Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzy

czemu tak trudno...

Polecane posty

Gość suzy

Cześć dziewczyny:) Zakładam ten topik dla wszystkich tych, dla których zajście w upragnioną ciążę nie jest wcale prostą sprawą.Dla tych ,które starają się już jakiś czas a mimo wszystko nic z tego nie wychodzi.Wiem ,że jest już mnóstwo takich wątków,lecz może jest jeszcze ktoś kto nigdzie się nie wtopił a chciałby pogadać...

Gość suzy
Hej Nikt się nie przyłączy?

Gość h-Anka25
cześć ja się przyłączę

Gość _Jogebella_
ja prubuje zajść w upragnioną ciążę od 3 lat obecnie sie leczymy

Gość slonecznik:(:)
dzis przyszla wstreciucha, to byl nasz 8 cykl staran, nie mam juz sily tego przerabiac co miesiac i nie mowcie mi ze 8 cykli to malo, dla mnie wystarczajaco dlugo zeby sie martwic, a wy dziewczyny jak dlugo sie staracie ?

Ja 5 cykli dziś mam 15dc więc do @ jeszcze troche, teraz tylko czekać. FAkt może i 8 miesiecy to mało, ale to czekanie, nadzieje a potem rozczarowanie jest oropne. Musimy być silne

Gość joasia basia osdf
dziewczyny ja się starałam 3 lata... też miałam problemy, ciągle się nie udawało... a gdy już zupełnie odpuściłam zaszłam w ciążę, jestem w 3miesiącu... Wam również się uda! trzymam kciuki!:) pozdrawiam

a z pierwszym dzieckiem zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu, no ale to bylo 10 lat temu, nigdy bym nie przypuszczala ze zajmie mi to tak dlugo, a jak na zlosc wszystkie znajome dookoloa albo zachodza w ciaze albo rodza, i jak tu sie nie zalamac, robilyscie jakies badania? moj maz idzie na badanie nasienia w tym tygodniu i okropnie sie strasuje ze cos jest nie tak, moj ginekolog stwierdzil ze skoro miesiaczkuje regularnie to nie ma potrzeby na badanie hormonow, nie zgadzam sie z tym i albo te badania na nim wymusze albo zmienie ginekologa, od tego cyklu zaczynam przyjmowac wiesolek i zamierzam zakupic castangus, moze pomoze, moze nie ale pewnie nie zaszkodzi pozdrawiam was dziewczynki i zycze cierpliwosci i wytrwalosci nam wszystkim

joasia basia 3 lata to strasznie dlugo , w wiesz chociaz co bylo tego przyczyna ze dopiero po 3 latach wam sie udalo? czy z medycznego punktu widzenia wszystko bylo ok i po prostu nie wychodzilo ?

Witam... My staramy się oficjalnie 3 cykle (4 cykl zawieszony z powodu nieobecności partnera) Wyda się wam mało, ale mamy za sobą ponad 2 lata współżycia bez zabezpieczenia (na zasadzie; nie bronimy się przed dzieckiem) teraz zaczynam cykl z Duphastonem bo ostatnie 3 cykle (jak nigdy wcześniej) miałam rozregulowane. Mamy pół roku... jak sie nie uda kompleksowe badania. A i taka mała iskierka dla Was... moja kolezanka ze studiów zaszła po przeszło 3 latach starań!!! Już bali się, że coś nie tak i niepodzianka.

Gość joasia basia osdf
ja sie leczylam na torbiele, mialam na obu jajnikach, przy tym strasznie nieregularne miesiaczki... moj lekarz twierdzil ze to nie powinno stwarzac problemu zajscia w ciaze.... moj maz mial robione badania, mial slabe plemniki ale pozniej juz bylo ok, tyle ze u mnie co sie zmiejszyly torbiele to zaraz powiekszyly, mialam miec zabieg ale lekarz mi odradzil bo byla poprawa... ale ja juz wtedy odpuscilam... no i sie udalo :) teraz moj gin mowi ze te torbiele moga zniknac wiec jest dobrze :) ja nie bralam zadnych wspomagaczy ale myslalam wlasnie nad wiesiolkiem ale okazal sie zbedny.