Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana:

mam dziwne dolegliwości, nie wiem co myśleć

Polecane posty

Gość zdezorientowana:

Wiem, ze pewnie się będę powtarzać i były już podobne tematy, ale może jedne wiecej nie zaszkodzi i rozwieje trochę moich wątpliwości. Niedawno zaczełam wspołżyć. Ostatni stosunek był w połowie lipca z zabezpieczeniem prezer bez kończenia w. Dodam że od jakiegoś czasu mam problamy gastryczne, zawsze coś zoładkiem. Dostałma w lipcu @ normalny przebieg. Ale po tym jak śkończyła się @ pobolewał mnie brzuhc na dole j (kłucie)ak przed okresem pare dni, wziełam nospe i przeszło. W sierpniu tez miałam @ bez problmeu nawet bez większego spożnienia, Ale znowu powtarza się to samo co miesiąc temu. Boli mnei podbrzusze i i utrzymuje się to od 4 dni. Dodatkowo czuje ciężkośc w żołądku jak coś zjiem od ramu mi sie odbija jak zgaga. wszystko na raz się nałożyło ;/ Do własnego spokoju zrobiłam test. 1 kreska. Ale nadal nie daje mi to wytchnienia. Już nawet myślę że może test się myli bo nie wiem co mam o tym bólu sądzić. Jak myśłicie co to mże oznaczać?

Gość zrob test
jeszcze raz

Gość zdezorientowana:
ten test, który zrobiłam może sie mylic ? możłiwe to jest że był okres i wogóle zabezpieczenie i test się myli ?

Test nie daje 100% pewności to raz. Dwa, test wykonuje się dopiero po jakimś czasie od zapłodnienia, nie współżycia. Proponuję zrobić test jesli wyjdzie 1 kreska, idz do lekarza od razu, bo takie kłucia bóle ktore są dla Ciebie obce, nie wnoszą nic dobrego. Lepiej sie zbadac, dmuchnąć na zimno, nim by miało już być za późno.

Gość zdezorientowana:
Tak wiem o tym, że liczy sie czas od zapłodnienia. ale ten test robiłam w środę czyli jak to policzyc to ponad 50 dni od stosunku i 1 kreska. Zrobie dziś dla własnego spokoju jeszcze jeden.

Gość no tak jak 50 dni po test
wykazał 1 kreskę, to dowód na to, że to ciąża :) Daj spokój dziewczyno, bo to aż śmieszne. Teraz głowa cię zaboli albo noga i też będziesz się nakręcać, że to objawy ciąży...