłownie wszystko bo w tym wieku trzeba mieć już wysoką pozycję zawodową i finansową. ja mam 23 lata, ale widzę jak wiele z was jest sfrustrowanych i nie umie cieszyć się życiem. za bardzo liczą się dla was pieniądze. trzeba z wami się umawiać w drogiej restauracji, nie pojedziecie pod namiot na wakacje, nie spędzicie nocy pod gołym niebem przy ognisku. za bardzo się zakrywacie i wstydzicie, ale z drugiej stronie byście chciały haju emocjonalnego...

Gość fgregtrtrtret
jesu jak ktos chce durne babska to szuka nastolatek, jesli ktos chce madre ulozone kobiety to idzie do rownolatek.

Gość MrGetLaid
właśnie to jest ta wasza frustracja. nie potraficie cieszyć się życiem bez szampana, kokainy i dżakuzi

Gość koronkowe_majteczki
Niektóre 30-tki wyglądają na młodsze np.ja.Zawsze wyglądałam młodo.Do 25 roku życia nie mogłam kupić alkoholu bez dowodu osobistego.Tylko gorzej jak facet się dowie o rzeczywistym wieku.

widocznie ,nie trafiles na wariatke ,a uwierz mi ,ze takie sa i nie maja staro glowie ,owszem pewnie jest to tylko 10% ale jest:D:D:D:DJa sama jak widze zgorzkniala babe to uciekam.ale jak faceta to jeszcze szybciej:D:D:D:D

Gość fgregtrtrtret
ahaha no to na fajne kobiety trafiasz. jakie wybierasz takie masz. A to wg ciebie lepsze sa takie co to pojda do kibla za piwo czy fajke i lubisz swiadomosc ze kazdy taka mzoe miec i wielu ruchalo?

Gość MrGetLaid
koronkowe_majteczki jesteś może z lublina? znałem taką jedną podobną miała historię

Gość fgregtrtrtret
mnie do 30-stki pytano o dowod, bo papierosow nie chiano mi sprzedac.....mile jest slyszec ze twoje duzo mlodsze kolezanki wygladaja na starsze od ciebie:P

Gość MrGetLaid
słuchaj, ja się z nią roohałem nie w jakimś kiblu - nawet gdyby miał złotą deskę klozetową - ale w u siebie w mieszkaniu w łazience:P potem jeszcze kilka razy u niej. ma porządny dom, to nie jest kurwa. ale wy zawsze liczycie w życiu na niewiadomo co. na faceta księcia na koniu zwłaszcza po brałnie he he he. takich facetów nie ma. przegapiłyście moment na założenie trawałego związku i teraz macie... no sorry ale taka prawda same to wiecie

Gość koronkowe_majteczki
Kobieta jak chce się związać z facetem to oczekuje od niego poczucia bezpieczeństwa-w tym finansowego.Dlatego właśnie zwracają uwagę na pieniądze.To nie znaczy jednak,że facet musi zarabiać bóg wie ile.Chodzi o to,żeby utrzymać rodzinę.Nie zgadzam się też z tym,że nie potrafimy się bawić.Ja uwielbiam szaleć i jestem dość wyluzowana.

Gość MrGetLaid
fgreg.... jesteś z lublina?

Gość MrGetLaid
a jak niby się bawisz? na przyjęciach ludzi po trzydziestce to same narkotyki i upijanie się drogimi alkoholami

Gość koronkowe_majteczki
I jestem z Łodzi.

Gość MrGetLaid
ok, no to spoko bo już myślałem, uff

Gość xxx79xxx
MrGetLaid Wiesz, to nie jest tak, ze ja "przegapilam moment na zalozenie stalego zwiazku". Ja po prostu nigdy takiej okazji nie mialam. Nie mialam wielkiego powodzenia, bylam dosc niesmiala. Kiedy sie zakochalam, wybranek mnie zdradzil, kiedy mnie ktos kochal, nie kochalam ja. Nie potrafie byc z kims na sile i idealistycznie nie chce, zwyczajnie nie chce wiazac sie z wyrachowania, z osoba niekochana. Ani ja, ani wiele podobnych mi kobiet nie odrzuca facetow ani z powodu wieku i stanu posiadania. Mimo wszystko staram sie cieszyc zyciem, jezdze pod namiot, sama jezdze do lasu czy siedze przy ognisku gdy nie mam z kim tego zrobic. Staram sie byc dobrym czlowiekiem. Ale pewnie znajdziesz mi jakis powod, dla ktorego nie powinnam liczyc na szczesliwa odmiane losu, nieprawdaz?

Gość Mam 33 lata.
I ostatnio jakiś tydzień temu jeden 27 latek (do wzięcia), którego pierwszy raz widziałam mówił o przeznaczeniu. Chciał po mnie przyjeźdzać po pracy. Nie jest źle zatem. Jak miałam 30, to nawet 20-latek zapraszał mnie na Sylwestra i imprezy do klubu.

Gość enkvinna
gdyby 30latka mialaby mentalnosc 20latki, to znaczy, ze bylaby niedojrzala i zatrzymalaby sie w rozwoju. To normalne, ze 30latki sa powazniejsze, wiecej wymagaja od mezczyzn jak i od siebie. Zauwazylam, ze faceci, ktorzy wlasnie nie maja za duzo do zaoferowania kobiecie, zaczynaja interesowac sie mlodziutkimi 20latkami, bo na takich dziewczynach latwo zrobic wrazenie, do tego jest sie z gory uznanym za dojrzalego z racji wieku🖐️

Gość koronkowe_majteczki
Na dyskotekach itp.Ostatnio byłam na wieczorze panieńskim i bawiłyśmy się z 20 kilkuletnimi facetami przebrane za diablice:)

Gość Mam 33 lata.
Kwiaty mi przysyłają, chcą się umawiać. Jest całkiem dobrze.

Gość fgfdfdfdfdfdf
ja mam 27 i wlasnie tez nie wiem czy jeszcze znajde męża... niby mam chlopaka, ale... nic nie wiadomo czy mysli o mnie powaznie. w koncu moze miec mlodszą bez problemu

Gość może to Dżastin Biber
właśnie to jest ta wasza frustracja. nie potraficie cieszyć się życiem bez szampana, kokainy i dżakuzi Ale pierdolisz głupoty.

Gość Mam 33 lata.
Młodsza nie znaczy lepsza. Ty chciałabyś mieć młodego? Bo ja mogę, ale nie za wiele młodszego..