Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony jak burbon

gdzie zgłosić, że ktoś pobiera rentę a pracuje na czarno?

Polecane posty

Gość czerwony jak burbon

wkurwia mnie taki jeden typ pracuje na czarno i bierze rente bo sie zapisał do jakiejś szkoły i wielki hojrak!

Gość czerwony jak burbon
żal dupę ściska, że kłamie i oszukuje

Gość MalinowaKrólowa
Krzywdę ci tym robi? Zajmij się sobą i swoim życiem a nie węszysz po ludziach.

Jak kantuje nasz kochany kraj to nie mam nic przeciwko. Kraj nas rżnie na każdym kroku...

Gość czerwony jak burbon
jakby to byłspoko gość to jeszcze a on się tym przechwala i śmieje z innych

Nie on jedyny to robi, a lepiej nie wtrącać nosa w nieswoje sprawy... ciekawe, czy ty byś się utrzymał z samej renty..

Gość ja cię nie obrażam
no cóż, mój mąż pracuje na czarno, bierze rentę rodzinną, nikt go nie ubezpieczy, ja także pobieram rentę rodzinną, mam załatwione ze szkołą że możemy rzadko przychodzić, poczekaj żeby kiedyś zycie na tobie sie nie odegrało

Gość czerwony jak burbon
jem qpe

Gość czerwony jak burbon
mendy sspołeczne tylko żerują na państwie na naszych podatkach, wy kurwa złodzieje! żal mi was podłe mendy!

Gość a co!
jak się pobiera rentę rodzinną to można pracować.

Gość ksksskskksks
ta kurwa jak firme w Polsce miec chcialem to 800 zl Zusu musialem placic, ciekawe kurwa czemu, zeby utrzymac takie pasozyty jak on i ty i twoj maz co sie wymieniliscie w temacie.

Gość ja cię nie obrażam
wiesz co, dlaczego nas obrażasz?? oboje z mężem pobieramy rentę rodzinną, ja za zmarłą mamę, mój maż za zmarłęgo ojca, pobieramy z krusu, wiesz co wolelibyśmy mieć rodzicó niz brać te 600zł ja maż 100zł bo on ma gospodarstwo, a przy pobieraniu nie musimy składek płacic, więc weź przestań,

Gość czerwony jak burbon
a ty suko powyżej zamknij jape bo to na tobie się odegra, że jesteś złodziejką! wrednym, żerującym na państwie pasożytem! trzeba było się kształcić, uczyć i wyjechać zagranicę a nie okradać nasz kraj! Lenie jebane zamiast wyjechać to siedzą i żerują!

Gość ja cię nie obrażam
tak się składa ze moja mama pracowała, skąłdki były odprowadzane non stop, wiec dzieki temu moge ja pobierać rentę, tak samo było z teściem, nie wiem dlaczego sie oburzacie,

Gość czerwony jak burbon
czemu się oburzacie, jaka kurwa bezczelna! jesteś katoliczką?

Gość ja cię nie obrażam
jeszcze sobie poobrażaj, wiesz ze mozna pracowac jak sie pobiera rentę??ja to doskonale wiem, wiec nic nie zrobia, maż pracował na czarno bo szef go nie ubezpieczył, słynny tekst na twoje miejsce są dziesiatki innych, wiec co miał zrezygnowac i nie pracować?? ciekawe czy ty byś autorze zrezygnował\a

Gość wtajemniiiczona :)
TY SIĘ NA TYM NIE WZBOGACISZ że mu wezmą rente, prawda? Zajebista mentalność, 'byle komuś nie było dobrze' Ludzie macie myślenie naszych "kochanych polityków".. Żałosne.

Gość moim zdaniem to nikt
jaki zyeb z autora donociciel piperzony np. moj sąsiad stracil prace, bo likwidowali zaklad. Do tej pory nic mu sie nie udalo znaleźć (zadupie) a ma na utrzymaniu żone i dziecko. Zalatwił wiec sobie rente, zawsze to jakas kasa i dorabia dorywczo na czarno. Sami go zatrudniamy, żeby nam trawnik skosil albo cos, zawsze to pomoc jakas dla niego i my zyskujemy, bo malo bierze. cieszymy sie, ze mozemy mu pomóc, że udało mu sie tak zakombinowac i maja za co zyc.

Gość czerwony jak burbon
ty wyżej też zamknij jape! co innego dorywczo a co innego stała praca i facet który ,smieje się w twarz, że ma lepiej!

Gość wtajemniiiczona :)
Masz kompleksy, że on ma lepiej? Co w ogóle Cię to obchodzi?

Gość do zusu lub krusu
donieś i jeszcze do urzędu skarbowego jak wiesz gdzie pracuje na czarno.

Gość czerwony jak burbon
doniosę! teraz już wiem gdzie! a wam złodziejskie szmaty życzę szczęścia w piekle i przyjemnych wyrzutów sumienia! 🖐️

Gość kalinaaaaaa3
czerwony jak burbon nie zesraj sie czasem, bedzie pobieral ta rente tak dlugo jak mu sie bedzie podobalo :) i pani powyzej tez te 600zl i jej maz 100, chociaz i bys uszami zaczela klaskac to i tak tego nie powstrzymasz :) :) :) :) :)

Gość sexi blondiD***
Autorze weź się pierdol :O:O:O:O Jak chcesz coś pożytecznego dla kraju zrobić, to poszukaj zboczeńców i im wpierdol albo komuś pomóż, a nie bądź konfidentem :O Tfu!!!!