Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony jak burbon

gdzie zgłosić, że ktoś pobiera rentę a pracuje na czarno?

Polecane posty

Gość dobra acer temat
juz przeterminowany wiec sie tak nie podniecaj i wypierdalaj stad

Gość acer macer
SAM WYKURWIAJ NIEROBIE JEBANY

Gość kalinaaaaaa3
rusłan, to dziala tak: wieksza swawolka na forum = wiecej ludzi, a wiecej ludzi= wieksze zyski z reklam, bo jaki reklamodawca nie zapozna sie najpierw ze statystykami, iloscia uzytkowników itd, kafeterii zalezy na zyskach z reklam dlatego tak nie kontroluje wszystkiego by kazdy mogl tu wejsc i sie wyrzyc a co za tym idzie byc koleja osoba zarejestrowana. Powiesz... przeciez tylko czarne niki sa zarejestrowane. to bardzo proste. moderator podszyje sie kilka razy pod pomaranczowy nik w ten sposób wymusza na osobie zaczernienie go. :) i juz kolejna owieczka do lepszych zysków z reklam :)

Gość dobra acer temat
jaki ty kurwa jestes zyeb :D

Gość acer macer
CHUJ CI DO TEGO NIE BEDE JEBAL NA TEGO KURWA NIEMOTY JAK TY I TEN JEBANY ZLODZIEJ OD RENTY

Gość do acer sracer
zapierdalaj cwelu od tego jesteś

Gość acer macer
SPIERDALAJ SPERMOPIJCU

Gość do acer sracer
hahahahahahahahahahahahaha bo ci fiucie zylka peknie i kto wtedy bedzie dawal kase :O

Gość acer macer
JESTEM GOWNEM

Gość do acer macer
nie to ja jestem gownem

Gość do acer sracer
cos ci podszyw nie wyszedl smieciu yebany :D:D:D:D

Gość popieram cie burbon
Donos gdzie sie da. Nienawidze takich ludzi, a wiem, ze wielu takich. Pieprzone leniuchy tylko patrza na czyjas kasel

Gość ale wy jesteście tępi
ale co wy pieprzycie za przeproszenie?? Ja mam rentę po tacie, pobieram ją z ZUSu, uczę się i wiem że biorąc rente można dodatkowo pracowac ale ważne jest aby dochód z dodatkowej pracy nie przekroczył 2200 zł brutto (nie pamiętam dokładnie tej kwoty) wiem bo się pytałam sama osobiście w ZUSie. Więc nie pierdolcie bo skoro pracuje to mu wolno i nie odbiorą mu z tego powodu renty tumoki

Gość anya rjybyk
posluchaj kurwo. donies na tego faceta a zycze ci zeby najgorszy rak, hiv, kila cie wpierdalalo. zycze ci kurwo zebys gnila, mendo jebana, donosicielu pierdolony. kurwo zobacz w jakim kraju zyjemy! nie masz pretensji do zlodzieja i oszusta tuska ze cie ograbia i na kase rznie a do jakiegos kolesia ze rente bierze i pracuje na czarno masz?! ty kurwo zgnila dziwko. zajebalabym cie frajerze jakbym cie dorwala. tak nienawidze donosicieli. ale zobaczysz. zadzwonisz do tego zusu itp a oni ci powiedza ze oni nie sa skarbowka zeby donosy przyjmowac:D tak ci powiedza, zobaczysz dziwko. moj ojciec jest na rencie, jest ciezko chory bo mial op. serca, kregoslupa i teraz operuje sie na miazdzyce w nogach. pracowal raz jako ciec u pracodawcy mojej matki, w firmie gdzie ona pracuje. zajebalabym kurwe ktora co kolwiek by sprobowala na niego doniesc. no flaki by lataly gdzie trzeba. poszlabym do pierdla ale konfident by zdechl. i to jeszcze konfident ktory donosi na chorego faceta powyzej 50 r.z. ktory nic zlego nikomu nie zrobil. a to ze ten twoj koles sie tym chwali to jego sprawa. gdybysmy mieszkali w utopii to nie mialby prawa tak oszukiwac ale mieszkamy w tuskowym, pierdolonym bagnie i popieram w tym pierdolniku nawet sadzenie i handlowanie gandzia. ale donoszenie na rencistow to kurestwo godne zajebania takiej larwy jebanej

anya to było ostre ale masz rację. W tym naszym nędznym kraju tzreba kombinowac! Bo inaczej sie z głodu zdechnie

acer macer Kretynie renta jest wypłacana ze składek które są pobierane z twojej pensji do kiedy pracujesz. Jak już nie pracujesz to z twoich odłożonych pieniędzy dostajesz rente. Wolę żeby komuś od tej kasy żyło się łatwiej niż żeby urzędasy z ZUSu fundowały sobie nowe limuzyny...

rusłan i otulona snem - macie rację!!! Popieram

Gość anya rjybyk
nieroby?! kurwa . zobaczymy jak was dopadnie jakas ciezka choroba to czy nie bedziecie chcieli renty. i zobaczymy tez wtedy czy nie bedziecie chcieli isc do jakiej kolwiek, lekkiej roboty jak np cieciowanie gdy przyjdzie wam przebywac non stop samemu w domu i kota dostawac. kurwy tak pierdola, donosiciele bo sami nie byli chorzy. pamietajcie ze donosicielstwo to najgorsze kurestwo, frajerzenie na niewinnych ludzi. rozumiem jak menel dostaje rente bo przekupi lekarza itp ale chory czlowiek ma prawo do renty i ma prawo tez dorobic sobie do niej. jestescie tacy odwazni to idz skurwielu i powiedz temu facetowi i jego rodzinie w oczy ze idziesz na niego doniesc. zobaczymy co wtedy ci powiedza:D gnido jebana, kurwo. zdechnij w koncu bo tyle mend na tym swiecie ze az sie rzygac chce. skocz z mostu albo pod pociag, bedzies spokoj.

Gość kalinaaaaaa3
anya no to jak czlowiek ma prawo do renty i do tego zeby sobie do niej dorobic, to co komu taki donos da, bo nie rozumiem????

Gość kalinaaaaaa3
anya aha i ja tez sie brzydze konfidentami, ale nie zachowuje sie jak debilka i nie marnuje tu 10min zeby slac kuurwy :) ogarnij sie i tak jak koleznaka radzi, grzej po melise do apteki!

Gość anya rjybyk
otulona snem racja!!!!racja w 1000%! niech glosuja na tuska dalej:D tyle zlego sie dzieje ale oni dalej glosuja. boze, co za narod!!! wszedzie szukaja uczciwosci. donosza na biednych rencistow ktorzy dorabiaja, donosza na dzieciakow co gry i muzyke sciagaja z nielegalnych zrodel z netu, donosza na kazdego!!bo to nie "fair", bo to "zle", bo okradamy nasz kraj:D:D a tusk i ten wasz "kraj" wasz baaardziej okradaja niz pierdolony rencista czy dziecko co sciaga mp3 z emula. pisze o dzieciaku bo znalam kurwe co doniosla na 10letniego chlopca i jego rodzicow bo dziecko sciagalo gry z internetu... poza tym na kolege mojego brata, informatyka co sprzedawal piraty gier i programow tez doniosl taki frajer. spoko koles mial srania ze...a nic zlego nikomu nie zrobil. ale wy dalej glosujcie na tuska kurwy!!! a kazdy kto nie glosuje to moher i ciamajda buahahaha. to wasz marny kontrargument :D to marna obrona waszej tępoty. a dopuki tuski i nietuski beda mnie okradac i innych moich "ziomkow", ja nie zamierzam byc uczciwa i klade chuja na wasza uczciwosc. zlodziejstwo godne potepienia to takie jak sie biednym staruszkom torebki zabiera czy biednych ludzi okrada. a branie renty i dorabianie to zadne zlodziejstwo. moj stary zapierdalal ciezko na ta rente i ma prawo sobie dorabiac. ten koles o ktorego sie tak srasz tez pewnie zasowal pare dobrych lat i zapracowal na to. wiec morda w kibel smieciu. popracuj tak ciezko i przez tyle lat co wiekszosc rencistow a zamkniesz wtedy ryja na wieki

Gość anyja ty się chyba najebalaś
:D:D:D:D:D

otulona_snem Hmmmm. Od dawna nikt nie mówił do mnie dzieciaku... Ty pewnie masz z 60 lat skoro ja dzieciak jestem... I jesteś naiwna skoro zdaje ci się że jak wszyscy teraz oddadzą tenty to ktoś je później dostanie. Już ZUS by się nimi zaopiekował po swojemu. Tak więc niech biorą wszyscy którzy mogą puki jeszcze jakieś resztki zostały. Kto qrwa dał im prawo zatykać dziury w budżecie moją kasą? Wolę oddać kombinatorom niż rządowi.

Gość Fundacja Plecak
wiesz co, dlaczego nas obrażasz?? oboje z mężem pobieramy rentę rodzinną, ja za zmarłą mamę, mój maż za zmarłęgo ojca, pobieramy z krusu, wiesz co wolelibyśmy mieć rodzicó niz brać te 600zł ja maż 100zł bo on ma gospodarstwo, a przy pobieraniu nie musimy składek płacic, więc weź przestań,

I nie pouczaj mnie co do pisowni, bo sama klepiesz bez polskich znaków...

Yntelygentko, a co stoi na przeszkodzie żeby zmienić język na klawiaturze???????

Gość otulona dla ciebie
wszyscy to dzieciaki wielka pani dorosla sie kurva znalazla