Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Karka

Czy odwołać ślub? Mam 3 dni na decyzję!!!

Polecane posty

Gość czarna taranula
Jesli sie wahasz co do slubu to go przesun. Nie rzucaj faceta, nie odchodz od niego, tylko przesuncie date slubu. To powazna decyzja i ciezko sie bedzie wyplatac jak ten slub juz wezmiesz. A pomyslalas o dzieciach jakie bedziecie miec? Facet sie raczej nie zmieni, a jak juz to na gorsze- tak juz jest:(. Jak sie dziecko pojawi to dopiero bedzie tragedia.

Gość ładna pogodaa
Zdecydowanie odwołaj ślub. Ale znając życie i tak tego nie zrobisz. Dołaczysz do grona nieszczęśliwych i niespełnionych mężatek.

Gość mardżolenka
ale co ty się za ślub bierzesz jak już o rozwodzie myślisz:O normalnie dziecinada 😭

odwołaj ślub. skoro już pokazał jaki jest bo wie , że od niego nie odejdziesz. Nie patrz na to ile kasy się zainwestowało. Tu chodzi tylko o twoje dobro. Może się okazać damskim bokserem czy coś. Potem nie będzie odwrotu... Jesli już widzisz jak jest to nie bierz tego ślubu, bo potem będziesz sie użalać nad zyciem....

Gość łaszicza
Następna Zbawczyni poparańców emocjonalnych :O Niech się koleś najpierw sam ogranie, przejdzie przez terapię, bo jej przerwanie JUŻ wiele o nim mowi. A później może, może, może coś z tego wyjdzie, tylko w zasadzie po co miałabyś żyć w jakimś strachu przed jego "ciemną stroną mocy", która nie wiadomo kiedy weźmie górę?

Gość takasobieja30
ślub koscielny brany pod presja albo ze strachu czy z wątpliwościami i tak jest nieważny. chcesz mieć ślub od początku niewazny? to tak jakbys go w ogólne nie miała

Gość Czyński
A czego się o nim dowiedziałaś ?

Gość tak sobie kobieta
Ja mam identyczną sytuację po 4 latach związku, że znienacka mnie poinformował o pewnych sprawach i po prostu odczułam, że w ogóle nie znam tej osoby. Myślałam nad tym kilka tygodni i stwierdziłam, że zrywam kontakt i nigdy już do tego nie wracam...

Gość tak sobie kobieta
To jest jego problem. Ja nie muszę się z nim bujać. Zawsze mogę znaleźć lepszego. Mam czas.

Gość bbbbbbbbbbb
posłuchaj dobrych rad i spieprzaj z tego związku jak najdalej.Dziewczyno, chyba zatraciłas instynkt samozachowawczy jeśli pakujesz się w coś takiego.Po slubie będzie już tylko gorzej.Uciekaj jak najdalej i nie miej wyrzutów sumienia, bo zniszczysz sobie życie

Gość juewrhvfytty
podnosze

Gość katt
od rana czekam, kiedy będzie coś wiadomo...

Gość arek_st
I co tam "PaniKarko", dasz wreszcie coś znać? Sami mamy pogadać z Twoim facetem? Czekamy.....

Gość arek_st
W takim razie powodzenia w życiu. Idę spać...

Gość odwolaj odwolaj odwolaj
Facet mial juz narzeczona i tamta zrezygnowala ze slubu z nim. Jakas przed toba byla madrzejsza. Takie rozejscie sie narzeczonej pary dyskredytuje faceta w moich oczach. Widocznie tamta ocenila go ze byl nie do zycia i go rzucila.

Gość liliana0909
wyszlam za faceta mies temu mimo ze od roku kochalam innego, nadal kocham NIe rob glupstwa, odwolaj

Gość Pani Karka
Liliana, dlaczego zdecydowałaś się na ślub mimo wszystko? Zdecydowaliśmy się dać sobie rok i wtedy podjąć decyzję, co dalej. Nie śpię, nie jem, najgorsze dni mojego życia.

Gość ona szlonabezogona
Puknij sie w glowe dziewczyno o czym ty piszesz! czy ja mam rozumiec ,ze chcesz wyjsc za faceta który powoduje u Ciebie takie reakcje? Jebnieta ty jestes i to zdrowo. Idjotka. po co ci ten slub ,zeby miec papier i obrączke.Idz sie leczyc ty wariatko

Gość buhhaaha
po ślubie lepszy nie będzie, tylko gorszy, pokaze swoje rogi

Gość Lidka1254568
Nie bierz tego slubu, bedziesz nieszczesliwa.

Gość katt
przełożyliście na za rok ?

Gość prowo jak nic nic tu sie kupy
nie trzyms

Gość arek_st
Tak Nadia242, polecaj jakiesś szmatławe artykuły napisane ze zlepków wypowiedzi dla portalu kobieceprawdy (co to w ogóle jest?), a z pewnością pomożesz PaniKarce rowiać wszelkie wątpliwości... A, sprawdziłem ten serwis w art. 26 regulaminu pisze "Użytkownik korzysta z serwisu Kobiece Prawdy na własne wyłączne ryzyko. Wszelkie udostępnione przy pomocy serwisu materiały pozbawione są gwarancji wartości, przydatności, zupełności, kompletności czy użyteczności". Zwłasza to drugie zdanie jest najlepsze ;) A co tam u PaniKarki?

Gość modełe kafełe
droga autorko, pod żadnym pozorem się teraz nie żeń! Postaw przed facetem sprawę jasno - jak po odpowiednim czasie się zmieni to ślub będzie. Jak naprawdę kocha to zrozumie i będzie nad sobą pracować. A tak możesz sobie załatwić psychola na co dzień!

Gość bryś
PaniKara, i co tam u Ciebie?

Gość arek_st
PaniKara, żyjesz jeszcze?

Gość PaniKarka
Cześć. Żyję. Wyszłam za niego. Samej ceremonii nie pamiętam, byłam na silnych lekach uspokajających. Dzień później po raz pierwszy mnie szarpnął, potem parokrotnie mnie przestawiał jak mebel, robiąc awantury, bodajże dwa tygodnie później rozwalił mi nos drzwiami. Uciekłam, pomieszkiwałam u znajomych, a on wynajął prywatnego detektywa, który śledził mnie przez 3 miesiące i zbierał dowody mojej "niewierności" - żebym przypadkiem nie wygrała sprawy z orzeczeniem o winie. Ma imponujący zbiór kłamstw i manipulacji, z którym nie mam siły się kłócić, bo jestem wrakiem człowieka. W następny wtorek sprawa rozwodowa. Miałyście rację, mnie zabrakło odwagi.

Gość what?!
to musi być podszyw, nie wierzę :O

Gość Zakrótkowiec
odesraj się i policz do dziesięciu