Gość alfons belletegeuza Napisano Wrzesień 9, 2011 Pśp zrób dobrze i mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 ja Tobie? pfff, chyba śnisz człowieczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Norfox Napisano Wrzesień 9, 2011 . Do tematu. Częstym gościem tu nie jestem ale mimo wszystko zaczynam podzielać ten pogląd. Nie będę oczywiście sądzil jakichś fantazji jak to niektórzy piszą ze super to było nie wiem ile lat temu[niektórzy to podaja nawet lata gdy tego forum nie było:D ]ale już nawet te trzy lata temu było jakoś inaczej. Nie bardzo darzę sympatią może tych co się lansują jako jacyś tam stali bywalcy bo głównie montują tematy o niczym ale było więcej takich na orange nawet topów śmiesznych a teraz to raz na jakiś czas wyskoczy coś a reszta to padaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alfons belletegeuza Napisano Wrzesień 9, 2011 pśp nie wiesz nawet z kim piszesz. Gdybyś mnie zobaczyła nago na białym koniu to inaczej to byś nie pyskówała tylko do buzi brała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 norfox } a bo najlepiej to mówić , że kiedyś było lepiej a teraz jest chooyowo nic od siebie nie dając nie? widzisz... ja się staram, mimo narzekania jednak nie porównuję :O siostrzany seksie zamiast mi tu płakać, lepiej poka to doope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 alfons belletegeuza } za to widzę Ty wiesz... skoro o takie rzeczy prosisz hmmm, schlebia mi to :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alphonso belletegeuza Napisano Wrzesień 9, 2011 siostrzany. Nawet niezłe ci te piersi na tym fotoshopie wyszły. To prawdziwe czy silikon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 aaa siostrzany ja ślepa jestem :D hahaha, no powiem Ci, że klata niezła, ale czemu nieowłosiona :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alfons belltegeuza Napisano Wrzesień 9, 2011 pśp schlebiło ci to? Chmm to dobrze choć mi chodziło o to abyś dala wyraz temu jak głęboko zaszczycona czujesz się propozycja z mej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alfons belletegeuza Napisano Wrzesień 9, 2011 siostrzany musisz koniecznie dodać też ze twoja wybranka serca jest dziewica. Mamy to lubia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alfons belletegeuza Napisano Wrzesień 9, 2011 pśp musisz być zaszczycona tym faktem iż proponuje ci oralne pożycie prawda? Oralne albowiem szanuje to iż siostrzany cie kocha. Nie złam serca chłopakowi i doceń to co robi dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 tak myslałam właśnie że nie rosną... jeszcze alfons belletegeuza } zaszczycona ? no chyba oszalałeś Ty byś się mógł szczycić jeśli bym się zgodziła jarząbku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 a mamie to od razu powiedz , ze jestem złą dziewczyną bo tak czy siak mnie nie polubi. nie wiem jakoś... matki moich mężów nigdy mnie nie lubiły :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alfons belletegeuza Napisano Wrzesień 9, 2011 Siostrzany. Spoko gość z Ciebie także odpuszczam sprawę. Pozostawiąm was tu. Pamiętaj walcz o Nią. Ona kiedyś w końcu zmieknie a wtędy będziemy żyć długo i szczęśliwie i mieć dużo dużo dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alfons belletegeuza Napisano Wrzesień 9, 2011 pardon za literowke!miało być będziecie żyć długo i szczęśliwie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosky josif Napisano Wrzesień 9, 2011 pśp to ty byłaś /jesteś mężatką?!:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 bosky josif } poyebało Cię chyba nic żartów nie kumasz uskuteczniam sobie zabawę słowną, ot co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosky josif Napisano Wrzesień 9, 2011 aaa rozumiem. A czemu się nie umówisz z siostrzanym na przykład? Może by się okazało ze to w w porządku facet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 bo nie umawiam się z młodszymi mam zasady, nie? ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blyatman Napisano Grudzień 24, 2018 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach