Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

Co faceci robicie ?

Polecane posty

Na forum dla KOBIET ? Zakompleksieni idioci, poprawiający swoje ego wyzywając kobiety od szmat ect.Tak wiem posypią się tu przeróżne wyzwiska i będą sobie myśleć, że mi dosrali ;p to jest najbardziej żenujące, ta duma kiedy myślicie, że któraś kobieta się przejmie pieprzeniem desperatów siedzących na babskim forum i popisujących się swoim głębokim upośledzeniem i bogatym w wulgaryzmy słownictwem :classic_cool:P.S. Oczywiście może jest tu jakiś normalny facet więc nie uogólniam, ale pozostali... brak słów.

Gość MrGetLaid
Postaram się być kurde kurturarny:P chodzi o to, że fora męskie są jeszcze bardziej brutalne, albo też nudziarskie np. wszyscy trują o żeglarstwie dajmy na to a ja się tym nie interesuję, więc muszę albo je opuścić albo się dostosować. po drugie, jak jest kafe są i ciacha:D

MrGetLaidaha czyli ciekawsze jest jechanie po kobietach ? a na ulicy jak byście zobaczyli połowę z nich to pełne gacie, bo zagadalibyście, ale się wstydzicie.Nie wiem jak tam Twoje upodobania.. ale takie mieszanie z błotem ludzi to coś ciekawego :?

Gość cichoooooooooooo
tu siedzą sami 100% mężczyźni 🖐️

Gość hahahahahaaa
a jednak ich to boli wiedza ze kafe to nie dla nich bo sie wkurwiaja od razu hahahaha wiadomo jaki jest czuly ich punkt :D:D:D:D

Gość Kazdy wie , ze
tutaj szczekacie bure suki , a w realu jestescie potulne i ssiecie paly az milo :D:D:D I dupy tez dajecie na zawolanie , narty szmatki :classic_cool: 🖐️

pierdolniety 20Mam do Ciebie prośbęDam Ci swojego maila, porozmawiamy sobie tam we dwoje, bez nerwów, z kulturą ok ? dowiem się o co Ci chodzi dobrze ?Ja nie chcę dosrywać facetom, ale kurcze jak widzę takie tematy o szmatach to mnie zatyka. Ja Was nie rozumiem.I co pójdziesz na to, żeby ze mną na spokojnie i bez wrogości porozmawiać ?

nie to niewiadomo na forum, w grupie raźniej komuś jechać niż z kimś pogadać na priv i bez bluzgów

Gość taaak szczegolnie
Kazdy wie , ze tutaj szczekacie bure suki , a w realu jestescie potulne i ssiecie paly az milo I d**y tez dajecie na zawolanie , narty szmatki takim "facetom" jak ty :D

Gość hahahhhahaahahah
nadaje na facetow , a teraz probuje poderwac goscia kory ja wyzywa hahahahaaah , ale z Ciebie dedperatka :o 🖐️

właśnie Wasz problem polega na tym, że sobie myślicie, że chcemy Was poderwać :classic_cool:

no dobra, jak dostanę maila to mogę odpisać dopiero jutro, bo teraz mam coś do zrobienia, także żegnam wszystkich

Gość margirit.
musze obciagnac i zalac swa paszcze sperma od bezdomnego 🖐️