Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

tu się koorwa nic nie dzieje.

Polecane posty

Gość alfons belletegeuza
Pśp zrób dobrze i mnie!

Gość Norfox
. Do tematu. Częstym gościem tu nie jestem ale mimo wszystko zaczynam podzielać ten pogląd. Nie będę oczywiście sądzil jakichś fantazji jak to niektórzy piszą ze super to było nie wiem ile lat temu[niektórzy to podaja nawet lata gdy tego forum nie było:D ]ale już nawet te trzy lata temu było jakoś inaczej. Nie bardzo darzę sympatią może tych co się lansują jako jacyś tam stali bywalcy bo głównie montują tematy o niczym ale było więcej takich na orange nawet topów śmiesznych a teraz to raz na jakiś czas wyskoczy coś a reszta to padaka:classic_cool:

Gość alfons belletegeuza
pśp nie wiesz nawet z kim piszesz. Gdybyś mnie zobaczyła nago na białym koniu to inaczej to byś nie pyskówała tylko do buzi brała:classic_cool:

norfox } a bo najlepiej to mówić , że kiedyś było lepiej a teraz jest chooyowo nic od siebie nie dając nie? widzisz... ja się staram, mimo narzekania :classic_cool: jednak nie porównuję :O🖐️ siostrzany seksie zamiast mi tu płakać, lepiej poka to doope :classic_cool:

Gość alphonso belletegeuza
siostrzany. Nawet niezłe ci te piersi na tym fotoshopie wyszły. To prawdziwe czy silikon?

Gość alfons belltegeuza
pśp schlebiło ci to? Chmm to dobrze choć mi chodziło o to abyś dala wyraz temu jak głęboko zaszczycona czujesz się propozycja z mej strony:classic_cool:

Gość alfons belletegeuza
siostrzany musisz koniecznie dodać też ze twoja wybranka serca jest dziewica. Mamy to lubia:classic_cool:

Gość alfons belletegeuza
pśp musisz być zaszczycona tym faktem iż proponuje ci oralne pożycie prawda? Oralne albowiem szanuje to iż siostrzany cie kocha. Nie złam serca chłopakowi i doceń to co robi dla ciebie:classic_cool:

Gość alfons belletegeuza
Siostrzany. Spoko gość z Ciebie także odpuszczam sprawę. Pozostawiąm was tu. Pamiętaj walcz o Nią. Ona kiedyś w końcu zmieknie a wtędy będziemy żyć długo i szczęśliwie i mieć dużo dużo dzieci:classic_cool:

Gość alfons belletegeuza
pardon za literowke!miało być będziecie żyć długo i szczęśliwie!:classic_cool:

Gość bosky josif
pśp to ty byłaś /jesteś mężatką?!:O

Gość bosky josif
:classic_cool:aaa rozumiem. A czemu się nie umówisz z siostrzanym na przykład? Może by się okazało ze to w w porządku facet.