Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Editta Van K

Wlasnie wyrzucilam mojego faceta z domu... czy slusznie?

Polecane posty

Gość Editta Van K

Mieszkamy razem od 6 miesiecy, ukladalo nam sie bardzo dobrze. Jesli dochodzilo do klotni to glownie z jednego powodu. Jego lenistwo... Pracuje na pelen etat, przy czym rozkrecam jeszcze swoj wlasny business. On pracowal 15 godzin tygodniowo. Caly czas twierdzil ze szuka lepszej pracy. Tylko ze ja jakos nie widzialam go szukajacego pracy, tylko grajacego na playstation calymi dniami. Wczoraj wieczorem sie posprzeczalismy o to. Powiedzialam ze pracuje jak wol, a nic z tego nie mam, bo place za nas oboje, ze to nie sprawiedliwe ze zapie^alam jak pojebana i chodze w starych obdartych butach. On obiecal ze sie poprawi. Dzis przyszlam do domu zjesc lunch, byla 14, on jeszcze w lozku, w domu syf jak nie wiem. Powiedzialam ze ma sie pakowac i wynosic. czy dobrze zrobilam? Az sie we mnie gotuje ze zlosci!!!!!

Gość ejj taaak
bardzo dobrze!

Gość supre
Zdecydowanie bardzo dobrze i tak trzymaj

Gość fjkl
dobrze!!! Jesli zrozumie, to sie poprawi!

Gość trudno powiedzieć, twoj opis
może nie być całą prawdą bo jesteś wkurzona ;) zwykle to facet wiecej zarabia, i co - też ma to wytykac kobiecie ? ;) jeśli nie robił nic w domu rzeczywiscie - to leń smierdzący po prostu.

Gość niekoniecznie biedna
pewnie ze slusznie z akim szkoda zycia i czasu marnowac..niech spada do mamy...bo na jedno wychodzi...

Gość Editta Van K
nie jest zameldowany, to moj dom za ktory ja place grube pieniadze!!!!! jeszcze go zwolnili z pracy ponad tydzien temu, nie kiwnal nawet palcem zeby poszukac innej.

Gość ytuh
a Ty jesteś pewna ,że to był facet?????? :o może to tylko jakiś fecetopodobny twór na wyginięciu :D

Gość dekoldcsx
koorwa to juz bylo tyle razy :o

Gość NO nie!
No przestań, nie masz się teraz nad czym zastanawiać. I tak wczasował przez 6-mcy. Dziewczyno jesteś WOLNA od pasozyta, czyż nie! Wkońcu pokazałaś, że masz jaja. Ciesz się tą chwilą.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
Dzis przyszlam do domu zjesc lunch, byla 14, on jeszcze w lozku, w domu syf jak nie wiem. " spal do 14 i zdazyl tobie dom zasyfic? sama jestes syfiara i tyle w temacie:D:D:D:D

Gość psychologe z kafełe
UWAGA UWAGA!! ACHTUNG!! ATENTIONE!! DRODZY KAFETERIUSZE: (zawsze szczery) to nikt inny, jak dobrze Państwu znany matacz, mitoman i erotoman-gawędziarz (w dodatku podszywający się pod innego użytkownika) 16:59 [zgłoś do usunięcia] matacz...,.,.,.,.,. jestm z Górnego slaska reszta jak chcesz na priv Bodo@o2.pl "maz nie uprawia z toba sexu ? napisz ..." 13:26 kasablankaaa Bytom i okolice jesli szukasz kogos do sexu napisz na bodo@o2.pl 14:11 [zgłoś do usunięcia] kasablankaaa przypominam sie & 09:10 [zgłoś do usunięcia] xxxx...xx 45 lat aktywny sexualnie z slaska , sex bez zobowiazan bodo@o2.pl & http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1754249 PROSZĘ IGNOROWAĆ TEGO TROLLA! dziękuję za uwagę :classic_cool:

Gość Editta Van K
On siedzial w lozku ogladal telewizje i bawil sie z kotkiem k*rwa!!!!!!

Gość Editta Van K
nie jestem syfiara, robie bajzel jak kazy inny, sprzatam kiedy mam na to czas. jeszcze dzis rano przed wyjsciem do pracy ogarnialam kuchnie i nastawilam pranie, ja nie mam calego dnia na sprzatanie w domu pracuje 45-50 godzin tygodniowo, plus wieczory

Gość SzkolaWdzieku
JAk dla mnie wyrzucanie go z domu nic go nie nauczy. Lepiej wjechac facetowi na ambicje, ciaglym gadaniem że to wstyd ze on nie pracuje a Ty robisz za was dwoje. Posuń sie nawet do sciemy ze u Ciebie w pracy zaczyna sie zle dziac i byc moze stracisz prace, a jak stracisz prace to nie bedziecie mieli za co zyc.

Gość NO nie!
Tak wiemy, Matacz to sraczka, gdzie się nie pojawi tam nasmrodzi. psychologe z kafełe jesteś niezłą agenciarą, tak trzymaj.

Gość gosciowa
jasne,ze dobrze zrobilas !!!! nie jestescie malzenstwem a on ma totalnie w dupie z tego co zrozumialam,q * gdzie sa normalni faceci???

Gość NO nie!
Dziewczyno proszę nie żałuj go, przecież facet ma to do siebie, że jak na własnej skórze nie poczuje to nie zrozumie. Odwróć sytuację, ty zachowujesz się tak jak on i co! Pomyśl, co on by na to, jak by zareagował? Noż to oczywiste, że z ryjem by skoczył. Zatem poczekaj, przemyśli i z podkulonym ogonem wróci by to jakoś wyjaśnić, może właśnie potrzebny był mu taki wykop.

Gość SzkolaWdzieku
Ale to absurd! Wyrzucanie z domu swiadczy o slabej psychice kobiety! Naprawde to faceta zaboli jak sie z niego ciote zrobi! przedstawi mu sie jego samego w bardzo slabym swietle, powysmiewa z jego lenistwa

Gość Editta Van K
Tylko ze ja juz przechodzilam etap, prosb, szantazu, jechania po ambicji... Przerabiam to od pol roku i juz mam szczerze dosc...

Gość NO nie!
Do SzkolaWdzieku No przestań. Ona wypiepszyła go z domu bo leń, co nie znaczy że niechce z nim być. Myślę, że twoje rady to o kant stołu, poniżanie bliskiej osoby jest nie wporządku. Widzę, że jesteś jeszcze szczylem. Ucz się młodzik. Lepiej wykopać to tak nie boli ;-) a może czegoś nauczyć.

Gość Editta Van K
zupelnie sie z toba zgadzan NO nie! ja chce z nim byc, jest dobrym facetem.... tylko ja czuje sie tez winna ze stworzylam mu to idealne srodowisko do nic nie robienia. ma dach na glowa, zarcie w lodowce, a ja pomimo ze duzo zarabiam nie mam sie w co ubrac. chce zeby ON odczuwal konsekwencje swojego niepracowania a nie ja. niech on sie martwi o dach nad glowa teraz i o rachunki i o pieniadze na zarcie. dlaczego ja mam brac odpowiedzialnosc i ciezar tego na siebie?????

Gość nie powinnaś
go tak źle oceniać - szykował się do zapłodnienia, cąży i tacierzyństwa.... wszystko zepsułaś KOBIETO !!!

Gość Pani Kitsune
Byłam taka szczęśliwa, że nie jesteś jedną z tych głupich panien, co utrzymują takich jak on. Ale nie, po jednym z postów widzę, że nadal chcesz z nim być. Jesteś żałosna :O

Gość FikuśnaEla
Mam tak samo, tylko za bardzo go kocham zeby mu powiedziec,ze ma sie wynosic.