Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pytam bo ja nie wiem

ile sie zarabia w InPost ?

Polecane posty

jako doreczyciel wiem ze jakos ma sie rejony i zalezy od ich ilo艣ci ale ile mozna zarobi膰 np za 1 rejon? moze ktos z was pracuje i mi odpowie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
nikt nie wie? nikt tam nie pracuje? nikt nie ma znajomego ktory by tam pracowa艂? baaardzo 艂adnie prosze!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pulkowski
aaaa to ci co przylepiaj膮 blachy do kopert

Udost臋pnij ten post

powaznie? nawet 2 tys czyli dla chcacego nic trudnego

Udost臋pnij ten post

czyli mozna sobie wzi膮艣膰 kilka rejonow tak aby weicej zarobic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowa lowa
Generalnie jest tak, a przynajmniej bylo u nas. masz jeden rejon, podzielony na 3 podrejony. ale te najlepsze obsadzone sa przez stalych pracownikow. powiedz w jakim miescie mialabys pracowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez chce wiedziec
tez sie chetnie dowiem ile sie tam zarabia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaavaaaac
taaaaaaaaa a listy sa doreczane 10 dni po terminie nadania. ja juz to zglosi艂am i oddali moje rachunki spowrotem poczcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja chce wiedziec
no nikt tam nie pracuyje zeby powdezial ile tam sie zarabia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda821
jo pracuje i ci powiem. wszystko zalezy od wlk miasta. w moim ok35tys. kurierzy zarabiaja od 800zl w zwyz. 1 rejon kurier obrabia w 4h. zalezy od tego ile ma sie listow. raz jest mniej poczty raz wiecej. Kurier, ktory jezdzi samochodem w dobrych miesiacach wyciaga ok 2700zl ale sam placi za paliwo, ale tez i wiecej ma liczone za sztuke listu. praca fajna bo nie jest to praca od - do tylko kurier pracuje tak aby sie wyrobic - oczwyiscie mowa o kurierach na umowe zlecenie - oni moga przyjsc nawet o 12 do pracy:) Praca kuriera wraz z przygotowaniem sobie listow to ok. 6h dziennie wiec luz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkkkk
a w sortowni jak jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam ja pracuje na sortowni i nie narzekam .. pozdrawiam konin

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sssssfffffffffffff
Pracujesz w sortowni;)) juz to widze, cz艂owiku, czy ty wiesz co sie tam dzieje? jeden wielki ba艂agan- to ma艂o powiedziane, syf totalny, stosy list贸w, s膮dowe, z prokuratury i nie tylko, listy traktowane jak 艣miecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bbbggggggg
ale konkretnie jak jest na sertowni? jaki jest system sortowania i ile godz sie dziennie robi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pgp to wa艂ek
Do stycznia mo偶na by艂o wyrobi膰 do 2 tysi臋cy w mie艣cie 120 tys mieszka艅c贸w. Jedna osoba mia艂a pod sob膮 2-3 rejony. ale by艂y tylko listy zwykle, sporadycznie jaki艣 polecony od komornika, to mo偶na by艂o robi膰. Teraz jest kosmos, poniewa偶 list polecony, to inna bajka czasowa. Dostarczanie poleconych si臋 nie op艂aca, bo musisz wej艣膰 na pi臋tro, sprawdzi膰 dow贸d, wyda膰 list, wypisa膰 zwrotk臋... to minimum 2 minuty. A p艂aca? Brech, jak za zwyk艂y list masz u mnie 25 groszy, a za polecony 45.... Op艂aca to si臋 tylko ajentom, bo za 1 list polecony maja oko艂o 2 z艂otych. Tak偶e dorabiaj膮 si臋 na garbie czasowym pseudo pracownik贸w zatrudnionych na umowach o dzie艂o. Ludzie oczywi艣cie jako艣 daj膮 rade, bo musz膮 co艣 je艣膰, ale to ko艂choz teraz. Nie polecam. Teraz za stycze艅 zarobki w granicach 1400 z艂otych, przy 艣rednio o 2 godz d艂u偶szej pracy codziennie. Wszyscy si臋 modl膮, aby s膮d w Krakowie uzna艂 argumenty poczty polskiej i zabra艂 pgp te listy, bo jak wida膰, nie radz膮 sobie z niczym. Centrala firmy udaje, ze wszystko jest w porz膮dku. Chwal膮 si臋, ze za stycze艅 2014 mieli tylko 400 reklamacji. Jak jest w rzeczywisto艣ci, wszyscy wiedz膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣cik
handlowiec 5 tys. :) prace polecam, mam znajome operacyjne maj膮 po 2000zl, jest duzo lepiej niz w styczniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Niestety m贸j brat ju偶 2 gi miesi膮c nie dostaje wyp艂aty wi臋c zarobki kt贸re mia艂y by膰 2 tys miesi臋cznie teraz zaprowadz膮 inpost do s膮du.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pracuje w inposcie oddzial poznan juz w sumie rok na stanowisku sortownika i nie narzekam jako tako, zarabiam 1700-1800 zl, luzna atmosfera z wszystkimi da sie pogadac i posmiac, przerwy na papierosa wg uznania i nikt sie nie czepia, ale to pewnie zalezy od kierownika oddzialu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰iu
opinie s膮 i na gowork.pl/opinie_czytaj,357216 r贸偶ne rzeczy pisz膮 tam na goworku i r贸偶ne tutaj - ciekawe kto bliz臋j prawdy - chetnie poznam kogo艣 kto jest dobrze poinformowany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blebleble111111
Czytam, czytam i sie nadziwic nie mog臋 :) Pracowa艂am w in post do teraz, 8 miesiecy, by艂o ok mimo ze zatrudniona przez agencj臋...po zmianie kierownika zacz臋艂o sie g****o..zadnie to wyprzec pracownik贸w agenyjnych, kurier贸w rzuca sie na r贸zne rejony cz臋sto najgorsze, cz臋sto przesy艂ki po terminach do tzw wyczyszczenia, chcesz byc kurierem czy doreczycielem, zapraszamy je偶eli chcesz zapieprzac po 10-12 H, zajechac sobie samoch贸d ( nie p艂ac膮 za amortyzacj臋) i dop艂acac do paliwa z pensji, kary sa du偶e za reklamacje, zagubienie itd...system motywacyjny ?? brak :) Jedyna zaleta jest switna atmosfera na rejonie, zarobki zale偶膮 od ilo艣ci przesy艂ek je偶eli chodzi o dor臋czycieli....czasem jest tego tyle, 偶e mozna na dzie艅 zarobic te 200z艂 a czasem tyle ze wyrabia si臋 ledwo 50z艂 wi臋c nie da sie okresli膰 sta艂ych zarob贸w; co sie tyczy kurier贸w to maj膮 stawke sta艂膮, nie op艂aca si臋 przez agencj臋 bo zarobi si臋 za miesi膮c tyrania po kilkanascie godzi艅 jakie艣 1200 z groszem wraz z paliwem oczywi艣cie, przez in post jest ona wyzsza ale tutaj nie liczy艂abym na kokosy....praca ma艂o adekwatna do zarobk贸w. Pozdrawiam chetnych :)

Udost臋pnij ten post

Zarabia si臋 w zale偶no艣ci od sezonu, w艂asnej skuteczno艣ci dzia艂a艅 i roli. Bo inaczej dor臋czyciel paczkowy a inaczej sortowacz. Jedni s膮 na umowach o zlecenie, inni na kontraktach. Jako dor臋czyciel to na pocz膮tku ca艂kiem normalnie. Ale w miar臋 poznawania terenu i codziennej poprawy strategii mo偶na sobie wyniki poprawia膰. I to jest dobre, bo mo偶na wp艂ywa膰 na zarobki. Nie tak jak w innej pracy, 偶e jeden robi, drugi le偶y ale dostaj膮 tyle samo, bo p艂aci si臋 za godzin臋... Zreszt膮 poczytajcie te偶 to: wyborcza.pl/1,75478,15760487,Ile_zarabia_doreczyciel_prywatnej_poczty_InPost_PGP_.html?v=1&pId=34225322&send-a=1#opinion34225322

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pracuje na sortowni zarobkin sa zale偶ne od zarobionych pieni臋dzy oddzia艂u np. Jest duzo listow i jest du偶y procent dostarczalnoscin listow bez przeterminowania i reklamacji w tedy oddzia艂 zarabia wiecejni pensj臋 s膮 wi臋ksze . Pracuje na sortowni list贸w zwyk艂ych oraz na nadaniach. Zarobki r贸偶ne od 1500-2100 z艂 na r臋k臋. Zale偶y od misiaca. Umowa zlecenie. Dodam 偶e pracuje w Warszawie. Wi臋c mo偶e wi臋ksze miasto tym lepiej. I kierownik jest w porz膮dku bo daje premi臋 opcjonalnie do twojej pracy. A jego oczom nic nie umknie:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j ch艂opak pracuje w inpost . Na stanowisku listonosza zarabia艂 2000-2500 z艂 na r臋k臋. Umowa zlecenie. Je艣li chodzi o wymiar czasowy to bardzo r贸偶nie w zale偶no艣ci od dnia. Czasami ko艅czy艂 o 12 czasami o 20.Wyp艂at臋 dostawa艂 w 2 ratach niestety nie potrafi臋 tego za dobrze wyt艂umaczy膰 dlaczego :) Tak jak pisano wcze艣niej ka偶dy pracownik dostawa艂 sw贸j rejon i w zale偶no艣ci od wielko艣ci by艂 on podzielony na mniejsze podjednostki. Wi臋c jak si臋 opracowa艂o optymaln膮 tras臋 robota sz艂a szybko. Czasami z braku ludzi by艂 wysy艂any na inny i wtedy zaczyna艂a si臋 zabawa... Og贸lnie atmosfera jest dobra, pracownicy w porz膮dku, czasami mo偶na trafi膰 na "wyj膮tkowe" szefostwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaxx1
Na prawd臋 mo偶e du偶o znale藕膰 na forum gowork. Opinie troch臋 otworzy艂y mi oczy na to co si臋 na prawd臋 dzieje w Inpost.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oddzial pod Warszaw膮 Stanowisko: pracownik operacyjny (przynie艣, wynie艣, pozamiataj) Zarobki: marne (dwie raty w tym pierwsza - 偶a艂o艣nie niska- 400zl) Nadgodziny ( po urlopach miliony list贸w do zwrotu, oczywi艣cie wszystko trzeba by艂o po kim艣 nadrobi膰 bo kontrola b臋dzie i beda kary)- nadgodziny oczywi艣cie charytatywne, cho膰 umowa z kierownikiem by艂a inna Kierownika nigdy nie bylo( zw艂aszcza w dniu wyp艂aty) Umowa tak jak kto艣 wy偶ej wspomina艂- podpisana, ale od ksi臋gowej nie wr贸ci艂a do tej pory Kwota na um贸wie- marne grosze (ok. 50zl)- o czym oczywi艣cie nie by艂o wcze艣niej mowy Atmosfera- zale偶y pewnie od ekipy, czasem juz ka偶dy mia艂 po prostu do艣膰, zw艂aszcza kiedy przychodzili kolejni w艣ciekli klienci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
stracicie od marca s膮d贸wki, to bedzie lzej, nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Namys艂贸w to miasto powiatowe w wojew贸dztwie opolskim w powiecie namys艂owskim ma 16 tysi臋cy mieszka艅c贸w i tablice rejestracyjne ona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak tam praca w in post od marca? l偶ej? czy juz pozwalniali polowe pracownikow?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czym w艂a艣ciwie zajmuje si臋 pracownik operacyjny?

Udost臋pnij ten post