Wzruszyła mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 ja wam mogę possać ale co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja piertole Napisano Wrzesień 8, 2011 dawaj jak taki mocny jestes chcesz o tym porozmawiac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wzruszyła mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 nie ogarniam chyba muszę wyjąć rękę z majtek bo tak niewygodni mi się pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 tyle, że ja wlasnie widziałam co Ty potrafisz poza tym ja Twojego maila też nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 ja bym chciała wiedzieć, dlatego to Ty właśnie upatrzyłeś sobie mnie i ciśniesz ze mnie beke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wzruszyła mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 PsP ja myślę ,ze mogłoby coś z tego być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 zapomniałeś się przelogować? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zaś myslę, iż Napisano Wrzesień 8, 2011 żle się kończy pisanie tesktów dla pśp gdyż jakiś zbok ją tera zaczepia swą osobą beze sensa jakby co-- UB zawsz z tobą pśp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wzruszyła mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 źle to odczytałaś :D on jest taki uległy jak baranek a ty taka sucza pasowalibyście do siebie pomiatałabyś nim w sypialni mając na stópkach 15 cm szpilki i lateksowe gacie oraz SSmańskie nakrycie głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wzruszyła mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 widzisz on się będzie o ciebie troszczył a ty go będziesz bić pejczykiem po jajkach og bylibyście taką piękną parą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 nie wyobrażam sobie życia z 5 lat młodszym tym pejczykiem to bym mu chyba rozganiała pierwszy zarost na jajkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zaś myslę, iż Napisano Wrzesień 8, 2011 OMG!!!!!!!!! :-O zgłaszam u modełe :-O to nie koże być prawda, iz na forume grasujązboczeńce und degeneraty :-O o mamełe :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wzruszyła mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 mogłabyś go sobie wychować ile ty masz lat ? zawsze myślałam ,ze młoda dupa jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 no bo mentalnie to ja mam koorwa 19 :O fizycznie... 21 a wiekowo prawie 25. prawie bo jeszcze trochę czasu jest do urodzin heh no nawet dobre z tą sprawnością na starość. całkiem całkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zaś myslę, iż Napisano Wrzesień 8, 2011 o ja piertolę, nekrofilia pśp, szykuj siem na doznania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wzruszyła mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 5 lat ,to tylko plus. Jak juz bedziemy staruszkami z zapyzialymi mordkami,to korzystajac z tego ,ze bede sprawniejszy o te 5 lat ,bede sie toba opielowal....Moja babuniu . PsP ja bym go już za to w nagrodę wychłostała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet psp Napisano Wrzesień 8, 2011 KURVA, PALTZU, A CO TY TU ROBISZ NA TEM FORUME???????!!! SPIERTQALAJ MJĘ WE WYRO UND OBCIĄGAJ ZE POŁYKIEM WE PÓŁSZPAGACIE, JAKO RZECZE ZARATUSTRA ALE INO MIG!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 facet psp } dobrze kochanie , zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 nie smucioszkaj palę szluga i bedzie cza się zbierać w kimono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wzruszyła mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 ja się od 40 minut wybieram na fajka i nie mogę się zebrać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wzruszyła mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 PsP no zobacz jak on się stara :P wychłostaj go bo ja to zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 też tak czasem mam :D że koorwa mówię idę zapalić i... szłam za godzinę dlatego jak chciałam iść za godzinę np na szluga to mówiłam to sobie od razu , żeby potem nie czekać kolejnej godziny :O siostrzany seksie słuchaj no... fifti sent to mnie akurat rypka może byś coś nagrał z naszym polskim Guralem? chociażby a potem my razem... na głowach bandanki w rękach szklanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wzruszyła mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 idę spać bo jak mnie szef znów przyłapie na spaniu w kiblu albo przed kompem to słodkie zaspane oczka nie pomogą oczywiście fajka trza spalić ewentualnie dwa... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 kutwa żeście znowu stronę zmienili jak ja napisałam takiego długiego posta. wracać tam i czytać dobranoc historio :P pozdro600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 już to widzę w takim razie dobranoc bo też spadam strzaua ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 ale o cóż Ci chodzi jestem zmęczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 ja też dużo rzeczy chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 hehehehehehe :D masz małego plusa , bo potrafisz mje rozbawić człowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 podnoszę bo tu dalej choojnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach