Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotblonddie

CZY PODOBAJĄ WAM SIĘ TAKIE BARDZO DŁUGIE WŁOSY? FOTO

Polecane posty

Gość cccccccccc
nic:) tak jak powiedzialam, nawet jak lubi moze sie przebrac za sw.mikolaja ale nie lubie takich sztucznych,zrobionych dziewczyn jak ta dziewczyna-tak jestem uprzedzona

ee tam czepiacie się, nie bedziecie lasce mówic w co ma się ubrac na plażę , ona sie zapytała was o WŁOSY :)

Ale ona Ci przeszkadza na plaży, czy ogólnie? Bo wiesz, ktoś kto lubi się tak ubierać podobnie wygląda w domu, w centrum handlowym i na spacerze z psem.

Gość cccccccccc
po prostu nie rozumiem zachwytow nad ta dziewczyna;) ma krotkie nogi, jest taka "masywna", ale jest oplaona, ma tapete, i wszytcy sie zachwycaja;) a dla mnie to nic szczegolnego

Gość isaBella515
cccccccccccc wgl napisałas ze ma natapirowane włsy a za chwile ,ze wyprostowane..sorry ale gubisz sie w argumentach.. zwyczajnie robiła sesje.. swaja draga tez byłam na wakacjaach i jak wychodziłam na zachod ..wykompana , wystrojona.. a co ma sie dziewczyna postarzac.. młoda jest wiec niech korzysta.

Kiedyś tak, ale teraz uważam że są nudne - w każdym razie te proste, loki są ciekawsze :)

Pytanie było o włosy, nie o jej nogi. Inna sprawa, niejeden pewnie by się takimi nogami zachwycał ;)

pewnie wiekszośc facetow obejrzałaby sie za taką laską, tylko babeczki tutaj sie opluwają :P

Gość isaBella515
wgl to czytanie ze zrozumienie sie kładnia ona nie prosiła zeby ktokolwiek ja ocenial tylko i wylkacznie włosy.. co do jej strojow to ma tylko dwa i chyba nie wypada dwa razy chodzic w jednych rzeczach w ciagu kilku dni... skad wiesz czy ma tapeta bo ja jakos nie widze.. nikt sie nia nie zachwyca .. no i nogi ma spoko..sama bym takie chciała.. nie wiem ile masz lat ale piszesz jak zazdrosna 15latka..sa ładne i ladniejsze ja juz sie pogodziłam z tym

Gość cccccccccc
przestancie juz;) zachwycac to sie mozna eva longoria czy angelina joile;) ja tam patrze na caloksztalt;) dziewczyna jest przy sobie, te wlosy dodatkowo ja obciazaja nie podoba mi sie, ma wysokie czolo, fryzura jest ciezka;) "nie jeden by sie takimi nogami zachwycał" no pewno, kazda potwora znajdzie swojego amatora, ale nie wmowisz mi, ze to sa LADNE I SZCZUPLE NOGI . wiec daj sobie spokoj

Gość a ja odpowiem co tam
Bardzo mi się podobają takie długie włosy!super!sexy! sama zapuszczam i zapuszczam i zapuszczam:-)

Gość cccccccccc
charmsy- pewnie wiekszośc facetow obejrzałaby sie za taką laską, tylko babeczki tutaj sie opluwają oczywiscie, ze tak, bo jak facet zobaczy wysolaryzowana , natapirowana i wymalowana laske na plazy to wlacza mu sie swiatelko "dobre i latwe ruchanie" i glupieje;)

Szczupłe nie, ale w miarę normalne, ładne nogi. Poza tym co się jej tak uwiesiłaś? Wewnętrzna potrzeba dopieprzania się? ;)

Gość cccccccccc
Moorland- no bo nie rozumiem tego, ze laska z nogami jak dwa kloce , nadwaga poszla dwa razy na solarium turbo, wystroila sie w nienajgorsze ciuchy i natapirowala fryza bedzie chwalona jak claudia schifer:)

"oczywiscie, ze tak, bo jak facet zobaczy wysolaryzowana , natapirowana i wymalowana laske na plazy to wlacza mu sie swiatelko "dobre i latwe ruchanie" i glupieje" czy ty masz jakieś spore kompleksy czy co? dziewczyna jest zadbana, a ty tu jedziesz po niej ile wlezie...czyżby faceci się za toba nie oglądali bo konkurencja wygląda lepiej ? już nie rozumiem o co chodzi, nie było jakiegoś wielkiego zachwytu nad ta laska...

Coś Ty się tego tapira tak uwiesiła? Mój facet miał takie włosy i zapewniam Cię, nic nie tapirował :P Poza tym jej sprawa, jak się sama sobie podoba. Poza tym autorka wstawiła zdjęcia pytając o włosy, nie o ocenę nóg dziewczyny ze zdjęć.

Gość byłaczarna
Mi się Twoje włosy bardzo podobają :) Masz odpowiednią urodę do takich włosów i wygląda to ok ;) Widziałam nieraz dziewczyny w z podobną długością ale im to nie pasowało i wyglądały jak jakieś nieudane rusałki :P No i najważniejsze, że widać, że są zadbane. Nie ma nic gorszego niż laska, która ma długie kłaczyska, zszarzałe, nieułożone i każdy włos rośnie jak chce. Takie coś to jest wiocha. I ładny kolor ;) Też się przestawiam na podobny niedługo ;)

Gość ninqa
taka dlugosc wlosow zaczyna byc peleryna nie wlosami;) do pasa... wygladaja tylko dobrze zaplecione w warkoch... a przewaznie i tak jak sa takie dlugie to kondycji za dobrej nie maja. ja jestem na nie! Najdluzsze tak 5 cm poza lopatki!

Gość cccccccccc
dziewczyny po prostu jestescie zlosliwe, napisalam kilka postow wczesniej cos tam o tych nogach- nie dazylabym tematu, a wy- WSPANIALE NOGI, NIE JEDEN JEJ ZAZDROSCI, itd;) dla mnie to bylo smieszne, bo MA GRUBE NIEZGRABNE NOGI...nie mowie tego przez zazdrosc-nie ma cellulitu,nie ma rozstepow, ale uwiezcie , ze 90% dziewczyn ma lepsze nogi od niej...a ja mam wrazenie, ze wy pisalyscie zlosliwie...

Gość Ewuuuula
ccccccccc ty masz cos z deklem dziewczyno albo kompleksy z ciebie wyłazą Ładna dziewczyna, zgrabna, piekne włosy Sama mam bardzo podobne włosy, tyle ze naturalny blond i wcale ich nie prostuje i nie tapiruje wiec nie posadzam kazdej dziewczyny z ładnie układającymi sie włosami o trzygodzinne posiedzenia w łazience. Bo wiem ze niektorym wystarczy szczotka do włosow Jak ty zobaczyłąs tapete jak ma zdjecia z profilu z połową twarzy zasłonietą okularami?:D kurwa kobieto jaka ty jestes wredna. Skad ten jad w tobie?

Gość cccccccccc
no albo jak ktos pisze "MASZ ODPOWIEDNI URODE DO TAKICH WLOSOW" gdzie wy wyidzicie urode??? ale powaznie pytam? a moze wyswietlaja sie nam rozne zdjecia? bo na mich jest laska z okularami na pol ryja, a wystaja usta jak u karpia- i to ta uroda?

Gość Ewuuuula
bo moze widac jej regularne rysy twarzy?

Sam kształt twarzy, gdyby na przykład miała pociągłą, bardzo szczupłą twarz wyglądałoby to dziwnie.

Gość cccccccccc
nie, dziewczyny juz szukam posto, w ktorych jakas dziewczyna pisala "ocencie moje foto" pisalam naprawde mile komentarze, dziewczyna byla ladna, naturalna... teraz zdjecia wkleila laska, ktora totalnie mi sie nie podoba, wiec wyrazilam swoja opinie;)

Gość Ewuuuula
idz stad dziewczyno bo sie osmieszasz

Gość BUTELECZKA09
CZESC;) nie podobaja mi sie jej wlosy, ale w przeciwienstwie do ccccc nie bede po niej jezdzic;) po prostu-wole jakies fajne fryzurki, grzywki,itd;) ale zgodze sie z tym, ze nie widac jej twarzy, ani rysow;) wiec po czym wniokujecie, ze dobrze wyglada i ma ldana buzie?:)