Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balabalabu

DZIEWCZYNY - POMOCY

Polecane posty

Gość balabalabu

od wczoraj mam bóle w dole brzucha, ale nie takie okresowy - takie ciągnięcie w dół... taki jakby dużo mocniejszy ból jajników, tylko na całej "szerokości" brzucha, a nie tylko z jednej strony zwłaszcza jak wstaje.... u mnie dziś 3 dc.... @ - była raczej normalna, dziś jej już w zasadzie nie ma czy któraś miała coś takiego?

Gość balabalabu
up

Gość rytreert
Ja ma chyba coś podobnego. Okres skończył mi sę tak po ok 6 dniach był normalny, dość obfity. A teraz też pobolewa mnie podbrzusze coś takiego jak opisałaś od 3 dni. nie mam pojęcia co to na owul za wcześnie zwłaszcza ze ma dłuższe cykle. Już spanikowałam że to może ciąza, ale współżyliśmy prawie dwa miesiące temu. Więć zrobiłam wczoraj test, wyszedł negatywny. po tak długim czsie może się mylić? Nie ma pojęcia co to, wybieram się dziś do gin.

Gość balabalabu
scarlet - no właśnie problem w tym, że to zupełnie inny ból niż bóle okresowe... dlatego mnie zaniepokoił

Gość balabalabu
rytreert - my się o dzidziusia staramy ale jak przyszła @ to wiadomo, że to nie ciąża daj znać co Ci powiedział gin...

Gość balabalabu
dziewczyny, może któraś jeszcze się wypowie bo ten ból mnie niepokoi do gina nie mogę jeszcze iść, bo do końca mi sie jeszcze @ nie skończyła :(

Gość emmmmmmm
balabalabu - ból w czasie @ jest dośc powszechny, wieć nie widze dlaczego się martwisz, wes jakis środek rozkurczowy rytreert - to już po okresie to co innego, moze jakies zapalenie

Gość balabalabu
emmm - @ mam od ponad 15 lat :) i potrafię rozróżnuć ten, który jest normalny i taki jak zwykle, od tego, który jest nietypowy :) inaczej nie zawracałabym gitary :)

Gość balabalabu
halo? może ktoś teraz cokolwiek podpowie?