Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizabeth23

ciąża czy też nie ciąża?

Polecane posty

Gość Lizabeth23

Witam. Zrobiłam dzisiaj test ciążowy ( w sumie powinnam poczekać jeszcze 2 dni o terminu spodziewanej miesiączki ale nie wytrzymałam). Wstalam bardzo wcześnie zrobiłam wszystko jak należy i schowałam test do pudełka żeby poczekac 5 minut i sprawdzić. Niestety zasnęłam z testem w ręku obudziłam się po ok. 1,5 h i patrzę a tam dwie kreski w polu T. Tylko słyszałam że test może pokazać fałszywy wynik dodatni po za długim czasie czekania. Tyle że ja nie wiem po jakim czasie pokazały się dwie kreski. Dodam jeszcze że druga kreska nie jest zowu taka bardzo bladziutka tylko wyraźnie widoczna i nie jakaś tam rozlana plamka tylko krecha. Więc czy test mógłby pokazać fałszywie tak wyraźnie widoczną kreskę?

Gość Lizabeth23
zapomniałam dodać, mój test w polu T pokazuje jedną poziomą kreskę gdy nie ma ciąży (-) i gdy jest ciąza pokazuje jedną poziomą i jedną pionową - plusik (+)

Gość gratulacje
raczej sie nie myli

Gość okok lol lol
to zrób jeszcze jeden

Gość Lizabeth23
Dodam jeszcze ze jakieś 3 dni temu miałam dziwne upławy - takie beżowawe , gdzieś się naczytałam że to może być ( choć przeciez nie musi) plamienie implantacyjne. Nie wiem jak wytrzymam te 3 dni do zrobienia następnego testu

Gość cyki cyki
Jakby to było plamienie implantacyjne, to na test ciązowy za wcześnie odrobinę. Daleko masz do apteki?