Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aldona30

Teściowa a noworodek

Polecane posty

Gość rozwalają mnie ludzie którzy
decydują się na zamieszkanie z teściami bo się połasili na pięterko czy pokój, a potem się wściekają że teściowie się wtrącają. Kurde. Coś za coś. Jak przeszkadza wtrącanie teściowej to się wyprowadź na swoje. Proste

Gość Moja teściowa.......
Moja teściowa obraziła się na dziecko (chyba tak to można nazwać) po tym jak mąż zjechał ją za stosunek do mnie i mojej rodziny. Dziecko ma 6 miesięcy z czego jakieś 5 w ogóle go nie widziała. Jak dla mnie bomba. Synek ma drugą babcię zakochaną w nim na zabój - i nie dającą mu noża do zabawy jak teściowa. Mężowi jest przykro bo pierwszy raz się sprzeciwił a mamuńcia się obraziła.

Gość rozwalają mnie ludzie którzy
"Mąż ma nie 40 a 36 i nie mieszka z rodzicami,tylko my na górze ,a rodzice na dole czy to takie dziwne???" Hahaha o kurde. No to rzeczywiście przeogromna różnica :D Pod jednym dachem mieszkacie więc to na jedno wychodzi. Mąż mieszka z rodzicami w ich domu. Proste i logiczne. Jakby miał własne osobne mieszkanie czy dom to wtedy możesz napisać że nie mieszka z rodzicami, ale tak nie jest. Dopóki mieszkacie u nich to się mogą wtrącać w wasze życie ile im sie podoba bo to ich dom.

Hej autorko :) Znam ten ból. Moja teściowa swoimi "dobrymi radami" zniechęciła mnie do wszystkiego na początku. Miałam wrażenie, że jeśli ona się z czymś nie zgadza to to jest złe a ja jestem złą matką.

Gość bezimienna Kunegunda
3 miesięczne dziecko to nie noworodek... Takich rzeczy to uczą w gimnazjum, dawniej w 8 klasie, widze, że obowiązkowa nauka do 18 roku życia nie objęła wszystkich.

Gość wypowiewm się i ja, a co!
Sorry, ale dla mnie ludzie przed 40, mający własną rodzinę i mieszkający z rodzicami to przegracy. Poza tym autorko tyo o dzieciach to vtez nie za dużo wiesz, począwszy od tego, ze dziecko mające 3 miesiące to nie noworodek tylko niemowlak, kup sobie księzkę do bilogii dla gimnazjum i poczytaj trochę.

Gość typ<teściowa>
nie do wiary jak wszechobecna cywilizacja , postep i dostep do środków przekazu niszczy wartości ... młode mamy mówiąc ,,ja na górze teście na dole,, to nasuwa sie odpowiedz DOM JAK STODOŁA i jeszcze mało miejsca ??? to jak wytrzymujecie w blokach ??? jeżeli tak dalej pójdzie to wy już nie bedziecie oglądać wnuków bo was oddadzą do przytułku ....przyszłośc w waszych rączkach mamusie :-))