Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotblonddie

CZY PODOBAJĄ WAM SIĘ TAKIE BARDZO DŁUGIE WŁOSY? FOTO

Polecane posty

Gość hotblonddie

JAK W TEMACIE? PODOBAJA WAM SIE JEJ WŁOSY? CZY JEDNAK WOLICIE MODNE, SEKSOWNE KRÓSZE FRYZURKI? A TAKIE WŁOSY UWAŻACIE, ZE SA DOBRE DLA DZIEWCZYNEK IDACYCH DO KOMUNII:))? CO SADZICIE O ICH KOLORZE? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/27c8f86bbbbee58f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/02b42b1a64a9005b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e19672e42cb896ba.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f91937ae2595ac74.html

Gość zaaaajebiste sa takie włosy
od zawsze dlugie czy zapuszczane? ile trwało? ja mialam zawsze dlugosc taka no normalna, ostatni raz rok temu scielam do ramion i powiedzilam koniec! Ciekwe ile mi zajmie by miec takie dlugie :) Kolor ladny, aczkolwiek ja wole blondynki

Gość mydestinationnnnnnn
ja też mam długie włosy i mi się bardzo podobają ;) malo której kobiecie pasują krótkie włosy.

Gość dawsdsas
Było

Gość to ja ci powiem
sama mam długie, ale ide obciac, bo zbyt dlugie są dla mnie niczym innym jak wiochą. Maksymalnie uznaje do połowy pleców. Dluzsze sa po prstu fuj

Gość vbm28
jak dla mnie za długie...według mnie najdłuzsze powinny byc po łopatek bo potem to juz ladnie nie wygląda....a kolor ładny

Gość cccccccccc
o matko,co za dupa;/ wy tez na plaze chodzicie w natapirowanych wlosach, tonie bizuterii, tapecie, modnych ciuchach???bez sensu! na plaze sie chodzi w szortach,koszulce,kucyku. tepa tapeciara,wlosy pewno kupa farby i lakieru

Gość vfsgbdfhbdfhvdhd
ja sama mam dlugie, proste włosy do pasa w kolorze ciemny brąz. Nigdy ich nie suszę, nie farbuję, tylko co jakiś czas nakładam zioła w salonie fryzjerskim. Takie włosy są najpiękniejsze i naprawdę kobietę ubierają. Ta pani na zdjęciu też ma piękne włosy i ma urode do takich włosów, bo nie każdemu pasują, trzeba miec regularne rysy twarzy.

ja mam taka sama długośc tylko blond (no i niestety blondynki mają cieniutkie włosy wiec tak fajnie jak twoje nie wyglądają :/ )

Za to blondynki mają zwykle "lejące się" włosy i też ładnie :) Ja mam teraz jedną z najgorszych długości...do ramion :/

nie wiem jak włosy moga byc za długie dla niektórych? są piękne i zadbane ..

Gość cccccccccc
Ta pani na zdjęciu też ma piękne włosy i ma urode do takich włosów, bo nie każdemu pasują, trzeba miec regularne rysy twarzy. - skad wiesz jak ona wyglada? przeciez ma bryle na pol ryja...

Czytająca - podziwiam Twój upór :D Kręcone włosy są strasznie ciężkie do dbania. Przy okazji, jakbyś rozprostowała to jakie długie by były?

Gość .Kris Blady
nice

jakby galopowała po plaży w obcasach to mielibyście się czego czepiac...:D i gdzie tu natapirowane włosy?

Gość cccccccccc
wzruszyla mnie twoja historia- po prostu, kzda kobieta z klasa wie, jak sie w dane miejsce ubierac. to proste, ze do kosciola nie chodzimy w szortach i trampkach, a na plaze w garniturze . jezeli Ty uwazasz, ze tona tapety na plazy jest OK- gratuluje , pewno jestes kolejna tepa strzałą, która jedyne co ma do zaoferowania to (wsiurski) wygląd;) mnie to osobiście śmieszy

Gość cccccccccc
wlosy ma zrobione, tapir, lakier, prostownica. widac, ze to zakompleksiona dziunia z grubymi nóżkami:) i co- do wody tez wskoczyla w tych bransoletach;)???

No to ciekawe co byś, droga kobieto z klasą, powiedziała o mnie skoro na plażę zdarza mi się chodzić zapięta pod szyje, z zakupami w łapie :) Jak ktoś nie idzie leżakować to równie dobrze może prosto z miasta się przejść, więc co dziwnego w takim ubiorze?

myślicie że ona te foty specjalnie dla was zrobiła? pewnie miała jakąś sesje i się "zrobiła" na cycuś glancuś...wielkie mi halo :P

cccccccccc jedyne co ty masz do zaoferowania to masa kompleksów która z ciebie wyłazi. ja nie jestem kobietą z klasą bo mam to w dupie. wolę być sobą i jeśli mi się zachcę to na plażę będę chodzić w sukni wieczorowej 13 cm platformach w pełnym makijażu i diamentowej kolii bo kurwa MOGĘ i nic takim debilką jak ty do tego 🖐️ dziękuje do widzenia. Bez odbioru :classic_cool:

Gość cccccccccc
taaa... tylko ze na niektorych zdjeciach jest wystrojona w tunike, na innym koszula w kwiaty, na kazdym dobrana bizuteria, itd;) nie pierdol, ze sesja, bo widac, ze zdjecia pozostawiaja wiele do zyczenia (pewno cyfrowka robione)

No "pewno" tak, bawiły się koleżanki w robienie sesji, co w związku z tym? Boli Cię to jakoś specjalnie? Przy okazji, jak ktoś ma dużo włosów to taki efekt może być też na wietrze.

Gość cccccccccc
a na plaze mozesz sobie isc nawet w stroju swietego mikolaja :)twoja sprawa nie chodzi o to, tylko te wypacynkowane panienki majac po 19-20pare lat powinny sobie dac luzu, i mnie to osobiscie smieszy jak na plazy widze taka "gwiazde", full bizuterii, fryzura, a obok lysy dres;)

Wiesz, jak ktoś lubi, a nie idzie się kąpać tylko przyszedł posiedzieć to co w tym złego?