Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barteeekkk

proszę powiedzcie czy to była zdrada

Polecane posty

Gość turkusova..
aha to dobrze że nam to wytłumaczyłeś facet może zdradzić kobieta nie bo to tak już działa.. a ja myślałam że myśli się mózgiem a nie kutasem

Gość wdales sie z dziewczyna
Ale zrozum, ze tak wcale sie nie roznimy od facetow. Jesli twoja dziewczyne dotykal by facet po udzie, potem w okolicach cipki a ona by csie smiala to chyba oczywiste , ze daje mu przyzwolenie na dalsze dzialania. i tak samo bylo w twoim wypadku. Polozyla ci reke na rozporku a ty sie smiale zamiast to przerwac. No zal

Gość barteeekkk
Nie jest tak, że jestem PEWNY że to nie zdrada, tylko chciałem podyskutować na poziomie, podając swoje argumenty. Pogadać, przeanalizować czy może jednak nie można nazwać tego zdradą. Nie wszystko jest czarne albo białe!

Gość flow
nie zapytasz. ani jej o tym nie powiesz bo wiesz jaka bedzie jej reakcja nie chodzi tu o kwestie ze kobiety inaczej do tego podchodza a facetom trudniej jest cos takiego przerwac..... nasze opinie mozesz sobie traktowac jak chcesz ale opinia samej zainteresowanej (twojej dziewczyny)powinna cie choc troche interesowac....

Gość hgddh
zgadzam się z rocznik87 prawdziwy facet potrafi odmówić jeżeli nie ma ochoty na macanki

ale z ciebie sku**iel... jak bym cie dorwala to ci tego malego ptaszla przy samej dupe urwala...a ta szmata by wlosów już nie miala bo by miala je powyrywane...szkoda ze twoja biedna dziewczyna tego nie zauwazyla.... po co zadajesz takie glupie pytania zapytaj sie swojej laski czy to zdrada jak powie ze nic sie nie stalo to dajcie sobie buzi i badzcie razem bo debile powinny sie trzymac razem a jak dostaniesz w morde to juz wiesz co to znaczy...

Gość Mruffka Zet
autor tego topicu jest najwiekszym debilem jakiego ostatnio moglam spotkac:P :) Dziekuje.

Gość barteeekkk
No ale... wszyscy spali, było cicho, a ja miałem się drzeć jak opętany, że NIE NIE? Wtedy jeszcze nie wiedziałem czy się tak wygłupia czy co. No i alkohol też stłumił trochę moje reakcje, później reagowałem niż działo się to naprawdę.

Gość turkusova..
"podyskutować na poziomie" a czy ty w ogóle myślisz ?? bo masz całe kafe za idiotów skoro próbujesz nam wmówić takie pierdoły

No dobra, ale wiesz mozemy rozmawiac dalej , ale pytanie po co. My mowimy co o tym myslimy, a ty nas negujesz i dalej gadasz swoje. Tysias osob ma takie zdanie jak ja, a i tak nie sluchasz i twierdzisz , ze to nie twoja wina

Gość flow
nie no jako FACET (co w kazdym poscie podreslasz) powinienes tak samo powiedziec i argumentowac rozmawiajac ze swoja dziewczyna czemu tego nie zrobisz? jestes facetem powiedz jej to i ze ciezko jest sie przeciwstawic gdy ktos bawi sie twoim malym

nie musiales sie drzec, mogles zdajac jej reke z rozporka i wstac i pojsc do dziewczyny. tyle

Gość turkusova..
autor jest za głupi żeby cokolwiek zrozumieć , ręce opadają, idź do spowiedzi to będziesz rozgrzeszony :P

Gość barteeekkk
No bo wy myślicie stereotypami, że wszystko czarne albo białe, bo skoro odczułem przyjemne doznanie w wyniku działania innej kobiety to już na pewno zdrada. Nie chcecie nawet przez chwilę pomyśleć, zastanowić się, trochę podyskutować. Naprawdę - jest wiele odcieni szarości.

Gość Ahossik
No taaak to dziecko było by jego maŁEGO A NIE JEGO:d:d:d BUACHACHA

No przeciez dyskutujemy z toba. Wiekszosc tu ma taki argument, ze to twoja wina bo pozwoliles dziewczynie by cie dotykala, nie sprzeciwiles sie, dales sie macac po jajach. Malo?

Gość flow
no ale odpowiedz mi czemu nie porozmawiasz z dziewczyna

dziewczynie nie powie bo wie ze jest winny

Gość ahossik
Baaartek powiedziałam czy jakby twoja laska tak zrobiła to co czułbyś?? Odpowiedz

Gość barteeekkk
"dałes pomacać", a "nie robiles nic" to różnica. Gdybym był w śpiączce, a miałbym wytrysk, to też zdrada?

Gość Ahossik
Zwyzywałbyś ją od kurw. Jestem przekonana w 100%

Gość turkusova..
głąbie bo już nie wiem jak do ciebie pisać nie chodzi tu o samą tą przyjemność ale że ty się nawet nie opierałeś chciałeś tego... a żeby dyskutować trzeba przemyśleć też zdanie innych a nie upierasz się przy swoim a nikt nie myśli tak jak ty więc chyba nie jesteś najmądrzejszy.. poza tym w kólko piszesz te same zdania.

Gość barteeekkk
ahossik - odpowiedziałem o godz. 19.12

nie no to jakies jaja sa

nawet jakbyś się nie spuścił a pozwalal sobie to kuzwa jest zdrada!! już w momencie kiedy go włożyła do ust, Płacą ci odszkodowanie za debilizm??

Gość Ahossik
Kurwa mać powinieneś wstać jak dobierała ci się do spodni .Nie zareagowałeś. ZDRADA

Gość flow
widzisz ja chce dyskutowac a ty mnie olewasz

Gość Ahossik
Sorry Baaarrtek ale ja też umiem bez zaangażowania emocjonelnego mieć orgazm.

Gość 32322222
niestety to jest... ku re wsko, ale to ku re wsko czarne.. jak smoła.

Gość flow
moze jakbym sie pochylila w odpowiednia strone to moze bys mnie zauwazyl