Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotblonddie

CZY PODOBAJĄ WAM SIĘ TAKIE BARDZO DŁUGIE WŁOSY? FOTO

Polecane posty

Gość cccccccccc
aha- ksztalt twarzy jest wyznacznikiem tego czy ktos jest ladny lub nie:) SPOKO

Moorland Oj, nie wiem, bo sama nie prostuję - chyba by mnie szlag trafił, a nie umiem też znaleźć nikogo naiwnego, żeby to zrobił :) Ale zaintrygowałaś mnie i jak mi się bedzie nudzić to z ciekawości wyprostuję :)

Gość phieeee87
Śliczne wlosy, pasują do urody, zadbane, lśniące i mimo że zazwyczaj uważam za ladne wlosy o dlugości do połowy plecow to te są naprawde śliczne mimo że dłuższe.Kolor mój wymarzony niestety natura obdazyła mnie jasnym brązem i cieńszymi wlosami:( dobrze wyglądają dobrze tylko poki są lekko za łopatki a ja zawsze marzyłam o takich do połowy plecow :(

moja kumpela ma długie kręcone (takie makaroniki :) ) i codziennie prostuje! na początku to nawet nie wiedzialam ze ma krecone. nie wiem jak ona ma do tego cierpliwośc i wytrwałośc ale ja dałabym sie zabic za takie krecone włosy

Gość isaBella515
spoko cccccccccccc wyraziłas opinie na jej temat.. choc ja uwzam ze raczej jest naturalna.. wgl kobiety potrzbuja srojenia sie.. ja to lubie.. tylko ciekawi mnie co bys powiedziała gdybys zobaczyła blachare.. bo mam wrazenie ze jeszcze nie widziałas.? a własnie tak opisujesz ta laske.. jest ubrana mlodziezowo i tyle juz nie oceniam jej twarzy..

Gość cccccccccc
naturalna???

Gość Ewuuuula
Przy okazji dowiedziałam sie ze na plaże wypada isc wyłacznie w szortach i kucyku, nieważne czy idzie się kąpać, opalać czy na romantyczny spacer z chłopakiem wieczorem. Makijaz jest zabroniony:D Zobaczcie ze tyle lat popełniałam ze znajomymi taką straszną gafę bo na wieczornym spacerach zahaczałyśmy o plaże ładnie ubrane

ewuula - to ty nie widziałaś ze przy wejściach na plaże na takich tabliczkach jest napisane jaki strój obowiązuje? :) ojoj!

Gość gdzie można zobaczyć
gdzie można zobaczyc te zdjecia ? bo link mi nie działa

Gość Ewuuuula
Kusi mnie zeby wstawic na pare minut swoja fotke, ale cccccc mogłaby sobie jad posączyć:D Moje włosy wygladaja podobnie chociaz nic z nimi nie robie, mam brązową karnacje chociaz nigdy na solarium nie byłam i mam gładką cere nawet bez podkladu. Dlatego daleka jestem od osądzania dziewczyny ktorej nie znam i którą widac tylko fragmentami o pustotę czy sztuczność Ale dla pasztetów każda dziewczyna wyglądająca na zadbaną to sztuczny plastik:D

jeszcze 10 min dzialal a teraz juz nie :( ccccccccccc zazdroscia od ciebie bije...... zalosna jestes

Gość ninqa
ewuuula ja bym chetnie zobaczyla wloski;)