Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hedfrhfiwherfnejkrnfjenfejkrfj

czy w informacji na uczelni moge zapytac...

Polecane posty

dnooo mega sierota to jestes ty dziwni mnie tylko ze w podebnej sytuacji bylo jeszce dwoch innych studentow, panie poprostu lubia wprowadzac studentow w blad nie dziwnie sie ze w dziekanacie czesto zmieniaja pracownikow to odbija sie na studentach bo pojawiaja sie tam nowe nie zorientowane osoby ktore mowiac poprsotu to co im sie podoba

Gość ndhasjhasj ....
wiesz co dla mnie to ty coś źle zrozumiałaś z tymi przedmiotami, co ty karty egzaminacyjnej nie dostałaś?

owszem mialam karte zaczynajac studia dostalam caly wykaz przedmiotow, jakie mam do zrealizowania, tzw. program, ale to nie zmienia faktu ze ta pani nie miala prawa mi tak powiedziec i jeszce pokierowac mnie z podaniem o zapis tym bardziej ze wczesniej uprzedzila mnie aby zaczekac bo "dziekanat sam mnie zapisze systemem elektronicznym", potem zmienily zdanie i mowily zlozyc podanie dlaczego wiec wprowadzily mnie w blad tylko o to mi chodzi, poza tym nie bylam odosobnionym przypadkiem jest niewiele informacji niestety dostepnych na stronie odnosnie zapisow oraz warunkow studiowania na przyspieszonym trybie takze studenci musza opierac sie na tym co mowia panie, bo wydawalo mi sie ze skoro mowi mi to osoba kompetentna to pewnie ma racje.

panie zaprzeczaja jedna drugiej przed obrona pytalam o srednia ze studiow jedna z pan udzielila mi takiej informacji powiedzial tez ze bedzie ona widoczna w moim przebiegu studiow, kiedy pojawilam sie innym razem w dziekanacie, przy okazji zapytalam raz jeszcze o srednia bo nie byla ona widoczna, pani poinformowala mnie ze srednia nie jest udostepniena studentom ....

informacje udzielane przez dziekanat sa niespojne, nie maja zadnego pokrycia, o czym dowodzi nawet sytuacja wyzej, co konsekwencji doprowadza do tego ze student jest zle poinformowany

Gość ndhasjhasj ....
twoim problemem jest patrzenie w czubek własnego nosa. Naprawdę nie widzisz, że nie jesteś jedyną studentką uczelni? studentów jest jak mrówek w mrowisku i nie sposób pamiętać o wszystkim i wszystkich. twoim obowiązkiem było pilnować swojego programu studiów skoro byłaś na indywidualnym trybie studiowania, dostałaś program, było go pilnować. wrzeszczenie na studentów nie powinno mieć miejsca ale twoim obowiązkiem było dostarczyć komplet dokumentów i dowiedzieć się co na ten komplet się składa. dziesiątki a nawet setki teczek studentów przed i po obronie zalega w dziekanacie. nikt ale to nikt nie ma czasu żeby szukać twojej teczki bo tobie się zapomniało. nie mówię, że dobrze z tobą postąpiono ale zastanów się trochę nad swoim postepowaniem, chyba że jesteś pępkiem świata

Gość ndhasjhasj ....
zdjęcie nie jest ważnym powodem by do obrony nie dopuścić ale widziałam jak obrony nie było bo ktoś nie dostarczył karty obiegowej.

nie jestem i wcale tak nie uwazam, chodzi o to ze cala afera przed obrona byla niepotrzebna bo obeszlo sie bez krzykow musisz czytac dokaldnie co pisze bo to nie byl indywidualny tok studiow tylko przyspieszony a to jest roznica, kiedys w dziekanacie zjawila sie studentka ktora byla wlasnie na indywidualnym toku zostala obciazona dwukrotnie oplatami za studia w nieuzasadniony sposob uczelnia nie podala jej informacji jakie to byly przedmioty za ktore musiala placic, a wydaje mi sie ze powinna miec jakis dowod na to za co placi. okzaalo sie ze poprostu nie wypisala sie z jakis kursow w teminie o czym tez z reszta nie bylo zadnych informacji ania tez dziekanat jej nie uprzedzil pomimotego ze w nich nie uczesniczyla musiala za ie placic i to jest ok, a panie nadal tam pracuja, jezeli to co robia w ogole mozna nazwac praca. wiec jak widzisz nie jestem jedna jedyna. I co wedlug ciebie tez byla jej wina tak?

i teraz pewnie ktos znowu napsize ze ona to mega sierota tak?