Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cukiell

NIE WZIELAM TABLETKI PO 7 DNIOWEJ PRZERWIE!!

Polecane posty

Dziewczyny nie wiem co robic.. mam problem. Wczoraj powinnam wziac pierwsza tabletke po 7 dniowej przerwie.. zapomnialam.. wzielam ja dopiero dzisiaj czyli 9 dnia od poczatku przerwy. Wczoraj kochalam sie z chlopakiem 2 razy do konca. Jakie sa szanse ze zajde w ciaze ??

przeczytaj ulotkę od swoich pigułek. zazwyczaj jest tak, że jeśli spóźnisz się z pigułkami po tej 7dniowej przerwie, to przez pierwszy tydzień powinnaś się dodatkowo zabezpieczać. czego nie zrobiłaś, więc jakieś tam szanse są, bo z kosmosu się informacje w tych ulotkach nie biorą. ale jakie są te szanse, to już zależy od tego, jakie tabletki bierzesz i jak długo. pocieszę cię, że zdarzały mi się takie zapomnienia i było zawsze ok, ale ja brałam pigułki prawie 10 lat i odstawiłam dopiero, jak zdecydowałam się na dziecko :) Adam ur. 24.05.2011, 4,380 kg, 61 cm, SN http://www.suwaczki.com/tickers/gg642n0afmxez7w3.pn

nawet nie mam w domu ulotki zaraz w internecie przeczytam moze bo biore novynette . A tabletki biore juz 3 lata. Mam nadzieje ze bedzie ok bo pierwszy raz zdarzyla mi sie taka sytuacja ze sie dodatkowo nie zabezpieczylam.

Juz znalazlam, ale dziekuje. Mimo wszystko mam nadzieje ze bedzie ok, chociaz mam pewne obawy.