Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456rr

ja z dwójką dzieci a mąż......

Polecane posty

Gość 123456rr

czy jest jakaś mama której mąż wyjechał za granicę do pracy? mam dwójkę dzieci 8 lat i rok 8m. mąż wyjechał do pracy do niemiec na dwa miesiące,nie ma go dopiero 5 dni a ja już nie mogę sobie znaleść miejsca w domu,jest mi tak cicho i nudno bez niego. mimo zajęć domowych i zajmowanie się dziećmi jest mi jakoś dziwnie bez męża.nie wiem czy zdołam wytrzymać tyle czasu. dzieciaki też tęsknią za tatą. wiadomo tam lepiej zarobi i robi to dla naszego dobra ale jakoś to ciężko widzę takie długie rostanie.

wspolczuje. moj tez mial jechac za granice, ale po drodze na prom mial wypadek i rozwalil samochod. uwazam to za znak zeby nie jechal i jednak nigdzie nie jedzie. na poczatku myslałam ze damy rade ale mamy 4miesieczna coreczke (wtedy miala miesiac) wczesniej , tzn przed ciaza, tez zylismy na odleglosc, wiec moge cie pocieszyc, ze pierwszy tydzien najgorszy.

Gość 123456rr
dzięki. zawsze był na miejscu co prawda całe dnie go nie było bo był w pracy no ale te wieczory chociasz spędzaliśmy razem.wiedziałam że będzie trudno ale nie myślałam że aż tak.

Gość misia1111111111111111111111
no to współczuję ale głowa do góry dasz radę

Gość 123456rr
o widzę że macie mężów przy sobie.

Mój już 5 lat wyjeżdza ,na początku było ciężko ale po jakimś czasie przyzwyczaiłam się i nawet szybko mi te 4 tyg lecą i mąż jest w domu.