Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent dla roczniaka

Taka HUŚTAWKA NA PREZENT dla roczniakia!!

Polecane posty

Gość mamusssska
fajna :)

Gość nie nie,nie..
Okropny klamot w domu nie poreczna zly pomysł. Lepiej cos innego

nom właśnie zastanawiam się czy nie zajmie duzo miejsca w mieszkaniu i czy w ogóle dziecko będzie chciałotam siedziec...

Gość ok.....
Mi sie podoba!!!

asimat- naprawdę, a na placu zabaw lubi hustawki? I wiesz może czy się dobrze husta czy tylko leciutko? Ogólnie mi tez sie podoba ta hustawka, potem można z niej zrobic krzesełko, no ale ten mały brzdąc ma juz siedzonko do karmienia, bujaczek do 18kg z fp taki http://www.smyk-s2.pl/leaczki/67-fisher-price-lezaczek-bujaczek-h4789-do-18kg.html teraz nie chce w nim siedziec i sie zastanawiam czy w hustawce usiedzi.

Gość lossskas
Moja córka miała i to był super klamocik. Uwielbiała sie bujac ,często w niej zasypiała ,oglądała tv, jadła a nawet słuchała bajek :) Przy ząbkowaniu wyciszała się na niej dla mnie to był super sprzęt i drugie dziecko bedzie też miało zdecydowanie :)

ajjj na placu nie chce zejść z niej, a w domu to nie i już - nie było rady

Gość Miśka8888
kup taka zabawke di chidzenia

wysoko to się na tej huśtawce nie pohuśta, ale to jeszcze roczniak, więcej nie potrzeba kup mu może, każde dziecko jest inne mój natomiast uwielbia muzykę i ma wiele zabawek grających piosenki - to tak, ale huśtawka w domu to niet

mój chrzesniak na roczek też dostał między innymi taką huśtawkę i uwielbia ją, bardzo lubił się w niej bujac. Teraz już jest starszy i przekroczył dozwoloną wagę na bujanie to siedzi na tym krzesełku. ma taka hustawekę którzą można przerabiac na krzesełko. uważam ze fajna rzecz

ma taka zabawke http://www.mothercare.com/VTech-First-Steps-Baby-Walker/dp/B000JF9MV4 On właściwie ma dużo zabawek : - walker - rowerek trzykołowy - bujaczek - siedzonko do karmienia - piłeczki i basenik do nich - samochody - zjezdzalnia z fp z takimi zabawkami co sie puszcza i tam zjezdzaja - różne pierdołki takie co mozna czyms tam pokrecic, cos przeciągnac - ten pałak co sie na niego kółka wkłada - kształty aj i nie wiem co jeszcze

no ta tez mozna na krzesełko przerobic, o i pojawiły się pozytywne komentarze na jej temat:)

podnosze:)

Gość mlk;l
jak dla mnie nawet fajna ta hustawka:)

Gość ty ale bez przesady do
wydaje mi sie ze mieszkacie w uk a moze jakas zabawke mowiaca po polsku moja mala je uwielbiala mimo ze ma pelno zabawek zawsze wybiera te co spiewaja po pl. hitem jest kubus ktry opowiada bajki http://www.youtube.com/watch?v=jlUN3IfcFeQ

Gość mleko mamy
lepiej spytaj mamy roczniaka,bo uszczesliwisz ich niechcianym prezentem.czasem tak jest,ze dziecko lubi hustac sie na placu zabaw,ale nie koniecznie w domu na takim czyms.

Gość prezent dsla roczniaka
Tak mieszkamy w UK, tylko tu nie dostanie sie zabawek mówiacych po polsku niestety. A z mówiacych po polsku ma Psiaczka Uczniaczka i Książeczke z FP.

Gość ty ale bez przesady do
właśnie my tez mieszkamy w uk. i mala ma pełno zabawek mówiących po ang. czy cos i zawsze stoją w kacie dlatego teraz stawiamy na polskojęzyczne zamawiamy czesto przez net. a i mieszkania tu czesto sa male wiec ta hustawka sporo miejsca zajmie do tego jeszcze pewnie maja krzeselko i tym podobne pierdoly i juz nie idzie wejsc my kupilismy mtowana na drzwi drewniana i sprawdza sie swietnie ... ps. my mamy ta hustawke w pl. u babci byla fajna jak mala miala roczek ale teraz ma 2 latka i husta sie dla niej zdecydowanie za nisko , podejzewam ze za rok w ogole nie bedzie potrzebna

a gdzie przez neta kupujesz? Bo na ebayu nie widziałam polskich zabawek. No a co do huśtawki na drzwi no to oni nie mogą nic wkręcac, ostatnio mieli tego jupera z lindama, no ale mały juz za duzy na to jest.