Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barteeekkk

proszę powiedzcie czy to była zdrada

Polecane posty

Gość turkusova..
buhahahah "jakbym był w śpiączce to też zdrada" buhahahahahhahahaha dobre porównanie identyczne

Gość barteeekkk
bo wole najpierw porozmawiać tu, poznać zdanie innych kobiet. Myslałem że troche inaczej to ocenicie. Wtedy bym moze porozmawial o tym z dziewczyną

Gość Ahossik
I to orgazm fundowany mi przez męża. Czasem bawimy się w takie coś. Zerżnij mnie tak jakbyśmy się nie znali. Potem po wszystkim ja siadam przed kompem a od przed drugim i nara.

Gość barteeekkk
Ale przyznacie że to było trochę tak, jakbym był w śpiączce. Było późno, byłem śpiący, pijany. Mózg nie pracował sprawnie w takich warunkach.

"zycie ma wiele odcieni szarości" ale widze ze w twoim mozgu nie ma odcieni szarości bo szare komorki gdzies uciekly, zostala tylko czarna dziura... stary skad ty jesteś???

Gość 32322222
Chcesz pogadać na poziomie, a cały czas się USPRAWIEDLIWIASZ, odwracanie kota ogonem nie jest na poziomie. Tak zdradziłeś swoją partnerkę, nie ma innego łatwiejszego pojęcia na to co zrobiłeś. Skończ się USPRAWIEDLIWIAĆ. Było! Zacznij myśleć CO TERAZ. Wypadałoby być szczerym wobec swojej kobiety.

Gość Ahossik
Wtedy nie czuję takiego zaangażowania emocjonalnego gdy kochamy się po kolacji ze świeczkami i pod kołderką wieczorkiem +lampka wina. Też umiemymy my kobietki czuć sam seks i dawać czadu na dywanie bez emocji związanych z "kochaniem męża". Oczywiście ja tak robię tylko z mężem;]

Gość 32322222
Nie, nie byłeś w śpiączce.

Gość Ahossik
Wiele z nas umiałoby tak bez "miłości" iść na całość i uprawiać seks a potem się tłumaczyć że to tylko reakcja ciała. Ale od tego mamy sumienie żeby tak nie robić. A SUMIENIE TO TO CO CIE TERAZ GRYZIE.

Gość turkusova..
skoro twierdzisz że to nie zdrada to przy następnej okazji też zamierzasz się nie opierać i dać się zgwałcić ?

Gość myygirlll
Im bardziej będziesz się usprawiedliwiał, tym szybciej zje cię sumienie.

Gość barteeekkk
No nie byłem w śpiączce, ale prawie tak jak w śpiączce. Więc myślę że porównanie do śpiączki było trafne. Czy odpowiecie mi, jakbym w śpiączce miał wytrysk, to też uważałybyście, że to zdrada?

Gość turkusova..
biedactwo nie martw się twoja dziewczyna na pewno to zrozumie przecież byłeś prawie w śpiączce

Gość 32322222
Nie byłeś w prawie śpiączce. coś mi się wydaje, że jesteś idiotą. Wybacz, ale z idiotami nie będę rozmawiać na poziomie, widać mocno już zaniżonym. Pozdrawiam.

Gość turkusova..
a czy ty odpowiesz nam czy przy następnej okazji też zamierzasz się nie opierać i dać się zgwałcić ? Nie byłeś w śpiączce w śpiączce człowiek nie wie co się z nim dzieje nie ma jak się bronić równie dobrze mógłbyś go zabić a ty chyba byś się bronił jakby ktoś na ciebie z nożem wystartował

Gość karma.to.dz1wkaZobaczysz
O kurfa :Don był przecież prawie w śpiączce! no zrozumcie go! może najwyższy czas się przebudzić z tej prawie śpiączki ?:D haloo ?! tu życie!!!

Gość barteeekkk
Jeny, ale jesteście złośliwe :O Napisałem że było późno, byłem zmęczony, pijany, zmysły mocno przytłumione, mózg nie pracował normalnie, więc objawy podobne do objawów przy śpiączce.

Gość Ahossik
Kurwa ja już wysiadam:) dobranoć idę w swoją śpiączkę:D paaaaa

Gość wdales sie z dziewczyna
Jesli bylbys lojalny wobec swojej kobiety to czy pijany czy nie bys odgonila inna od swojego rozporka.

Gość Byla dziewczyna Bartka
hahahahahahahahahahahahahahahahhahaha co za matol:) !

a ty co lekarz pierwszego kontaktu? że wiesz jakie są konkretne objawy "prawie-śpiączki" ? ;D

Gość flow
"Myslałem że troche inaczej to ocenicie" powaznie?

Meska dz1wka . Daje za darmo :D

Gość barteeekkk
Nie bądź złośliwa. To chyba logiczne: ciało wtedy żyje i ma swoje reakcje, ale mózg chwilowo nie działa tak jak powinien. Sikać tez nie powinienem bez wiedzy swojej dziewczyny, bo to zdrada?

Gość wdales sie z dziewczyna
Dobra nie dogadamy sie. Powiem ci jedno. Jesli chlopak ma dziewczyne, a inna laska robi mu"loda" to jest to zdrada. Jesli uwazasz , ze nie to smialo nie krepuj sie, powiedz o wszystkim dziewczynie.